Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    09. Prosinac 2017. 14:10

Ako je suho i ljuska se,tjemenica je,na slici se nevidi dobro. Ko perut u kosi kod odraslih ajmo rec..probaj poceskat pa ces vidjet jel se ljuska. Ako je..ulje namazat..stavit kapicu na to...i navecer oprat..tak sam malog rijesila..a malu sam morala s mustelom kupat.. bolje prvo bez kemije probat. 
    Cure su vam premedene!

[OBRISANO] 09. Prosinac 2017. 14:12

Aurora1611
    09. Prosinac 2017. 14:13

Evo sad sam probala i ne ljuska se jako ako prođem noktom kao da to mogu skinuti odnosno sastrugati 😂😂

• Barbi13
    09. Prosinac 2017. 14:14

A da probas kako je panica napisala sa maslinovim uljem....a znam da ti je zao tako i ja kad popi...poslje mi bude zao pa je ne pustam iz ruku😆😆😆

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

I_me
    09. Prosinac 2017. 14:14

Aurora1611

Barbi to mi izgleda kao početak nekakav ali je samo na vrhu! Malo sam gledala slike pa sam to sad skuzila 😂 pogledam u nju i vidim i na njoj sad cu bas samo to poslikat hvala na komplimentima, toliko mi je zao zbog svega sinoc da ju cijeli dan mazim
    Nadam se da se vidi ovdje

Mozda se joj samo malo ljusti. Rma jos ima malo kao prhuti..

[OBRISANO] 09. Prosinac 2017. 14:14

Aurora1611
    09. Prosinac 2017. 14:19

Ok ja svoje dijete kupam čistom vodom 😂😂 pocela bih s nečime lagano ali svi na mene sta ce ti kemija bla bla! A ja volim one mirise u nevinim kupkama 😂😂

Aurora1611
    09. Prosinac 2017. 14:19

Omg autocorrect mi ispravlja ! U bebinim*

Aurora1611
    09. Prosinac 2017. 14:20

Sinoc mesiceva pizza danas nevine kupke ahahahaah

• Dolores123
    09. Prosinac 2017. 14:29

mamisita27

Dolores, 99% je od ulja. Mojoj sogi s prvo dvoje je bas od Johnson ulja izbacilo a meni je patronazna rekla nikako ne Johnson, da su mame imale grozna iskustva. Mi koristimo Hipp ulje kao i svi koje znamo i prezadovoljni smo!

Danas cu probati samo s vodom, pa da vidim dal ce se povlaciti.Ako ne moram u ponedjeljak kod doktora.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI