Mamisita, hahahaTako sam i ja po noći znala buditi i gledam: jesam li ili nisam ga nahranila? A jadan se žali da je gladan
Baš ono, komitiiiiissssssssss
Ja sam sinoć čitala sve što ste vi pisale, kad je seronja bio nemiran, pa ja nisam mogla zaspat i pojma nemam što ste sve pisale i iskreno mi se ne da čitati
Sjećam se samo da je SRETNIN muž pojeo medenjake i da je Sanjchi kupila čizme i da će dobiti još jedne
Sada baš uživam u tišini… i miru… Baš mi se ne da ništa po stanu raditiMislim, ionako svaki dan nešto čistim… jeeej… A trebala bih pomesti pod…
Ni to mi se ne da… hahahahaa
Nije pojeo sve 😂 danas je rekao da stavim lokot na njih jer inace nece prezivjet 😂
Sretna, onda lokoootttt
Idem pomesti da se ipak osjećam korisno. hahahaha
Hello curke! noc? Koma! Svakih sat vremena se budila za jelo (ali doslovno)
Sanjchi to ti je fontanela nezz kako ti nitko za to nije nista rekao, to je mjesto gdje lubanja nije zarasla i to s vremenom zarasta msm do godine dana! Na to moras samo mrvicu pripaziti da se bas tu ne lupi ali nista strasno!
Mamisita držim palčeve da sve bude ok i da ostanete bez grčeva 💪
Sretna hmmm ni pored mene bi kolači bili riješeni jako brzo pa ti muza razumijem 😂
Barbs sta te briga, najbitnije je da ste vas svije super, počistit uvijek stigneš nece smece i prašina nikuda 😂
Ne znam vise sta sam pročitala, gubim se lagano 😅
Eee vidjela sam da se Mila ubucila neka, neka tak i treba!
Mila lijepo napreduje,prava curka!
Hvala svima na cestitkama!
Barbs,mala obozava slatko..to je jedino sto ima na mene. Sad ce popodne prava torta,ovo je bila za tetu,jer popodne radi pa nece moc doc..
maslačak, sretan veliki drugi tvojoj prvorođenoj <3
fontanela - mom tomi se jako kasno zatvorila, a i bila je full čudna, kao da je pulsirala, o bože jezivo. Njoj ju uopće ne primjetim...Davidu se isto ne sjećam da je bila preočita.
svaka beba je drugačija eto...
ja sam se upravo ubila za ručak, na nos mi izlazi, i sad još tiramisu od jagode ko točka na i.
Molim boga da se sad ne probudi jer mi je se ne da nosat prepunim stomakom, povratit ću
žena-majka-carica:)
barbs di je kornjača 50+pt?
ja sam valjda jedina na ovom forumu koja ju još nije kupila
ali namjeravam....na njuškalu sam našla za 60+pt ali ne želi slat Tiskom nego poštom, a ja preferiram Tiskom - zato da mi poštar ne zvoni itd
žena-majka-carica:)
Sortiraj odgovore
Najstariji