Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    13. Prosinac 2017. 15:32

treca_sreca

mamisita toliko je očito jel
    ing računarstva sam…a radim ko programer
    inače matematika je moja najveća ljubav ali eto nisam htjela ić za profesora pa sam tak u informatici završila, to je "najbliže"

Treca,kad nam djeca krenu u skolu i kad zapnemo na matematici znamo kome cemo se obratit.Forum ce bit pun matematickih zadataka😂😂😂😂

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

treca_sreca
    13. Prosinac 2017. 15:38

isplativije samo neprikladno za ženu...pogotovo kad odeš na porodiljni koju godinu pa ispadneš iz igre....prebrzo napreduje tj mijenja se tehnologija i moraš stalno iznova učit. A npr profači jednom naučeno uvik isto vrte, uz minimalne izmjene
    Često mi bude žao šta nisam toliko promišljena bila, pa si olakšala život i otišla ipak za prof
    ali dobro sad, što je tu je....nije da ne volim, samo bih ja i karijeru i familiju, a to je mišn imposibl u ovoj branši

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    13. Prosinac 2017. 15:41

gledam sad sušilice opako, kad dođe muž priopćit ću mu šta želim za Božić bolje da ne zna da je ideja s klokanice, zabranit će mi da se dopisujem s vama

treca_sreca
    13. Prosinac 2017. 15:53

u mojoj firmi od nas 60, negdje 10ak žena....ako ne brojimo ove sporedne (čistu, tajnicu, računovođu) nego samo nas programere. Da ne spominjem da od tog pola njih nema djecu. A ja sam jedina (dovoljno luda) s troje djece, ostali su svi max na 2 a većina samo jedno i kukaju da ne uspiju...

Aurora1611
    13. Prosinac 2017. 16:21

Violeta ja ipak tvoje potpisujem! 
    Ne zelim šutjeti o nečemu sto mi smeta i to nema nikakve veze s djecom! Ja sam svekicima rekla i da se zakrvimo na najjače oni i dalje mogu Unu viđati i provoditi vrijeme s njom! Smatram da si svatko gradi odnos s njom onako kako zeli a ona kako bude starija skuzit ce sve, tko, kako i zasto! 
    A isto tako smatram da ako sveki padne na pamet (sto se dogodilo neki dan) da joj ide skuhati griz, da imam pravo reci da ne zelim da mi tako mala beba to jede i smatram da se nema pravo nitko ljutiti na to! 
    Svatko je imao od njih priliku odgojiti svoju djecu, pustite mene da odgajam svoju! 
    Necu samo zato sto su prije 100 god davali prženo brašno djeci i ja sad to njoj davati, onda cu se lijepo vratiti u to doba di je životni vijek bio kraći, i pola silne tehnologije i gluposti za djecu nije bilo.. 

treca_sreca
    13. Prosinac 2017. 16:23

htjela je Uni dati dohranu već?? to dok ju je ona čuvala? o bože
    eto nekad je ipak dobro nemat bakaservis...ak ti tak zase*e....ovako bar znaš sam da si zasrao (ili nisi)

Aurora1611
    13. Prosinac 2017. 16:29

Treća ja sam bila s Unom, cendrala se nesto na sisi pa je ova rekla hoce baki tebi skuhati griz 😮😮 i ja znam kako oni razmišljaju, pogotovo svekar, oni misle da danas majke izmišljaju i pretjeruju bla bla on ce njoj vec na ljeto htjet Dat jagode i to.. i kad mene ne bude u blizini reci ce ma sta ona izmišlja samo ti to jedi! 
    Sadio je mak i rekao mm da je to za malu za caj kad ne bude htjela spavati 🤭🤭 ja poludjela! I sad ostaviti njima dijete? Hvala lijepo, radije nebih ( jel se ovo pise zajedno ili odvojeno?? 😂 )

• sretna
    13. Prosinac 2017. 16:48

Aurora1611

Treća ja sam bila s Unom, cendrala se nesto na sisi pa je ova rekla hoce baki tebi skuhati griz 😮😮 i ja znam kako oni razmišljaju, pogotovo svekar, oni misle da danas majke izmišljaju i pretjeruju bla bla on ce njoj vec na ljeto htjet Dat jagode i to.. i kad mene ne bude u blizini reci ce ma sta ona izmišlja samo ti to jedi!
    Sadio je mak i rekao mm da je to za malu za caj kad ne bude htjela spavati 🤭🤭 ja poludjela! I sad ostaviti njima dijete? Hvala lijepo, radije nebih ( jel se ovo pise zajedno ili odvojeno?? 😂 )

Odvojeno 😂 i ludi su ti svekici! Ali i meni je to poznato..moji bi kekse u flasicu dali

Aurora1611
    13. Prosinac 2017. 17:13

I onda kad mi netko veli šuti 🤬🤬

• sretna
    13. Prosinac 2017. 18:12

mamisita27

ne stignem vas dalje citat imamo opake grceve. Sretna upute lefaxina su na njemackom kak se koristi? kolko kapi?

1-2 potiska das u jednoj dozi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.