Hedge, pedijatrica kaze da je to ok.. i narasla je... dosta...
Sanjchi, foooraaaaa zvoncici 😍😍😍😍
Ta ovca me bas mami da je kupim,cula sam da se moram i baterijama opskrbit jer da guta ko luda......ima da ovca nuna i uspavljuje za te novce😂😂😂😂😂😂😂
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sanjchi tvoja mala je bas dobra, dobrica slatka 😍 Zvonca su bas lijepa 😊
Barbs i ja muku mucim s kilama 😑 A ciscenje... svaki dan klasika sve sredim da bude uredno i lijepo, ali danas sam koma. Mjenjala posteljinu, umatala poklone, vozila tatu u grad po auto, pa otisla u trg, ves se susi u dnevnoj. Kuca mi je blagi kaos. I briga me danas za sve 😁 totalna suprotnost od mene, al danas ne mogu
Suncokretica vauuu super za frizuruu heheh
Pospanost bebe primjetim jer pocne zjevat, crveno oko ociju i bude nervozan nekad (to nije uvijek). A veceras u 7 kupanje, pa je zaspo na sisi i ja se maknem i on budi se, i sad je sat vremena bio na sisi i nece spavat i dosli smo u dnevnu on lezi na kutnoj mlatara nogicama i rukicama i guguce 🤣
Kleaiva n ja sam stalnoko i gladna i zedna i samo jedem.. uzas samo se debljam. Kad vidim da mame mrsave pitam se na koju foru 🤔 Ja ne moguuuu. Imam bure u stomaku 🤣🤣🤣 ali se grozno osjecam nikad nisam imala kila kao sad koma!
Dena desKakito 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Netko je pisao da je razocaran, i ja sam, vec 2 dana osjecam pritisak u grudima i ne znam sta mi je. Shvatila sam da su ljudi cista gamad i onaj ko je divan kad tad te razocara. Moram bit pametnija i jaca definitivno.. 👌🖒 Puno toga me zamara sto drugi mi rade i govore, i moram nac nacin da to me vise nista ne dira. Ali nazalost iako znam kakvi su ljudi, svaki put iznova se razocarm.
V, meni kg ne idu ni dolje ni gore L voli zezat mamu
ko i Diego 😂😂😂😂😂 A to.za razocarenje... eeeehhh.... vidim, "super" nam je... Danas su me tazocarali klinci od sestre... uzas...
I ja stagniram s kilama... ne ide nista dole a doji. Nd znam na koju foru se "otopiti" kao sta veli Treca. Ja sam danas pojela 4 kom tanka komada pecenog mesa bez kruha bez priloga samo s malo ketchupa. Zatim saku makadamije. Caj bez secera. I navecer oko 7 zdjelicu salate od mrkve. Ne kuzim... kile ne idu dole...
Netko je pisao da je razocaran, i ja sam, vec 2 dana osjecam pritisak u grudima i ne znam sta mi je. Shvatila sam da su ljudi cista gamad i onaj ko je divan kad tad te razocara. Moram bit pametnija i jaca definitivno.. 👌🖒 Puno toga me zamara sto drugi mi rade i govore, i moram nac nacin da to me vise nista ne dira. Ali nazalost iako znam kakvi su ljudi, svaki put iznova se razocarm.
Violeta,i te kako ces sad ojacat kad si postala mama😘da vidis kad mi je starija imala jedan problem ko lavica sam upala niko me nije mogao zaustavit.....a to sto drugi govore neka pricaju i uvijek ce pricat tak da te to ne zamara cuvaj svoje zivce jer ce ti trebat za L...😘
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Barbs super sto se ne debljas ja sam dobila kilu..al iskreno bilo me strah na vagu stat jer sam mislila da sam dobila vise koliko jedem. Ne znam zasto toliko jedem, ja stalno mogu jest. Moram prebacit klik u glavi i stopirat se. Zao mi je sto su te necakinje razocarale.. nadam se ds ces uskoro zaboraviti. Ja kad se sjetim koliko sam se posvetila svojim necakinjama, posebno prvoj, dode mi da placem, jer moja sestra je 2 puta dosla kod mog sina, a vec 2 mj nit pise nit zove nit pita za njega, a onaj put kad smo mi isli kod nje onakve rijeci je rekla za njega, ma da moze bit takva a ima jednog jedinog necaka, jos joj muz jedinac i znaci samo mene imaju, al neka. Lijepo se pokazala i od sad tako vracam.
Jos da vas pitam sta bih vi napravile: Mlada necakinja dobila kozice prije tjedan dana a mi svaki Bozic se svi skupimo kod mojih na rucak i ja rekla sestri da ne bih htjela da se vidimo malo me strah da L ne dobije, premali je i ona ss pocela kreveljit i bit drska i onda sam joj rekla posto se necemo vidjeti da cu ostavit poklone za djecu kod nasih. Jel bi vi bebu izlagale osobi koja ima kozice? I jel bi vi nakon njenog loseg ponasanja ostavili djeci poklone? Muz je rekao da ne ostavljam, kad ss vidimo dobit ce i gotovo. Da je dosta da ja budem ljubazna a oni bahati.
Violeta,i te kako ces sad ojacat kad si postala mama😘da vidis kad mi je starija imala jedan problem ko lavica sam upala niko me nije mogao zaustavit…..a to sto drugi govore neka pricaju i uvijek ce pricat tak da te to ne zamara cuvaj svoje zivce jer ce ti trebat za L…😘
Hvala ti puno. 😍 Vjerujem da si bila prava lavica, mi mame smo od andela do vraga za djecu u sekundi 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji