Nego da pitam.. hocu stalno pa zaboravim.. moja mala svaki put minut dva prije nego zaspi pocne mlatit glavom svom snagom lijevo-desno.. to napravi par puta i samo se iskljuci i zaspi ko top. Evo sad je to napravila.. mazili smo se na kaucu i gugutali i smijali i odjednom bum par puta lijevo desno i zaspala.. je da je zaspala na 10 min pa se probudila. Sad sam ju presvukla i nahranila i pilji u zvijezdice, opet zamahnula glavom i zaspala
Ime ti moj simun radi kod se uspavljuje xD na početku mi je bilo malo strašno vidit to sad mi je presimpaticno :)
Vec je netko pisao o tome da mu beba zaspe mlatarajuci glavom 😂😂 bas fora! Una zaspe samo sa cicom ustima 😂
Nego, da se pohvalimo danas se sama okrenula s leđa na trbuh i s trbuha se vratila na leđa 😍😍
bravo za okret Una!
zaspivanje - moj Toma je zaspivao isključivo na cici, blažen bio! podojiš ga 5min i on odeeee
ova ima razne načine, srećom ne krešti (ko David) ali bude nervoznaaa a ne zna kak bi zaspala
i da, mlati glavom livo-desno kad joj se spava, to je klasik....ali nije da će ju to uspavat.
tj to meni jest znak da se njoj ludo spava, ali moram ju JA uspavat jer sama ne zna.
žena-majka-carica:)
Jutro cure.. Zao mi je za grceve,nadam se da ce sto prije biti iza vas.. eto,mi smo grceve imali samo jednu noc,drugi dan smo dali kapi u pogon i rijesili ih se..
Hengehog,brzo ozdravljenje.. i mi smo juce zavrsili u bolnoci.. dakle,malena je imala opet skroz malo krvi u stolici u utorak,pa sam je odmah juce odnijela pedijatru.. ona nas poslala u bolnicu,dole su je pregledali,izvadili krv.. ajme,kako je samo vristaala,dok su joj krv vadili.. u mene je gledala,a suza suzu stize,kao da hoce reci 'mama,uzmi me od njih' tad su i meni suze krenule.. danas se trebao javiti opet oko 12h kod specijaliste,trebamo donijeti uzorak stolice,ali ona jos nije kakala.. kad smo dosli kuci,koliko se usstrasila,nije dala blizu ruke i stalno je samo htjela sisu..
Mamasita i ja imam lefax, ne lefaxin.
Opet je bila vesels noc oa nisam nis zapamtila sta sam citala
JUUUTROOO 😘😘😘
Mamisita, ja sam ga nosila od jutra do spavanja 😂😂😂 jer mije smetao pri spavanju... 😊 Al ja sam ga nosila 2tj od pproda vec 😊
Dzenny i Hedghe brzo ozdravljenje curkama, saljemo 😘😘
Nemamo mnogo vremena, samo da vam prezentiramo inovacije u svijetu varalica:
url=https://lilypie.com]
Jutro cure!
Hedge i Dzenny sretno curkicama, neka brzo ozdrave 😘❤️
Sanjchi to ti je fantanela, ako je onako masred glave. To ti svi imaju, ne brini 😘
Dzenny, miiisss maaalii Brz oporavaaaaak 😘
Hedge, kakvo je stanje??
I me, i Diego tako radi pri spavanju... 😊 Kako.je TRECA rekla meni je znak da se snadjem da ga uspavam a neeeeeda se 😋😂😂😂😂😂
Auri, braaaaavo za Unuuuu 😍😍😍😍
Dena, hahaha, koja umjetnost 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji