Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    19. Prosinac 2017. 22:22

violeta1

Barbs super sto se ne debljas ja sam dobila kilu..al iskreno bilo me strah na vagu stat jer sam mislila da sam dobila vise koliko jedem. Ne znam zasto toliko jedem, ja stalno mogu jest. Moram prebacit klik u glavi i stopirat se. Zao mi je sto su te necakinje razocarale.. nadam se ds ces uskoro zaboraviti. Ja kad se sjetim koliko sam se posvetila svojim necakinjama, posebno prvoj, dode mi da placem, jer moja sestra je 2 puta dosla kod mog sina, a vec 2 mj nit pise nit zove nit pita za njega, a onaj put kad smo mi isli kod nje onakve rijeci je rekla za njega, ma da moze bit takva a ima jednog jedinog necaka, jos joj muz jedinac i znaci samo mene imaju, al neka. Lijepo se pokazala i od sad tako vracam.
    Jos da vas pitam sta bih vi napravile: Mlada necakinja dobila kozice prije tjedan dana a mi svaki Bozic se svi skupimo kod mojih na rucak i ja rekla sestri da ne bih htjela da se vidimo malo me strah da L ne dobije, premali je i ona ss pocela kreveljit i bit drska i onda sam joj rekla posto se necemo vidjeti da cu ostavit poklone za djecu kod nasih. Jel bi vi bebu izlagale osobi koja ima kozice? I jel bi vi nakon njenog loseg ponasanja ostavili djeci poklone? Muz je rekao da ne ostavljam, kad ss vidimo dobit ce i gotovo. Da je dosta da ja budem ljubazna a oni bahati.

Ma goni je u klinac.. joj sorry al nije mi jasna.. pocela se kreveljit??? Koji k? Pa maleni ima tek 3 mj, ne trebaju mi kozice takvom malom..
    Zapitaj se da li bi ona ostavila poklon i da li bi ga uopce kupila?? 

Slazem se sa tvojim muzem! 

I_me
    19. Prosinac 2017. 22:29

Sad kad bas pricamo o sestrama..u ova 3 mj, uvijek ja zovem sestru i saljem joj slike od male.. ona.mene nit zove nit salje poruke.. nit me pitala sta mi treba za malu.. je da smo 500kn udaljene jedna od druge al cut ce me pi***! Je da mi je poslala krevetic ( jer sam ga ja trazila!) ...
    Evo ga opet.. opet cu se nasekirat ko neki dan... ne treba mi nista, nit treba sta ocekivat jer se uvijek razocaras.. bit ce onako kako si sama napravim

• Barbi13
    19. Prosinac 2017. 22:39

violeta1

Barbs super sto se ne debljas ja sam dobila kilu..al iskreno bilo me strah na vagu stat jer sam mislila da sam dobila vise koliko jedem. Ne znam zasto toliko jedem, ja stalno mogu jest. Moram prebacit klik u glavi i stopirat se. Zao mi je sto su te necakinje razocarale.. nadam se ds ces uskoro zaboraviti. Ja kad se sjetim koliko sam se posvetila svojim necakinjama, posebno prvoj, dode mi da placem, jer moja sestra je 2 puta dosla kod mog sina, a vec 2 mj nit pise nit zove nit pita za njega, a onaj put kad smo mi isli kod nje onakve rijeci je rekla za njega, ma da moze bit takva a ima jednog jedinog necaka, jos joj muz jedinac i znaci samo mene imaju, al neka. Lijepo se pokazala i od sad tako vracam.
    Jos da vas pitam sta bih vi napravile: Mlada necakinja dobila kozice prije tjedan dana a mi svaki Bozic se svi skupimo kod mojih na rucak i ja rekla sestri da ne bih htjela da se vidimo malo me strah da L ne dobije, premali je i ona ss pocela kreveljit i bit drska i onda sam joj rekla posto se necemo vidjeti da cu ostavit poklone za djecu kod nasih. Jel bi vi bebu izlagale osobi koja ima kozice? I jel bi vi nakon njenog loseg ponasanja ostavili djeci poklone? Muz je rekao da ne ostavljam, kad ss vidimo dobit ce i gotovo. Da je dosta da ja budem ljubazna a oni bahati.

Ni ja joj ne bi ostavila poklone,a sad ti sigurno ne trebaju kozice ipak je L jos mali....jako me zaloste takve price jer sam jedinica a uvijek sam patila da imam sestru ili brata😢

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Maja 3
    19. Prosinac 2017. 23:37

Hvala cure!
    Violeta,ne zamaraj se s takvim osobama! Pusti ju nek prica kaj hoce. A vodene kozice,neznam kad je tocno mala ih dobila,ali postoji sansa da ti tad vise nisu zarazne..mislim da je inkubacija kod njih dva dana prije nego izbiju,i 3 dana nakon..il tako nesto...e sad,jel ih drugo dijete imalo? Ili postoji sansa da i ona oboli...

kleaiva
    19. Prosinac 2017. 23:39

Violeta… djeci ostavi darove jer nisu oni krivi sto su roditelji takvi. A bebu ne izlazi...ja sam s jakovom prosla kozice s mjesec dana njegovih...kad smo dosli doma iz bolnice za 2 tj. seka ih je dobila i bilo je neizbjezno...sreca, u mom mlijeku je bilo puno antitijela pa je dobio samo 5 kom i s tim ih je prebolio, vec je u vrticu 3 puta kolalo i isao je kod bratica na druzenje i nije ih opet dobio. Ali...moguce su puno gore situacije...i da beba zavrsi u bolnici zbog kozica a to vam sad ne treba.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

kleaiva
    19. Prosinac 2017. 23:42

Ja sam sretna jer sam okruzena s koliko toliko normalnom ekipom koja se probrala bas otkako smo u braku i otkako smo dobili prvo dijete...tad se najbolje vidi kakav je tko i svi oni koji nisu drzali do nas dok smo mi oko njih letili su pali u zaborav. Vise puta u zivotu sam se razocarala...a sad vise me ne dira nista...imam svoj krug ljudi koji ce bit uvijek uz nas. I to mi je dosta.😊 

kleaiva
    20. Prosinac 2017. 00:00

Sutra je mom Jakovu 3. rockas...pa sam za vrtic radila tortu od kutija😂 prosle god smo muz i ja radili onu s kriskama od oapira a ove god nismo imali vremena za to kraj bebice al ipak je super ispalo😊 nakrcali smo slatkisima i grickalicama i nek uzivaju😂

kleaiva
    20. Prosinac 2017. 00:00
    Evo je😊
    Evo je😊

• Dena1009
    20. Prosinac 2017. 03:57

Mi smo jucer imali pregled u klinici kod kardiologa koji je bio na operaciji jer je nasa kardiologinja vidjela "nesto" i nije bila sigurna. Rekli su da je sve super i da nema razloga za brigu. Pao nam je kamen sa srca. 
    Obavili smo pregled i krene mm da napravi flasu za V, a zaboravili je uzeti😣 Srecom sam se sjetila da gore na odjelu di je lezal imaju jednokratne bocice pa su nam dali jednu. 😥
    Sanjchi ja imam Philips aqua trio pro, usisava i pere u jednom, ima posudicu za vodu pa samo izlijes u wc.

url=https://lilypie.com]

treca_sreca
    20. Prosinac 2017. 05:36

Barbi13

violeta1

Netko je pisao da je razocaran, i ja sam, vec 2 dana osjecam pritisak u grudima i ne znam sta mi je. Shvatila sam da su ljudi cista gamad i onaj ko je divan kad tad te razocara. Moram bit pametnija i jaca definitivno.. 👌🖒 Puno toga me zamara sto drugi mi rade i govore, i moram nac nacin da to me vise nista ne dira. Ali nazalost iako znam kakvi su ljudi, svaki put iznova se razocarm.

Violeta,i te kako ces sad ojacat kad si postala mama😘da vidis kad mi je starija imala jedan problem ko lavica sam upala niko me nije mogao zaustavit…..a to sto drugi govore neka pricaju i uvijek ce pricat tak da te to ne zamara cuvaj svoje zivce jer ce ti trebat za L…😘

potpis na ovo...
    majčinstvo jako izmijeni ženu
    ne mogu opisat to riječima, ali to je neizbježan proces
    ne znam nikog tko je postao mama i ("u glavi") ostao isti, to je prirodno da sazriješ dodatno i vidiš neke stvari (u obitelji i u društvu općenito) koje prije nisi uočavao

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.