Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    14. Prosinac 2017. 11:14

Moze mi netko tko ima ergobaby adapt poslikat kako mu dijete izgkeda u tome, tocnije kraljeznica. Nisam sigirna dal sam dobro namjestila P. 

Marijana12345
    14. Prosinac 2017. 11:48
    I_me
    14. Prosinac 2017. 12:00

Maslacak31

Evo curke,mi danas castimo s tortom!
    ☕i 🎂na stolu od jutra!

Sretan rodjendan!!!! 😊😊😊

kleaiva
    14. Prosinac 2017. 12:01

Zene jedva sam vas pohvatala. Kod nas he krenuli biti veselo s grcicima...po danu malo al od 5 do 8 su pocele neke epizode grcenja i nervoze i mislim da ce prerasti u prave kolike😔 zasad trosim biogaiu jer sam imala doma od klinaca a sto da onda kupim? Lactibiane ili taj Lefax? 
    Usput...pupak se jos drzi i krvari i svasta ali je sve pod kontrolom...bila je patronazna vec 2 puta zbog pupcica i svaki dan me zove da provjeri situaciju...divna je. Iskreno pupak mi je bio od pocetka cudan...nisu ga obako blizu kozi zavezali vec malo dalje pa je dosta strsao...i sad kad je imala grcice drzali smo je onako na ramenu trbuscicem na prsa i jos joj se vjerovatno i od toga iziritiralo😞 nadam se da se nece nesto zakomplicirati. Sad moramo izbjegavati naslanjanje na trbuscic i pomozi Bog s grcevima jer se jedino smiri u toj pozi. 

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

kleaiva
    14. Prosinac 2017. 12:02

E da...kako ste isle u prvu setnju? Odmah na pola sata, sat ili ste postepeno? 
    Nekako si mislim sad dok je jos ok vrijeme malo prosetati s njom po ulici barem😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Barbi13
    14. Prosinac 2017. 12:14

Dobar dan😘😘😘😘bebicama brz oporavak zelim😘maslacak sretan rodjendan ljepotici😘sad sam dosla iz ducana usput popila kavu kisa nam pada i meni mljeko probilo kroz jastucice odmaj sam je prikopcala na cicu.Moram kupit i ja te flastere,preporucila mi patronazna....tata nam je dobio slobodan dan pa sam sretna😊😊😊😊😊

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

treca_sreca
    14. Prosinac 2017. 12:33

Aurora1611

Hedgehog stvarno mi je zao zbog toga svega danas! Ne mogu ni zamisliti koliko si iscrpljena! Nadam se da ce te se sutra s novim danom i vi osjećati bolje, odmornije i smirenije!
    Nadam se da imas barem nekakvu pomoć sastrane da nisi sama u svemu ovome ❤️
    Saljem ti pozitivne vibre ❤️

potpis na ovo!
    da čim prije dođete sebi od tog šoka i guštate lipo doma u svome miru

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    14. Prosinac 2017. 12:35

mi upravo došli od pedijatrice, dobila je 450gr u 10 dana......znači čim je prošlo ono glupo bljuvanje naveliko, mala je počela opet normalno dobivat....bogu fala!
    Marijana držim fige i vama šta prije da bude prošlost taj glupi refluks, da i vi možete odahnit
    idem čitat....5strana me čeka

treca_sreca
    14. Prosinac 2017. 12:37

kleaiva, mi smo postepeno
    nije volila šetnje pa smo još postepenije neg je normalno...ali po meni svakako nije dobra ideja odmah zapičit s bebicom negdi na uru vrimena....prvo 10ak min oko zgrade, pa onda produzivat na 20min pa na pol ure....bar sam tako ja s njima dvojicom radila i sve super bilo.

treca_sreca
    14. Prosinac 2017. 12:41

mamisita27

Meni je najjace kad moj dode s posla pa kaze da mora odspavat jer mu treba psihuckog odmora. A uz malog vecinu kuc poslova ja obavljam.. I onda poludim. J..**** kapulicukakav psihicmi odmor!I meni treba pa ga nemam. Onda mu odmah dam da radi. Jucer sam poludila ja cistim iz ormara robicu koja je malom mala i slazem sve jer je bio cumez a on zaspo pa sam poludila i gadala ga robicom da se pokrene. Ajmoooo😎😂

mamisita legendoooo
    šta te više čitam, to više imam feeling da bismo se mi u RL jako dobro družile, iste/slične poglede na sve bitnije stvari imamo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.