Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Suncokretica
    13. Prosinac 2017. 12:15

Moja skoro svaki put na kratko zaplače nakon što zijevne, jel još nečija beba to radi? 
    Ne kužim, pretpostavljam da se naguta zraka pa joj to smeta? 

[OBRISANO] 13. Prosinac 2017. 12:19

[OBRISANO] 13. Prosinac 2017. 12:20

[OBRISANO] 13. Prosinac 2017. 12:24

[OBRISANO] 13. Prosinac 2017. 12:27

• Dolores123
    13. Prosinac 2017. 12:39

treca_sreca

dolores, thnx na info….moram samo smislit di bi ju nagurala….šteta šta ne može na balkon tam jedino još imam malo "slobodnog" mjesta

Ja sam ti svoju stavila na perilicu.ak ces kupovat pitaj dal moze na perilicu jer onda dobijes gumene nozice da ne moze skliznut.

barbs
    13. Prosinac 2017. 12:43

Lucijeeee, SRETAN IMENDAN! 😘😘😘😘
    sanjchi, i meni je smetalo kad bi govorili MOJ DIEGO i onda sam skuzila da mi smeta samo kod muzeve familije to  i onda sam si rekla da se moram skulirat i da mi njegovi nisu neprijatelji 

barbs
    13. Prosinac 2017. 12:45

Mamisita, svi moji smatraju da je KLIMA losa i da nije dobra  i da puno trosi... na kraju krajeva, to sto i sama kazes, vi placate i nemaju sta komentirat... 

barbs
    13. Prosinac 2017. 12:46

Mi cemo napravit nadstrsnicu ispred kuce i super bi nam susilica tamo stajala 

barbs
    13. Prosinac 2017. 12:48

Suncokretice, dali place nakon zijevanja kad je umorna? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI