Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    13. Prosinac 2017. 12:50

mamisita27

I_me

Dolores123

I_me

barbs

Susilica-zao mi je sto ju nemamo… Ima ju sveki al ko da ju nema jer ju ne zeli koristiti… kaze, trosi previse struje… Ok, slazem se, al sta da radim? di da susim? Tone robe za prati, a ne pale ni pec kad je juzina… u Sub navecer sam 2 masine oprala, u nedjelju jednu… susilo se 2 dana… Vrijeme nam nije od koristi, pa eto, tko ima priliku da si kupi-super investicija..

Joj koji glupi izgovori!! Ajme… stvarno su ti svekicu bezveze..
    Ja imam susilicu prahistorijsku koja ima 2 gumba i susi 3h jednu turu vesa… i racun mi je za struju 20kn veci.. da je i za 100kn veci isplati se. A stvarno ne gledam kad susim.. susi se ves i ujutro i popodne i u noci…

Upravo to sto kazes, i ja se nadala da ce struja biti povecana kad ono nema razlike.

Ja imam potrosaca u stanu ajmeee.. klima radi po cijele dane,tv,laptop,frizider,grijalica u sobi,skrinja,susilica i ves masina i perilica za sudje.
    Bas sam usporedjivala struju za 10mj/2016 i 10mj/2017 i razlika 56kn.
    Barbs sorry al svekici su ti ku ku…😕
    Ko da slusam moju baku i dedu i uju i ujnu.. glavno da se stavljaju fasade, kupuju auti i john deerovi na kes a nemaju tople vode u kuhinji pa baka koja ima 90 god i kuha za njih svih pete sudje u hladnoj vodi jer eto bojler trosi puno struje..😡

I_me- ti si meni presimpa!😎😊😊fkt istin sta pises

Hvala ti! 😙 Trebalo mi je to danas! ❤❤❤😄

I_me
    13. Prosinac 2017. 12:55

Sto se tice jaslica. U 5 mj idu "zamolbe". Nadam se da cemo upast u jedan privatan vrtic koji je na jakoooo dobrom glasu. 2 poznanika mi tamo radi,a muz nosi tamo marende iz restorana klincima. Ugl.. znam sta papaju, puno su vani, sve pozitivno, cijena 1200kn. 😐
    U drzavni i da hocu nemos upast jer moras imat debelu vezu. Od npr. 10 djece, 9 ih je preko veze. Kod nas tu ima jaaaako puno djece a premalo vrtica. A u najgorem slucaju, bivsa sefica je zavrsila za dadilju, trenutno cuva 4 djece ( 1-3g, 2000kn).. svaki tjedan odbije par mama.. 😟..
    Tako da.. vec smo sad poceli kalkulirat di i sta.. 😕

[OBRISANO] 13. Prosinac 2017. 12:58

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    13. Prosinac 2017. 13:00

I me, i moj muz zeli dadilju... meni to kosta previse pa cemo vidjeti ako mozemo upisat maloga u pvt vrtic iza nase kuce... naravno, tu je veza u pitanju jer se svi znamo... ali to sto kazes, 

barbs
    13. Prosinac 2017. 13:01

Edit:  glupo mob... nema nista bez veze ugl...
    Sanjchi, Lucija ce uvijek biti od mame i tate 😘😘😘😘

[OBRISANO] 13. Prosinac 2017. 13:04

[OBRISANO] 13. Prosinac 2017. 13:06

[OBRISANO] 13. Prosinac 2017. 13:07

[OBRISANO] 13. Prosinac 2017. 13:07

Barkleys
    13. Prosinac 2017. 13:09

mamisita27

Kiki156

Marijana i ja sam to primjetila! Preko dana bljucka a po noci ne osim pred jutro. Mislim da to ima veze sto su ujutro zivlji i budniji sto kaze Treca sreca, ali moj je znao ujutro bljuckat neovisno o tome, cak i kad sasvim mirno lezi i nastavi spavati ujutro bljucka a po noci ne.
    Marijana tnx! Nastojat cu ga drzat sto duze bez dojenja nakon iako ce sigurno trazit sisu makar za utjehu.
    Cure koje tek ceka cijepljenje, frednica mi je javila da je ona svojima kupila ovaj gel i nosila sa sobom da sestra nalijepi malom nakon pikice. Kazu da su
    plakali mozda minutu, pa vrijedi pokusati. Ovo je gel:
    https://shop-medikor.hr/frescopad/

Kiki hvala na ovome! To sad nakon cijepljenja a 2 mj? Ja ne znam ata bi bez klokanice!
    Kornjaca- i ja narucika zelenu. Hvala Sanjchi! 😙😙😙😉
    Spavanje- spaval je od 23 30 do 5, pa opet do 8. Veh sam se odmorila!
    Ali, onda…
    Grcevi, cijelo jutro, uzas i sad iscrpljenog ga drzim, plakao je od bola (a taman sam mu prije dala espumisan).
    Vrtic- zna li netko kakvo je stanje u Zgu? Isto upiso u 5.mjesecu? Koliko se placa i jesu li to jaslice ili kako? ai koliko se placa to "cuvanje mjesta" sta je Treca pisala?Treca, koliko si ti to placala?
    Radi grceva zadnjih dana nemam volje za zivotom, tek sam na 769.str. Citam dalje… Rucak ce se ocito morat sam skuhat😆

Prijave u 5.mjesecu za gradske, pa čekaš rezultate, i onda te zovu kad dijete napuni godinu da ti kažu ima li mjesta...itd. Čuvanje mjesta se plaća samo u privatnim, ako ne upadneš u gradski možeš u privatni, sufinancira ti grad, pa ispadne kao da plaćaš gradski... Po mom iskustvu nema privatnog koji te neće primiti usred godine, osim ako baš baš ne želiš neki elitniji i slično... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI