Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    13. Prosinac 2017. 21:59

Aurora1611

Vec je netko pisao o tome da mu beba zaspe mlatarajuci glavom 😂😂 bas fora! Una zaspe samo sa cicom ustima 😂
    Nego, da se pohvalimo danas se sama okrenula s leđa na trbuh i s trbuha se vratila na leđa 😍😍

Bravo Una! 😊😊

• sretna
    13. Prosinac 2017. 22:01

Mm dosao doma s posla i krenuo jest medena srca, ja njemu kazem da je to za Bozic, a on meni da mozes mislit kak ce to Bozic docekat, ne moze se on zaustavit da to ne jede 😂nisam mu trebala ni rec da.sam ih radila i trebala sam sakrit do Badnjaka 😄

• Barbi13
    13. Prosinac 2017. 22:11

Aurora1611

BArbi ma nista vec sam luda, u biti ona nece AD belji se na njega kad povuče! Probala sam NAN i Aptamil sad cu probati jos bebimil, hipp i novalac!
    Mamisita meni je espumisan stvarno pomogao ali Una je samo dva puta imala bas bas jake grceve ovo sve ostalo smo rješavale nošenjem i masiranjem tak da vjerojatno ne pomaže jer ima bas one jake, di neutješno place?

A joj bas ti je zeznuto......mi se borimo sa vecernjom nervozom i to traje par sati dok ne zaspi od umora😥😥

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Barkleys
    13. Prosinac 2017. 22:22

Znači napokon došli doma iz zarazne. Tamo je cijelo vrijeme samo spavala, slabije jela, nije kakala, pa su ju stavili na infuziju. Sve je u redu, vjerojatno joj se organizam oporavljao od viroze. Ugl, onog trena kad smo došli doma krenuli su grčevi, ova današnja epizoda je bila užas. Jedva je pojela i sad držimfige da spava. Kako je ona sada vrištala. Niti jedan položaj nije pomogao, samo se cijelim tijelom onako ukrutila i bacala. Jedva se smirila. Mi smo i dalje na biogaii i espumisanu. Ali dns smo tek večeras prvi put popili espumisan. 
    Mamasita Nisam pohvatala gdje si kupila te kapi? Vidjela sam samo da imaju isti ovaj sastojak na S ko i espumisan i ostale kapi za grčeve. 

Barkleys
    13. Prosinac 2017. 22:23

Jedino ću se propucat ako je u zaraznoj pokupila nešto, tipa gripu ili tako nešto. A opet, draže mi je da su joj sve provjerili... :( :( :(

• sretna
    13. Prosinac 2017. 22:26

mamisita27

Aurora, nama je obratno prije su bili laksi grcici. S tim da mi jos nismo dosli do 2.cijepljenja..
    I_me, K tak mase gkavom i rukama neka a kad se budi obvezno se rrasteze ko neki staro covik😂
    Sretna, potpuno razumijem tvog muza.😂😂😂Milumil?Prvi put cujem… To je neki njemacki ad? Isti ko ostali il bas za takvu adaptaciju na bocicu tj ad?

Ma obicni ad, ima ga samo u mulleru, proizvodac je isti kao od aptamila

• sretna
    13. Prosinac 2017. 22:27

Hedgehog

Jedino ću se propucat ako je u zaraznoj pokupila nešto, tipa gripu ili tako nešto. A opet, draže mi je da su joj sve provjerili… :( :( :(

Nadam se da nije nista...i nadam se da ce joj se grcevi smiriti uskoro. Grozno je kad tako placu i ne mozes im pomoci

Aurora1611
    13. Prosinac 2017. 22:35

Ajmee hvala sto si mi rekla bas cu probati s tim, jer kuzim da joj okus toga ne odgovara! Ona povuče par puta u par navrata i svaki put napravi facu kao da sam joj drek dala 😂😂
    Znam da nije do boce jer je moje mlijeko popila na bocu! 
    Mamisita uuuuzas nemogu si zamisliti da joj je cesto tako kao sto je bilo taj dan poslije cijepljenja, meni je pomogla jedna stvar s tim jakim grcevima! Ovako: uzmem ju u ruke i onda naglo u blagi čučanj, kao da radite čučnjeve ali naravno ne do kraja nego cisto da osjeti taj pokret ali mora biti naglo onako ako me kuzite, nakon par puta sto napravim to smiri se! Ako netko ne kuži recite probat cu drugačije objasniti

Marijana12345
    13. Prosinac 2017. 22:36

Violeta ja imam klokanicu Ergobabi Adapt, platila ju oko 120€ a u HR je oko 1000kn ponekad ima popust pa izadje povoljnije. Nakon nje smo kupilj s Amazona maramu za nosenje za 30ak eura jer je prakticnije nosit u marami po kuci dok radis kucanske poslove (manje je materijala). Ne zalim sta smo kupili klokanicu ali da sam znala da su marame ovako prakticne ustedili bismo 100€. Maramu samo treba znati vezati ima puno filmica na YT. Isto mozes nositi i teze dijete ali u tom slucaju se vise puta mota. Adapt ide do 18kg ali ne znam tko nosi tak dugo.... moh savjet provaj prvo s maramom pa ces vidjeti za klokanicu

Marijana12345
    13. Prosinac 2017. 22:38

I_me

Nego da pitam.. hocu stalno pa zaboravim.. moja mala svaki put minut dva prije nego zaspi pocne mlatit glavom svom snagom lijevo-desno.. to napravi par puta i samo se iskljuci i zaspi ko top. Evo sad je to napravila.. mazili smo se na kaucu i gugutali i smijali i odjednom bum par puta lijevo desno i zaspala.. je da je zaspala na 10 min pa se probudila. Sad sam ju presvukla i nahranila i pilji u zvijezdice, opet zamahnula glavom i zaspala

Negdje sam procitala da kad place i ide glavom lijevo desno da je u pitanju glad. A bez placa umor. Tak mrni ide lijevo desno i trlja oci na ramenu (jer ne znaju jos rukama)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.