Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aurora1611
    13. Prosinac 2017. 21:37

BArbi ma nista vec sam luda, u biti ona nece AD belji se na njega kad povuče! Probala sam NAN i Aptamil sad cu probati jos bebimil, hipp i novalac! 
    Mamisita meni je espumisan stvarno pomogao ali Una je samo dva puta imala bas bas jake grceve ovo sve ostalo smo rješavale nošenjem i masiranjem tak da vjerojatno ne pomaže jer ima bas one jake, di neutješno place? 

I_me
    13. Prosinac 2017. 21:39

Frendica mi rodila!!! Manja je od mene a beba 4kg i 52cm. Meni se cini da je imala dosta brz porod za prvorotku. Dosla u bolnicu na pregleda sa 40+2, rekli joj da ce je ostavit preko noci pa ujutro drip. Oko 2 ujutro je zvala sestru da joj kaze da ju nesto zateze u ledjima, oni snjom na ctg i pregled kad ono trudovi i 3 cm otvorena. Ekspresno se otvorila i u 7h rodila. 😆😊
    Jos mi 2 frendice trebaju rodit iduci mj, imaju 2 dana razmaka.. a ne poznaju se pa se stalno zezam da ce ns krajh biti zajedno u sobi. 😂

I_me
    13. Prosinac 2017. 21:41

Aurora1611

BArbi ma nista vec sam luda, u biti ona nece AD belji se na njega kad povuče! Probala sam NAN i Aptamil sad cu probati jos bebimil, hipp i novalac!
    Mamisita meni je espumisan stvarno pomogao ali Una je samo dva puta imala bas bas jake grceve ovo sve ostalo smo rješavale nošenjem i masiranjem tak da vjerojatno ne pomaže jer ima bas one jake, di neutješno place?

Ajoj vi se bas mucite stim hranjenjem 😥😟
    Pa na kraju pojede sve iz bocice ili?

violeta1
    13. Prosinac 2017. 21:43

Aurora1611

Violeta ja ipak tvoje potpisujem!
    Ne zelim šutjeti o nečemu sto mi smeta i to nema nikakve veze s djecom! Ja sam svekicima rekla i da se zakrvimo na najjače oni i dalje mogu Unu viđati i provoditi vrijeme s njom! Smatram da si svatko gradi odnos s njom onako kako zeli a ona kako bude starija skuzit ce sve, tko, kako i zasto!
    A isto tako smatram da ako sveki padne na pamet (sto se dogodilo neki dan) da joj ide skuhati griz, da imam pravo reci da ne zelim da mi tako mala beba to jede i smatram da se nema pravo nitko ljutiti na to!
    Svatko je imao od njih priliku odgojiti svoju djecu, pustite mene da odgajam svoju!
    Necu samo zato sto su prije 100 god davali prženo brašno djeci i ja sad to njoj davati, onda cu se lijepo vratiti u to doba di je životni vijek bio kraći, i pola silne tehnologije i gluposti za djecu nije bilo..

Isto tako i ja sve mislim 😊😊😊 Imamo bas isto razmisljanje 😉

I_me
    13. Prosinac 2017. 21:46

Nego da pitam.. hocu stalno pa zaboravim.. moja mala svaki put minut dva prije nego zaspi pocne mlatit glavom svom snagom lijevo-desno.. to napravi par puta i samo se iskljuci i zaspi ko top. Evo sad je to napravila.. mazili smo se na kaucu i gugutali i smijali i odjednom bum par puta lijevo desno i zaspala.. je da je zaspala na 10 min pa se probudila. Sad sam ju presvukla i nahranila i pilji u zvijezdice, opet zamahnula glavom i zaspala 

violeta1
    13. Prosinac 2017. 21:50

I_me mozda joj je to neka nova "fora" ne znam 😑
    Klokanica mame koje ju imaju, do koliko kg ide? Kako ste zadovoljne? Nesto muz i ja razmisljamo da uzmemo..jer mali sam na rukama bi bio tj.vecinom

Aurora1611
    13. Prosinac 2017. 21:52

I_me ona ti je samo jednom pojela 120 ml Nana, to ti je bilo treci dan kako sam joj pocela nuditi! Znaci dva dana prije toga je odbijala u placu sat vremena smo provodile place ona, placem ja! Nakon toga ja opet napravila nan kad je bila gladna kad ono banana! Nista! Nece! Ja u soku pa kak sad i poslije toga vise nikako nije! Kupila aptamil, ni primirisat nece, povuče 2-3 puta i izbelji se, zagrcne, place, i tak po sat vremena dramimo! 
    Violeta pa da, kad šutiš i trpiš na kraju se ispoljavas na ljudima koji nisu ni krivi ni dužni! Ja sam svaki dan pilala muza s njihovim izjavama pa je i on jadan vise bio lud! Treba znati naravno granicu i ne biti razmažen pa se ljutiti na sve ali za svoj mir se mora izboriti 💪💪

Aurora1611
    13. Prosinac 2017. 21:55

Vec je netko pisao o tome da mu beba zaspe mlatarajuci glavom 😂😂 bas fora! Una zaspe samo sa cicom ustima 😂 
    Nego, da se pohvalimo danas se sama okrenula s leđa na trbuh i s trbuha se vratila na leđa 😍😍

Aurora1611
    13. Prosinac 2017. 21:56

Mamisita bas grozno, Una ih je tako imala poslije cijepljenja 😮 a inace su bili ovi sto se mogu riješiti nosanjem! 

• sretna
    13. Prosinac 2017. 21:59

Aurora1611

I_me ona ti je samo jednom pojela 120 ml Nana, to ti je bilo treci dan kako sam joj pocela nuditi! Znaci dva dana prije toga je odbijala u placu sat vremena smo provodile place ona, placem ja! Nakon toga ja opet napravila nan kad je bila gladna kad ono banana! Nista! Nece! Ja u soku pa kak sad i poslije toga vise nikako nije! Kupila aptamil, ni primirisat nece, povuče 2-3 puta i izbelji se, zagrcne, place, i tak po sat vremena dramimo!
    Violetapa da, kad šutiš i trpiš na kraju se ispoljavas na ljudima koji nisu ni krivi ni dužni! Ja sam svaki dan pilala muza s njihovim izjavama pa je i on jadan vise bio lud! Treba znati naravno granicu i ne biti razmažen pa se ljutiti na sve ali za svoj mir se mora izboriti 💪💪

Po meni neces nista postic ni s hippom ni bebimilom. Probaj onda radije s milumil-om iz mullera, sjecam se da su za taj AD govorili da je slatkast jer na vaniliju vuce. Ako mislis da je do AD a ne do bocice

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.