Dakle, kupili smo Lefax, simetikon isti po sastavu Lefaxinu, namjenjen za smirenje grceva kod novorodecadi. Velika bocica i ima spricaljku na vrhu. Kao sto je Sretna napisala: 1-2 potiska 5-6 x/dan. Jos js min plakao i zaspao je sad na meni, pokriven dekicon, izmoren je jadan stisce me za majicu u snu.
Iznutra je to bijelkasto gusta tekucina i mislim da je slatkasto.
Kosta 180 kn.
Nadam se da ce vam pomoc.kao i nama
Treca sreca i Fazion, slazem se s vama oko sveki 😁 Iako mi ponekad ide na k* sjetim se da ce mi dobro doci (uz moje jel) sto se Diegica tice + volimo istog covjeka... pa za dobrobit SVIH moram odrzat dobar odnos s njom 😂😂😂😂😂😂😂😂 nije ona losa, al mi eto ide na k* s vremenom 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Treca sreca, a ti si dokaz da se moze stvarati karijera i obitelj, ZENOOO! 😘😘😘😘😘😘😘 Posao+muz i 3 djece?? To nema svatko!!! I to NE radi svatko jer ide sa forom (NISTA SE NE STIGNE!)
AURORa, OMGGGG!!! Za griz
Treca sreca, nadam se da te muz nece otkrit! HAHAHHAHAHA
hedgehog, brz oporavak zelim malenoj! 😘😘😘😘
Bili smo u gradu s Diegooom 😍😍😍😍😍😍😍 Bio je jaaaakooo dobar! 😍😍😍😍😍 Popili smo i kuhano vino
Evo nas od pedijatrice, dobila je 5 cm i 1200 g od zadnjeg pregleda. Cjepila se i prošlo je relativno ok, plakala je al ju je uspavalo i sad evo spava ko top. Nek je i to prošlo...
Mamasita, javi jel kapi pomažu. Gdje si ih kupila?
Evo nas od pedijatrice, dobila je 5 cm i 1200 g od zadnjeg pregleda. Cjepila se i prošlo je relativno ok, plakala je al ju je uspavalo i sad evo spava ko top. Nek je i to prošlo…
Mamasita, javi jel kapi pomažu. Gdje si ih kupila?
Suncokretice super je dobila😘
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Treća ja sam bila s Unom, cendrala se nesto na sisi pa je ova rekla hoce baki tebi skuhati griz 😮😮 i ja znam kako oni razmišljaju, pogotovo svekar, oni misle da danas majke izmišljaju i pretjeruju bla bla on ce njoj vec na ljeto htjet Dat jagode i to.. i kad mene ne bude u blizini reci ce ma sta ona izmišlja samo ti to jedi!
Sadio je mak i rekao mm da je to za malu za caj kad ne bude htjela spavati 🤭🤭 ja poludjela! I sad ostaviti njima dijete? Hvala lijepo, radije nebih ( jel se ovo pise zajedno ili odvojeno?? 😂 )
Ne bih se pise odvojeno. 😉 Al who cares😂
Gle, ima normalnih baka i djedova koji tu i tamo baljezgaju pa normalno necu se na sve svadat to kaj oni pricaju u bradu sebi dok je u granicama razuma. Ali ovi tvoji su fkt slucaj, ja prva takvima ne bih (opet!😂) ostavila bebu.
I to kaj kazes za mlade mame i to, imala sam posjete u babinjama gdje sam slusala doslovno "vi mlade mame… trntrntrn bla bla…" al normalno da se tu necu raspravljat jer ta osoba je bila tu sat vremena i nek baljezga sta god oce ak ju usrecuje. Kad sam zatvorila vrata, dalje sam nastavila svoje. A drugo je kad fkt nemres ostavit dijete takvima jer su mu najblizi rod a trknuti ocito pa ces reagirat.
Jao opet grcevi.
Ajte bok curke
Mamisita,jesu se smirili grcevi?
Leptirica.com
Mamisita nisam ja tebe krivo shvatila, nadam se ni ti mene 😂😂 ugl da, oni su slucaj za sebe def sveki je slaba sa živcima i onda trabunja i sta treba i sta ne treba no znam da ne zeli Uni lose ali ne namjerno ce napraviti nesto pa cu sebe kasnije kriviti!
Rekla sam joj neke stvari u lice jer ti je ona tip osobe koja ce ti skakat po glavi dok ne odbrusis! Pa sam odlucila ipak reci joj nesto tu i tamo no daleko od toga, ja se isto nikada nisam usudila reci starijima nesto (odnosno suprotstavit se) uvijek sam šutila k’o pic*a! I držim se kroz zivot one “stare” kako ti prema meni tako i ja prema tebe ili sto bi moja mama rekla sve prema zaslugama na radu!
IIi mamisita mi koristimo espumisan koji je isto simetikon 😮😮 nadam se da su grcevi prošli ❤️
IIi mamisita mi koristimo espumisan koji je isto simetikon 😮😮 nadam se da su grcevi prošli ❤️
Je li prihvatila Una bocicu?
Leptirica.com
Sortiraj odgovore
Najstariji