Barbs super sto se ne debljas ja sam dobila kilu..al iskreno bilo me strah na vagu stat jer sam mislila da sam dobila vise koliko jedem. Ne znam zasto toliko jedem, ja stalno mogu jest. Moram prebacit klik u glavi i stopirat se. Zao mi je sto su te necakinje razocarale.. nadam se ds ces uskoro zaboraviti. Ja kad se sjetim koliko sam se posvetila svojim necakinjama, posebno prvoj, dode mi da placem, jer moja sestra je 2 puta dosla kod mog sina, a vec 2 mj nit pise nit zove nit pita za njega, a onaj put kad smo mi isli kod nje onakve rijeci je rekla za njega, ma da moze bit takva a ima jednog jedinog necaka, jos joj muz jedinac i znaci samo mene imaju, al neka. Lijepo se pokazala i od sad tako vracam.
Jos da vas pitam sta bih vi napravile: Mlada necakinja dobila kozice prije tjedan dana a mi svaki Bozic se svi skupimo kod mojih na rucak i ja rekla sestri da ne bih htjela da se vidimo malo me strah da L ne dobije, premali je i ona ss pocela kreveljit i bit drska i onda sam joj rekla posto se necemo vidjeti da cu ostavit poklone za djecu kod nasih. Jel bi vi bebu izlagale osobi koja ima kozice? I jel bi vi nakon njenog loseg ponasanja ostavili djeci poklone? Muz je rekao da ne ostavljam, kad ss vidimo dobit ce i gotovo. Da je dosta da ja budem ljubazna a oni bahati.
joj violeta ma ni slučajno bebu tamo!
moj Toma je pokupio vodene kozice s godinu i neš sitno, to je bio pakao živi
10ak dana prije odradio ih je i moj (tad četverogodišnji) stariji klinac i desetinu muke je to kad su veći
tako majušnu bebu ispod 6mj ne želim ni zamislit s onim mjehurima.....užas...svrbi ih, vrište, ajmee
držim ti fige da niste dosad pokupili (period inkubacije je cca 2tjedna pa ako se družiš sa "zaraženim" u tom periodu, mada on nema simptome, može se pokupiti koze)
žena-majka-carica:)
Svi smo mi odrasli ljudi i sami odgvaramo za svoje postupke. Postupci nasih roditelja su nas mozda oblikovali i ucinili od nas to sto su ucinili..ali u onom trenu kad smo odlucili osnovat svoju obitelj trebali smo bit nacisto sa sobom i ostavit iza sebe djetinjarije i ponasanje koje izaziva samozaljenje i sazaljenje u ocima drugih. Ja ne mogu sad ocekivat da ce me cijeli zivot mama i tata dadiljat kad sam se vec udala i imam svoju obitelj i svoje dijete. Sposobna sam radit i ucinila bih sve da priustim svom djetetu ono sto mu treba. Niti jedab posao nije sramotan..sramotno je kad zdrav covjek sjedi kuci i prima socijalu a ima malu djecu…sramotno je kad od zdrave djece oravis bolesnu djecu da bi izvuko neku korist od toga…ma…toliko toga da ti se zivot zgadi..ali treba gledat sebe i svoju obitelj…i ne zalit nikoga..jer nitko nece zalit tebe. Ali djeca..djeca su sasvim nesto drugo..maleni, bespomocni, na milost i nemilost roditeljima..zato tu trebaju bit tete/stricevi koji ce u takvim situacijama uskocit i pomoc toj djeci pruzivsi im pravilan uzor…
od a do ž <3 sve stoji!
Dena, super da je sve okej...hvala Bogu. Da odahnete napokon u miru....zasluženo...dovoljno ste se već napatili:(
Dena ajme…mogu si mislit kolko ste godina zivota izgubili cekajuci pregled😥 ali ajde, hvala Bogu sve je u redu😘😘 a flasica😅 mislim da bi isli u prvu ljekarnu ili dm il sto vec😂😂😂
Kleaiva, e ovo je prefora..lajkam😍 kak izgleda od papira? Imas mozda fotkicu?
To nam nije bila opcija jer smo bili u vecem gradu u kojem nemamo pojma di je sta u doba najvece guzve. Sigurna sam da bi prije dosli doma nego nasli/ probili se do ljekarne/dm-a, a do doma nam treba sat vremena. Al snasli smo se, sad sam rekla da cu jednu staviti da bude u njegvoj torbi stalno.
V je do hranjnjenja spaval u kimbicu onda sam ga stavila kraj sebe, bas sam ga se zazeljela ❤
Kiki i nama je tata doma par dana i bas nam je lijepo, al ajde, sad do subote radi pa opet par dana doma.😃
url=https://lilypie.com]
Ja najstariju seatru od 8.mj nisam cula ni vidjela cijelu familiju od 7.mj... rodila sam a da mi nije ni poruku poslala... I jucer mi tata kaze da su bili kod none i da je cuo kako je pitala.necakinju ako s njime zeli pricat i rekla je da ne... znaci, izmanipulotala je i djecu protiv nas..
Dobro juuutroo 😘😘😘😘
V, ne vodi L-a sa sobom... ostavi sjeci poklon i ciao...
*izmanipulirala aahhahaha 😂😂😂😂😂
Dena, drago mi je da je sve ok! 😘
Sto se tice kg, i ja sam dobila jos 2kg... i niiiikaaaakooo dolje... tako da atvarno ne znam na koju foru neke gube kg 😂😂😂😂a ja donekle i pazim sto jedem...
KleaIva, super torta😊
Sanjchi, tako sam i ja stala na vagu s Diegom i ispalo je da ima 6800g a na krani 6400g.. 😂😂😂
*kraju ne krani
Ja sam neispavaaaanaaa Doslo mi je da sinoc idem na kauc spavati..Nahranila sam ga oko 1.30 i zaspao mi je, prebacila sam ga u krevetic i onda je krenuloooo.... otkrivao se milijun puta... bas mu je smetala ta deka... ispala bi mu duda, pa bi si turao sake u usta... i to sve zatvorenih ociju... i to je trajalo pola h - sat vremena... pa se pokakako itd itd...
Ja najstariju seatru od 8.mj nisam cula ni vidjela cijelu familiju od 7.mj… rodila sam a da mi nije ni poruku poslala… I jucer mi tata kaze da su bili kod none i da je cuo kako je pitala.necakinju ako s njime zeli pricat i rekla je da ne… znaci, izmanipulotala je i djecu protiv nas..
Dobro juuutroo 😘😘😘😘
V, ne vodi L-a sa sobom… ostavi sjeci poklon i ciao…
Dobro jutro svima😘😘😘😘😘uzas barbs za sestru😥nemam rijeci a i ja imam bisera a to je moj tata stariju kcer nije nikad vidio a kamoli ovu manju ma ni ne treba mi takav,prodje u gradu pored mene ko mutav
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sortiraj odgovore
Najstariji