Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    09. Prosinac 2017. 10:00

Vjerujem ti da ti je pila spica se sredit nakon dugo vremena! 😄 meni je spica kad kosu stignem oprat 😂😂😂 
    Ja imam susilicu pa se opet nakupi svega.. i ja joj stavljam tetru ispod glave..
    Nego da te pitam.. jel pocela Mila dizat glavu ili je jos ljenivac? Moja mala zadnjih tj dana nece dici glavu nema sanse.. samo lezi kad ju stavim na trbuh i drzi glavu na lijevu stranu. Pa sam se bila malp usrala..a kad je na ledjima onda mlatara stom glavom lijevo desno da me nekad strah da ne bi nesto istegnula 😂

violeta1
    09. Prosinac 2017. 10:00

Jutro cure evo i kod nas snijeg 😊😊😍😍
    Aurora moj na bocicu hoce samo moje mlijeko. AD nece (tajo probao kad sam ja isla u grad). Nama je odgovarao Novalac kad smo dosli iz bolnice jos 3 dana je dobivao ad a sad smo uzeli bebimil ono manje pakiranje jer mi se ne da davat puno para kad nece a uzeli smo za hitne slucajeve da imamo. Iakoni ovo je sad otvoreno pa cemo bacit. Moj savjet ti je da probas s npr. Novalac, i cijeli dan samo ad nudi npr.24h samo ad, bas da vidis kad ogladni dali hoce. Ne znam jeso tako pokusala. Jer ja se vodim onim: "Kad si gladan nisi svoj!" 🤣 Tako L nije htio caj kad nije mogao kakat pa mu nisam dala sisat i onda je ogladnio i vuko caj ko lud 🤣 a sad ad nije htio jer je proje toga dobio moje izdojeno na bocicu. Pa mislim da je i zbog toga.
    Treca vau riboooo....bas si mrsavica, haljina je pre predobra...divno 😍😍😍😍

I_me
    09. Prosinac 2017. 10:05

Prejaka mi ema. U njihaljci je. I vriska i smije se igrackama sto vise. I ja ju pogledam a ona kao da se stidi.. stavi ruke na oci kao sakriva se i smije se 😂😂😂

Aurora1611
    09. Prosinac 2017. 10:07

Jutro cure! Ne znam sta je ali mi je vise uzasno tesko boriti se s njom i bočicom! Kud mi je i ovako bilo tesko pomisliti na prestanak dojenja jos mi sad i ona s tim krokodilskim suzama! Nocas sam uz sve to izgubila i 20 godina života (malo je reci) valjda od svog tog stresa jer joj forsan bocu u 3 jutros je pocela povraćati na usta i na nos, kako je valjda išlo na nos ona se pocela gušiti ja sam ju uzela i kad sam skuzila da ni to ne pomaze nego ona i dalje se bori za zrak pocela sam ju tresti onda ju je muz uzeo i okrenuo glavom prema dolje pa je prodisala! Ja sam ju zagrlila i onda je i meni od straha postalo lose! Ugl probudila sam se, ona jos spava , boli me glava i osjecam se kao govno! 😩 

treca_sreca
    09. Prosinac 2017. 10:07

moja Mila neće bocu mada je moje mlijeko...tak da je problem baš u cuci tj u hvatu - ne želi gumu...
    I_me glede glavice, slabo...ovak kao ona sad diže tak mi je toma s misec dana dizao....jako malo odigne i jako kratko - nit par sec.  A jel tebi ona prije ok dizala pa se sad najednom buni ili?

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    09. Prosinac 2017. 10:09

Aurora1611

u 3 jutros je pocela povraćati na usta i na nos, kako je valjda išlo na nos ona se pocela gušiti ja sam ju uzela i kad sam skuzila da ni to ne pomaze nego ona i dalje se bori za zrak pocela sam ju tresti onda ju je muz uzeo i okrenuo glavom prema dolje pa je prodisala! Ja sam ju zagrlila i onda je i meni od straha postalo lose! Ugl probudila sam se, ona jos spava , boli me glava i osjecam se kao govno! 😩

grozno....nama se tak par puta skoro povratila sebi u usta kad ju je muž pokušavao privolit na dudu ili na bocu. Zato smo i odustali od forsiranja (jer eto nama nije to nužno, kao tebi) ...baš mi je žao:(

žena-majka-carica:)

Aurora1611
    09. Prosinac 2017. 10:10

Zabb sam komentirati (nemojte zamjerit) treća jako si zgodna izgledaš mi bas bas super a haljina je divna 😍

I_me
    09. Prosinac 2017. 10:12

treca_sreca

moja Mila neće bocu mada je moje mlijeko…tak da je problem baš u cuci tj u hvatu - ne želi gumu…
    I_me glede glavice, slabo…ovak kao ona sad diže tak mi je toma s misec dana dizao….jako malo odigne i jako kratko - nit par sec. A jel tebi ona prije ok dizala pa se sad najednom buni ili?

Dizala je glavicu ( nekih 10sec ), okretala lijevo i desno. Sad kad ju stavim na trbuh, sam lezi sa rukama gore ili dolje i glava na lijevoj strani. Digne glavu na sekundu dvije samo..
    Sad me malo strah sta i kako.. vec sam mislila da se ukocila ili nesto.. al kad je na ledjima mlati tom glavom lijevo desno ko prava..

I_me
    09. Prosinac 2017. 10:15

Aurora1611

Jutro cure! Ne znam sta je ali mi je vise uzasno tesko boriti se s njom i bočicom! Kud mi je i ovako bilo tesko pomisliti na prestanak dojenja jos mi sad i ona s tim krokodilskim suzama! Nocas sam uz sve to izgubila i 20 godina života (malo je reci) valjda od svog tog stresa jer joj forsan bocu u 3 jutros je pocela povraćati na usta i na nos, kako je valjda išlo na nos ona se pocela gušiti ja sam ju uzela i kad sam skuzila da ni to ne pomaze nego ona i dalje se bori za zrak pocela sam ju tresti onda ju je muz uzeo i okrenuo glavom prema dolje pa je prodisala! Ja sam ju zagrlila i onda je i meni od straha postalo lose! Ugl probudila sam se, ona jos spava , boli me glava i osjecam se kao govno! 😩

Joj aurora ne znam sta da ti kazem da te utjesim.. 
    Mi smo do sada koristili bocicu sa mojim mlijekom mozda 2x i ok je bilo.. 
    Nadam se da ce te neka.mama sto koristi bocice i ad savjetovati sta i kako..
    Ja na zalost nemam stim iskustva.. 
    Vjerujem da ti je grozno.. 😟

[OBRISANO] 09. Prosinac 2017. 10:35

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI