Pa definitivno se vratila u uobičajan mod. Sad pokušava kakati pa plače. Ali imala je već jutros normalnu stolicu. A sad je samo prdnula.
Dzenny- nama su iz prsta vadili krv, uopće nije plakala, malo je njurgala za kateter kad su uzimali uzorak urina, ali zato infuziju kad su joj stavljali. Ajme majko, I onda sljedećih 5 sati sam morala paziti da tu ruku drži ravno. A ono grčevi, spavanje, hranjenje... Sve to i da drži ruku ravno uz tijelo... mislila sam da ću ispaliti na živce... Ali nakon par sati spasila me sestra koja ju je onako povila i zamotala s tetra pelenom da ne može micati rukicu, ali i tu je bilo vriskanja, samo nisam morala joj barem ja cijelo vrijeme više držati i tu ruku...
Mame jutroo :) moj miš se još ne zeli probuditi pa ja evo pijem kavu nakon što sam sve jutarnje zadatke obavila, točno vise ne znam Što bi :) nadam se da će vam bebice sto prije ozdraviti :*
Jutro mame, L je jutros u 6h spavajuci se poceo napinjat i grcit i stenjat i naravno ukako se, pa sam ga previla mazila on se smijao i zaspali smo do 9h. Sad opet pava. Dusa moja ❤
Muzevi vasi makar idu radit svaki dan pa moraju odmorit a moj ne radi pa svako popodne mora odspavat sat i pol 🤣🤣 (preko zime uvijek 2mj ne radi) ali zato sutra ide u restoran radit dostavu, to je uvijek radio kad je doma ali ove godine smo rekli da ne ide da mi pomaze, nekad ide u ispomoc.
Sanjchi super za pregled i cizme...meni nakon poroda mi je kao natekla noga jos uvijek i prosli tjedan probam cizmice stare i stanem wuhu 😊 ali na najlonku 😁😁 prije sam na carape hehe bitno da iznosam jer sam prosle godine 3 para nova kupila 😁
Marijana bas cu probat s maramom, hvala 😉
Hedgehog drago mi je sto ste doma i sto je sve dobro
Sretna hahahha opasan muz hehe a nista opet pravit moras hehe 😉 i ja cu pravit keksice, planiram za vikend krenit. 😊
Aurora da tak sam ja prije sutila svima bas,vise sam gledala kako udovoljit ostalima nego na muza i sebe i onda ja zivcana pa svada s muzem i tako u krug, dok napokon nisam progledala i shvatila da danas svako svoje dupe gleda(vecina, ima izuzetaka) pa tako i ja. Sa svima ok, al ak si drzak i bezobrazan, ili sad ako ne postujes moja pravila u vezi bebe naravno da cu reagirat. Ma joj komplicirani su odnosi. Jedino do sad od svih ljudi na svijetu, vjerujem i znam da je uz mene svake sekunde to je moj tata, neka mi zivi jos dugo dugo ❤ On je moj otac, prijatelj, zastitnik, ma sve. I mogu reci da poslije mog sina, najvise volim svog oca. 😍
Hedgehog, vjerojatno su kod vas kolici u pitanju. Sad to kreće sve jače, oko 6 tjedna je vrhunac. Grčevi koji su jači i uključuju par sati neutješnog vrištećeg plača obično u isto doba dana, najčešće navečer il u noći. Prati dalje kako će biti. Samo tješenje i nošenje, ako je to, nema drugog lijeka. Ljuljaj ju na pilates lopti. I nemoj sebe kriviti i misliti da nešto krivo radiš! Mi smo već navikli al opet je teško. Prvi put kad sam čula kako vrišti, ja sam plakala s njom. I još mi se nekad to dogodi kad mi pukne film i luda sam više od grčeva. A ljudi smo...
Prolazimo sve isto i nije lako. Vrištanje je nama krenulo oko 5 tjedna i evo stalo sada nedavno kad smo prešli s biogaie na waya lgg. Sad više ne vrišti satima al je plač i nervoza svaku večer. S time da su njoj grčevi po cijele dane pa ju jadnu stalno muče a navečer je sve gore. Probali smo sve i odustala sam, mislim da to jednostavno mora proći i ona mora svoje isplakati dok umorna ne zaspe. Kažu da prođe iza 3 mjeseca a meni je to ko vječnost. Drži se, znam da nije lako!
Dzenny i Hedge-bas mi je zao za curkw sta ste morale to sve prozivjeti :(
Barbs- mislis da mi sad steznik nece djelovat? da je kasno?
Dena- krepala sam od smijeha na sliku. Mis mali medeni!
Fontanela- moj K isto to ima.
Sopin - isla gledat haljinu za krstenje plus svadbu al nisam nis nasla neg sam opet zavrsila u H&M-u i kupila karlu hrpu gluposti i robe (ko da vec nema dosta!) jer je sve bilo 2 za 35😂
I onda sam vidila kolko je sati i da mi ide tramvaj pa sam trcala da stignem kad ono sise pune, brat bratu ko trudove u sisama da imam me bolilo😫I sad sjedim u tramvaju i cekam da se sise smire. Karlu se smuckalo svo mliko 😂 Pouka price: Ako dojite, ne trcite za tramvajem ako vam je zivot mio. I sise. I mliko za vasu bebu.
Hahaha jesi dobra hahah i ja sam skuzila kad poskocim da sise bole i kad muz uhvati isto bole. Jaooo u h&m akcija jelda? To sam vidila na fb
I me, moj brat je to ko mali radio s glavom prije spavanja, tako se uspavljivao. Mislim da je to normalno al priupitaj pedijatricu
Violeta ma da, nek si sam pece! Oko tih medenih srca ima vise posla, al isplati se, finija su od kupovnih 😊
Kako su vam bebe reagirale nakon cijepljenja?
Moja je u snovima od sinoć
Spava, grči ju, savija noge, malo progleda i nastavi spavati jer vidim da jedva gleda. Inače zaplače kad ju zgrci a sad ništa, ko ošamućena je. Cjepila se jučer popodne. Temperature nema.
Rekli su nam da je pospanost jedna od nuspojava al ovo je baš jako. Probudila se za papicu po noći i ujutro al čudno mi je ovo.
Suncokretice normalno je to. Tako je meni L uvijek soavao od cjepiva.
Maslacak sretan rodendan slatkici! 😚
Sortiraj odgovore
Najstariji