Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    13. Prosinac 2017. 23:44

mamisita27

Barbi13

mamisita27

Barbi13

Aurora1611

BArbi ma nista vec sam luda, u biti ona nece AD belji se na njega kad povuče! Probala sam NAN i Aptamil sad cu probati jos bebimil, hipp i novalac!
    Mamisita meni je espumisan stvarno pomogao ali Una je samo dva puta imala bas bas jake grceve ovo sve ostalo smo rješavale nošenjem i masiranjem tak da vjerojatno ne pomaže jer ima bas one jake, di neutješno place?

A joj bas ti je zeznuto……mi se borimo sa vecernjom nervozom i to traje par sati dok ne zaspi od umora😥😥

Ajoooooj :( Kak izgleda ta nervoza??

Mamisita,pet dana ne spava po danu i normalno da je pospana kad je stavim na rame baca se pa se udari u rame pa plac,cicu povuce dva puta zaspi skuzi da je pustila cicu pa opet u plac nocas smo do jedan tako i zaspala mi na rukama😥😥😌😌

Ajooooj, ona tebe bas zezat voli😫E hoces ti za kuckice cekat svibanj?3

Danas sam zvala 8.1 smo naruceni,htjela sam napisat u"prvom"a ja napisala"pevom"😂😂

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    13. Prosinac 2017. 23:48

Hedgehog

Hvala Aurora! Držim fige da noć prođe dobro. Ma evo ovaj tjedan je suprug uzeo go. Jer ne znam kako bi sama ovo preživjela. Inače radi, nekad od 7 do 15, nekad od 8 do 16, nekad od 14 do 22, a nekad od 16 do ponoć. Grozne su mu to smjene, i ono, u tjednu ih nekad sve promijeni, pa se zna dogoditi da je npr. danas do ponoći a sutra od 8. Meni je najgore kad je popodne u bilo kojoj varijanti jer predvečer sam i ja krepana i nemam snage nositi se s tim. A on fakat pomaže, tj. trudi se. Znam poluditi na njega kad mu predam L koja je u polusnu i samo ju treba malo ljuljuškat i nositi da utone u san, a on mi je vrati vrišteću -. - ali stvarno se trudi, želi sve s njom. I u puno situacija je on smireniji i slično nego ja. Mene to vrištenje nekad tako izbaci iz takta… Pa mu je samo predam.

Najgore kad si sam,svaki dan mi je tako😢😢😢i za Bozic cemo bit same😢😢😢😢

Leptirica.com

Aurora1611
    14. Prosinac 2017. 00:05

Ajme cure grozno je u takvim situacijama biti sam! 
    Moj m radi u državnoj firmi ali na radnom mjestu di ga zovu i kad je doma, i za blagdane i vikendima! Sad radi do pola 4 svaki dan, cim dođe doma i jede odmah ide raditi tu drugu prostoriju koju si gradimo! Tak da i kad je doma-nije! Danas ju je npr samo jednom pricuvao jer sam tek zapalila cigaretu a ona se probudila pa je bio s njom par minuta! Inace vec sam naučila sve sama! Pospremanje, pranje, čišćenje, kupanje, u biti od prvog dana ju sama kupam! Igramo se, papamo, spavamo, nosimo se! I onda netko dođe i veli Uni ti samo mamu gledaš a ja si mislim koga ce drugog... meni je prednost to sto ne moram kuhati ali i to bi obavljala navecer kad zaspe za drugi dan da imam! Mi smo zene čudo 💪💪

luce <3
    14. Prosinac 2017. 01:02

Hedgehog nadam se da nije nista ozbiljno i da ce brzo pocet ponovo papat
    Zene koje same sve obavljate svaka cast, ja hvala bogu ne moram jer imamo sezonski obrt pa je muz zimi slobodan a zna sve po kuci tako da je on preuzeo taj dio obaveza i jos se maloj posveti...
    Mame koje doje, kad se izdajate za ostavit bebaca koliko ml je dosta po obroku?

Barkleys
    14. Prosinac 2017. 02:29

luce <3

Hedgehog nadam se da nije nista ozbiljno i da ce brzo pocet ponovo papat
    Zene koje same sve obavljate svaka cast, ja hvala bogu ne moram jer imamo sezonski obrt pa je muz zimi slobodan a zna sve po kuci tako da je on preuzeo taj dio obaveza i jos se maloj posveti…
    Mame koje doje, kad se izdajate za ostavit bebaca koliko ml je dosta po obroku?

Na dohrani za našu dob djeteta  piše 120 ml za 1 obrok, 6x dnevno. Što bi značilo svaka 4 sata. Pa se ja time vodim. Premda moja nikad nije pojela više od 100 ml niti mlijeka niti AD... 

luce <3
    14. Prosinac 2017. 05:15

Hedgehog hvala 😄

• Barbi13
    14. Prosinac 2017. 05:19

mamisita27

Meni je najjace kad moj dode s posla pa kaze da mora odspavat jer mu treba psihuckog odmora. A uz malog vecinu kuc poslova ja obavljam.. I onda poludim. J..**** kapulicukakav psihicmi odmor!I meni treba pa ga nemam. Onda mu odmah dam da radi. Jucer sam poludila ja cistim iz ormara robicu koja je malom mala i slazem sve jer je bio cumez a on zaspo pa sam poludila i gadala ga robicom da se pokrene. Ajmoooo😎😂

Hahahahah tako i moj da on mora odmorit😂😂ok znam da radi al cim legne na jastuk on spava😂😂😂😂😂das mu malu on zaspi prije nje a ova ko sova😂😂😂😂

Leptirica.com

• Barbi13
    14. Prosinac 2017. 05:20

Hahahahaha kapulicu😂😂😂😂😂😂

Leptirica.com

Barkleys
    14. Prosinac 2017. 05:42

Barbi13

mamisita27

Meni je najjace kad moj dode s posla pa kaze da mora odspavat jer mu treba psihuckog odmora. A uz malog vecinu kuc poslova ja obavljam.. I onda poludim. J..**** kapulicukakav psihicmi odmor!I meni treba pa ga nemam. Onda mu odmah dam da radi. Jucer sam poludila ja cistim iz ormara robicu koja je malom mala i slazem sve jer je bio cumez a on zaspo pa sam poludila i gadala ga robicom da se pokrene. Ajmoooo😎😂

Hahahahah tako i moj da on mora odmorit😂😂ok znam da radi al cim legne na jastuk on spava😂😂😂😂😂das mu malu on zaspi prije nje a ova ko sova😂😂😂😂

Daaaaa. Ne znaš ko tu koga uspavljuje XD XD 

Bela
    14. Prosinac 2017. 08:32

Jutro! Jooj ti grcevi, zelim da svima prođu sto prije, izdrzite... nas povremeno uhvati ali nista naspram prije...
    Sanjchi to je vjerojatno rupica koju svi imaju, na sredini glave,mislim da se zove fontanela...
    Ne znam tko je pitao za klokanicu, ja sam bas jucer rekla muzu da definitivno kupujem jer ce mi ruke otpasti, samo mozda bi radije uzela maramu... 
    A na ebayu ima original ergo baby, prijateljica kupila za 300 kn, kod nas puno skuplje...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.