Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    13. Prosinac 2017. 22:54

Aurora1611

Ajmee hvala sto si mi rekla bas cu probati s tim, jer kuzim da joj okus toga ne odgovara! Ona povuče par puta u par navrata i svaki put napravi facu kao da sam joj drek dala 😂😂
    Znam da nije do boce jer je moje mlijeko popila na bocu!
    Mamisita uuuuzas nemogu si zamisliti da joj je cesto tako kao sto je bilo taj dan poslije cijepljenja, meni je pomogla jedna stvar s tim jakim grcevima! Ovako: uzmem ju u ruke i onda naglo u blagi čučanj, kao da radite čučnjeve ali naravno ne do kraja nego cisto da osjeti taj pokret ali mora biti naglo onako ako me kuzite, nakon par puta sto napravim to smiri se! Ako netko ne kuži recite probat cu drugačije objasniti

Aurora,sad si me sjetila kad je tata uzme uplakanu tako isto napravi i smiri se a ja sam znala vikat na njega da to ne radi.....al stvarno se smiri😆😆😆

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    13. Prosinac 2017. 23:01

mamisita27

Barbi13

Aurora1611

BArbi ma nista vec sam luda, u biti ona nece AD belji se na njega kad povuče! Probala sam NAN i Aptamil sad cu probati jos bebimil, hipp i novalac!
    Mamisita meni je espumisan stvarno pomogao ali Una je samo dva puta imala bas bas jake grceve ovo sve ostalo smo rješavale nošenjem i masiranjem tak da vjerojatno ne pomaže jer ima bas one jake, di neutješno place?

A joj bas ti je zeznuto……mi se borimo sa vecernjom nervozom i to traje par sati dok ne zaspi od umora😥😥

Ajoooooj :( Kak izgleda ta nervoza??

Mamisita,pet dana ne spava po danu i normalno da je pospana kad je stavim na rame baca se pa se udari u rame pa plac,cicu povuce dva puta zaspi skuzi da je pustila cicu pa opet u plac nocas smo do jedan tako i zaspala mi na rukama😥😥😌😌

Leptirica.com

• Barbi13
    13. Prosinac 2017. 23:04

Hedgehog

Znači napokon došli doma iz zarazne. Tamo je cijelo vrijeme samo spavala, slabije jela, nije kakala, pa su ju stavili na infuziju. Sve je u redu, vjerojatno joj se organizam oporavljao od viroze. Ugl, onog trena kad smo došli doma krenuli su grčevi, ova današnja epizoda je bila užas. Jedva je pojela i sad držimfige da spava. Kako je ona sada vrištala. Niti jedan položaj nije pomogao, samo se cijelim tijelom onako ukrutila i bacala. Jedva se smirila. Mi smo i dalje na biogaii i espumisanu. Ali dns smo tek večeras prvi put popili espumisan.
    MamasitaNisam pohvatala gdje si kupila te kapi? Vidjela sam samo da imaju isti ovaj sastojak na S ko i espumisan i ostale kapi za grčeve.

A joj Hedgehog bas mi je zao sto ste sve prosli,nadam se da ce bit sve ok😘

Leptirica.com

Barkleys
    13. Prosinac 2017. 23:08

Aurora ja isto radim neki sličan pokret, držim ju uza sebe i kao "skakučem" odnosno ne skakučem, nego hodam i savijam koljena... Ali ima trenutaka kada je uhvati "grč" i jednostavno vrišti dok ju ne prestane boliti... :( :(

Barkleys
    13. Prosinac 2017. 23:15

mamisita27

Hedgehog

Znači napokon došli doma iz zarazne. Tamo je cijelo vrijeme samo spavala, slabije jela, nije kakala, pa su ju stavili na infuziju. Sve je u redu, vjerojatno joj se organizam oporavljao od viroze. Ugl, onog trena kad smo došli doma krenuli su grčevi, ova današnja epizoda je bila užas. Jedva je pojela i sad držimfige da spava. Kako je ona sada vrištala. Niti jedan položaj nije pomogao, samo se cijelim tijelom onako ukrutila i bacala. Jedva se smirila. Mi smo i dalje na biogaii i espumisanu. Ali dns smo tek večeras prvi put popili espumisan.
    MamasitaNisam pohvatala gdje si kupila te kapi? Vidjela sam samo da imaju isti ovaj sastojak na S ko i espumisan i ostale kapi za grčeve.

Jako mi je zao sto ste danas imali tako grozan dan. Tako se i moj ukruti sta kazes i baca da se tak izrazim. Vise mlatara. Kapi sam kupila u onoj ljekarni na Dolcu kbr.9 To je ona zgrada na placu, gore kod stepenica ako znas, gdje se inace narucuju ljekovi iz inozemstva. Po preporuci prijateljice htjela sambnaruciti iz DE Lefaxin ali je zena objasnila da imaju i Lefax tu dostupan odmah; a sastav je isti. Sprica se 1-2 potiska 5-6 x dnevno (Lefax), za Lefaxin ne znam (Kaze Sretna isto 1-2 potiska al ne znam jel jednao puta dnevno).

E super! Da, ukruti se, ali taj vrisak i plač tada. Ajme  ajme. Baš ću dati espumisanu još 1 šansu i onda idem dalje. Javi pliz dojmove od kapi. 

Aurora1611
    13. Prosinac 2017. 23:25

Mamisita da kao da hopsas s njima u rukama kao naglo u čučanj, i tako hodaš korak pa čučanj pa korak pa opet i to mi je u puuuuno situacija pomoglo zbilja! 

Aurora1611
    13. Prosinac 2017. 23:31

Hedgehog stvarno mi je zao zbog toga svega danas! Ne mogu ni zamisliti koliko si iscrpljena! Nadam se da ce te se sutra s novim danom i vi osjećati bolje, odmornije i smirenije! 
    Nadam se da imas barem nekakvu pomoć sastrane da nisi sama u svemu ovome ❤️ 
    Saljem ti pozitivne vibre ❤️

Aurora1611
    13. Prosinac 2017. 23:33

Mamisita nema na cemu! Ne znam kako se prije nisam toga sjetila, tako sam i kod pedijatrice s njom kad je plakala 😂😂 
    Vjerujem da su se tako osjećali u trbuhu dok smo mi hodale pa da ih zato to smiruje 😊

Aurora1611
    13. Prosinac 2017. 23:34

* sa strane ( danas me bas ide pravopis, nema sta! )

Barkleys
    13. Prosinac 2017. 23:41

Hvala Aurora! Držim fige da noć prođe dobro. Ma evo ovaj tjedan je suprug uzeo go. Jer ne znam kako bi sama ovo preživjela. Inače radi, nekad od 7 do 15, nekad od 8 do 16, nekad od 14 do 22, a nekad od 16 do ponoć. Grozne su mu to smjene, i ono, u tjednu ih nekad sve promijeni, pa se zna dogoditi da je npr. danas do ponoći a sutra od 8. Meni je najgore kad je popodne u bilo kojoj varijanti jer predvečer sam i ja krepana i nemam snage nositi se s tim. A on fakat pomaže, tj. trudi se. Znam poluditi na njega kad mu predam L koja je u polusnu i samo ju treba malo ljuljuškat i nositi da utone u san, a on mi je vrati vrišteću -. - ali stvarno se trudi, želi sve s njom. I u puno situacija je on smireniji i slično nego ja. Mene to vrištenje nekad tako izbaci iz takta... Pa mu je samo predam. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.