Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    14. Prosinac 2017. 12:43

mamisita27

Barbs, kak si ti koristila pojas steznik. Igrom slucaja nacekat cu se jos za pregled, a prestala sam krvarit, steznik imam. Pa kak pocnem to koristit? pretpostavljam da ga ne nosam cijeli dan?
    Ili netko drugi od cura ak ima iakustva???
    Thnx

ja to kupila na svoju ruku, nisam čekala pregled
    chicco sam uzela
    nosila sam prvi mjesec samo, ne stalno nego po potrebi...npr kad sam trebala nosat ju i stajat dugo na nogama (kod sjedenja me je smetao)
    a zašto ti čekaš pregled da ti ga "blagoslovi" doktor, iz nekog posebnog razloga ili? ja sam samo patronažnoj bila spomenula da ga nosim i rekla je ok, nije rekla da čekam, samo da ga ne zategnem previše prije 6tj kad se maternica normalno vrati (donekle)...tak sam i radila...

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    14. Prosinac 2017. 12:45

Bela

A na ebayu ima original ergo baby, prijateljica kupila za 300 kn, kod nas puno skuplje…

polovni?
    ako je novi, čisto sumnjam da je original
    ja ebay obožavam, u ljabavi smo evo preko 10 godina
    ali pun je fejkova i loših kopija
    ja bih radije polovnu originalnu nosiljku nego novu fejk....sigurnija je.

treca_sreca
    14. Prosinac 2017. 12:53

ja nisam nakraju upogonila našu babybjorn jer, iako mi je bila draga s Tomom i korisna, on ipak nije bio rođen na CR i kukovi su mu bili savršeno uredni na prvom UZV.
    a za Milu kako mi je dr rekla da dođem za 1mj da ih opet pogledamo, malo me strah, da s tom klokanicom ne zeznem stvar
    ....jer kad je dijete ok, onda možeš riskirat a ak je već potencijalno problematično za neš, onda bolje pazit.
    e, i nije nas cijepila opet.
    mada smo krenuli bolje dizat glavicu (od kad ne bljuva, stavljam ju na trbuh da vježba i vidi se napredak, samo malo kasnimo jer preko misec dana smo izbjegavali vježbat, pa je i logično da će bit zaostataka)

treca_sreca
    14. Prosinac 2017. 12:55

ja sam ga stavljala nekad ispod (kad je šira majica) a nekad preko....čak sam s 2tj starosti nezine, tako po kvartu šetala - sa steznikom preko. Onda kad su me na placu čudno pogledale kumice, rekla sam da sam pred 15 dana imala carski, odmah su mi svi se skljanjali s puta i nudili pomoć da mi nose kese
    nisam htjela skrivat jer ono, kad sam invalid, nek se zna od čega sam:)

• sretna
    14. Prosinac 2017. 12:55

Kod nas jugo dereeeeee, uzas. Ne mogu s P nigdje kolko puse,  a lijepo je suncano.
    Ja sam P pocela ovajntkedan stavljat na trbuh spavat preko dana i super mi odspava, inace bi bio budan vec za 10 minuta

• Barbi13
    14. Prosinac 2017. 13:04

sretna

Kod nas jugo dereeeeee, uzas. Ne mogu s P nigdje kolko puse, a lijepo je suncano.
    Ja sam P pocela ovajntkedan stavljat na trbuh spavat preko dana i super mi odspava, inace bi bio budan vec za 10 minuta

Najavili su vam olujno jugo,je li imate stete od onog zadnjeg juga?

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

barbs
    14. Prosinac 2017. 13:12

Aaaaaaaa, dok vas ja pohvataaaam  Upravo sam ručala. Na miru. Diego spava. Ne znam što mu je danas. Sav je kenjkav. Inače, i noć nam je bila kenjkava dok ga nisam uzela k sebi da ga umirim... na kraju sam se probudila sa sisom van ujutro, prije nego je muž išao na posao, a D je spavao pored mene. Opet sam sva nikakva, tj. leđa me bole, a TAMAN su prestala (jer sam prije 3 noći ISTO zaspala s njime pored sebe dok sam ga hranila!)... Nije to spavanje s bebačima za mene  Mada sam ga sinoć samo htjela umiriti i onda prebaciti u krevetić, ali sam očito bila previše koma. Inače, danas se želi uspavljivati samo na cici 
    Kod nas šugavo vrijeme. Nigdje ne možemo. 
    Našla sam još jefitniju kornjaču  ok, ne previše, ali 50 kn + pt 
    Maslacak, sretan - najsretniji ročkas malenoj!  Je li joj bila fina tooortaa? 
    Treca sreca, BRAVOOOO MILAAA! 

barbs
    14. Prosinac 2017. 13:14

Mamisita, steznik sam stavljala ponekad ispod a ponekad iznad robe 

barbs
    14. Prosinac 2017. 13:14

Suuuupeeeeeer, Mamisitaa 

barbs
    14. Prosinac 2017. 13:18

Mamisita, hahaha  Tako sam i ja po noći znala buditi i gledam: jesam li ili nisam ga nahranila? A jadan se žali da je gladan  Baš ono, komitiiiiissssssssss 
    Ja sam sinoć čitala sve što ste vi pisale, kad je seronja bio nemiran, pa ja nisam mogla zaspat i pojma nemam što ste sve pisale i iskreno mi se ne da čitati 
    Sjećam se samo da je SRETNIN muž pojeo medenjake i da je Sanjchi kupila čizme i da će dobiti još jedne 
    Sada baš uživam u tišini... i miru... Baš mi se ne da ništa po stanu raditi  Mislim, ionako svaki dan nešto čistim... jeeej... A trebala bih pomesti pod...  Ni to mi se ne da... hahahahaa

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.