jaslice su ti od 1 do 3god. Nakon tog (3-6ipol) je "vrtićka" skupina iliti "veliši"
Iznos - mi smo plaćanje mjesta plaćali nekih pol rate, a inače mjesečna rata nam je bila 1000 kuna (to je privatni, za državni je 500tinjak cca)
ne znam kako je u vas ali u ST je manjak mjesta (pogotovo za jasličku skupinu) tako da smo mi bili prisiljeni plaćat privatno, i to čuvanje mjesta (mada je npr stariji brat već išao u taj vrtić, al svejedno), mada ja nisam radila (student) nego samo mm + podstanari....kad sad gledam ne znam kako smo izgurali sve to...

žena-majka-carica:)
dolores, thnx na info....moram samo smislit di bi ju nagurala....šteta šta ne može na balkon tam jedino još imam malo "slobodnog" mjesta

žena-majka-carica:)
Sinoc su svekici bili tu kad je dragi reko to za susilicu…ugl reko je da su njegov sef i zena njegiva kupili sussilicu za 5000, kao svaki je svoju bozicnicu dao i kupili to i nemoraju nis peglat….jer sam ja peglala Lucijinu robu pa je zato to reko…a sveki se ubacila u razgovor: to ti trosi struju..a ne, radi na zgance….😂😂😂
Pegla trosi ziher vise, btw...
Upadam k'o padobranac :D Lijepo je vrijeme. Diego spava. Oprala sam suđe. Oprala sam mašinu robe, tj.ručnike i idem sad staviti sušiti. Pijem kavu. Idem napraviti krevet. Kad se D probudi idemo u šetnjicu. JUPPPIII
I me, znači, sutra je TAJ dan Ej, ma ne brini se
Neki dan je rekla: slobodno operi robicu od Diega i stavit ćemo u sušilicu... (u prijevodu: za UNUKA sve, a vi, snaho i sine, hodajte goli
)... Ma nije ona loša... Zapravo, ona ni njihovu robu ne stavlja u sušilicu... samo kad zagusti
Al brate mili, onda nek mi ni ona i njena sveki ne gledaju KOLIKO X perem mašine robe i stavljam sušiti jer je od muža nona jednom prokomentirala da peremo jako puno mašina... JBTTTT, nije bilo dobro kad sam prala kod njih... nije bilo dobro kad perem ovdje... ok, svaka njoj čast što mi pokupi robu kad nisam doma da ne poprimi vlagu i/ili da ju ne smoči kiša (kad stavim sušiti pred kišu
), ali jbt, ja ne gledam njihove stvari, koj' k* oni gledaju MOJE?!
I ja ŠUTIM kad se radi o njima, tj. ne kažem što me smeta i glupa sam jer trpim umjesto da im kažem 2-3 riječi, pa ljutili se oni ili ne... al' jednostavno NE MOGU jer su stariji od mene Isto tako mislim da moja sveki šuti umjesto da mi kaže što ju smeta kod mene, ma koliko god da ona kaže da svojim svekićima bez problema kaže što ih smeta...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji