Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    13. Prosinac 2017. 14:39

Hedgehog,ma bit ce sve ok😘😘😘a misica mala

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    13. Prosinac 2017. 14:41

sretna

Mamasita L na srecu nije bio teze bolestan osim tog rota virusa, sve drugo bi bila klasicna trodnevna temp sa ili bez curenjem nosa i kasljanjem. I povracao je par puta, al nis strasno. Obicno bi bio cijeli tjedan doma da mu se ojaca imunitet i da se skroz izljeci. Cesto je bio bolestan tih prvih 6 mj kako je krenuo u vrtic. Onda sam mu na zimu davala imunoglukan i nije ni jednom dobio temp ti zimu i proslu smo mu to jos davali. Ovu nismo

Imunoglukan je super i moja cura ga je pila...

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Fazion
    13. Prosinac 2017. 14:42

Curke nesto mimo teme.. sta je bas dobro za oprat kakicu sa robice... mi smo zakakle bijele hlacice a predivne su mi i znam da se nece oprat s obicnim praskoooom.. 

https://lb1m.lilypie.com/y9Qbp1.png

• sretna
    13. Prosinac 2017. 14:59

Mamaista sada mi dajem bas kad se pocne grcit. Nema vizamina d, biogaiu normalno i dalje dajem. Ja sam platila oko 200 kn 100 ml. Ogromna je bicica

violeta1
    13. Prosinac 2017. 15:00

Fazion

Curke nesto mimo teme.. sta je bas dobro za oprat kakicu sa robice… mi smo zakakle bijele hlacice a predivne su mi i znam da se nece oprat s obicnim praskoooom..

Ja stavim sa arielom na 90 i ode bez problema. Jednom sam iskuhala na stednjaku

violeta1
    13. Prosinac 2017. 15:05

Sretan imendan svima koji danas slave. Zbam da imamo dvije bebe Lucije 😍😍😍😍

Barkleys
    13. Prosinac 2017. 15:06

Dolores123

Hedgehog

Ma kao krv je u redu, urin je u redu, ali s obzirom da ne želi jesti i na dob su nas zadržali na promatranju, kao Max. 6 sati dok ne dođu dalje nalazi.. Pa će vidjeti…

Ja sad nisam stigla pratit, zasto ste u bolnici?

Zelena sluzava tekuća stolica, vjerojatno neka crijevna viroza... Ali ništa strašno, samo što odbija jesti pa su nas zadržali na promatranju 6 sati. Prištekali je na infuziju... A sad čekam da skupim uzorak stolice a mala ko za vrag od sinoć nije kakala... A ono jučer jedno 20x, a zadnja u ponoć! 

• sretna
    13. Prosinac 2017. 15:24

mamisita27

sretna

Mamaistasada mi dajem bas kad se pocne grcit. Nema vizamina d, biogaiu normalno i dalje dajem. Ja sam platila oko 200 kn 100 ml. Ogromna je bicica

wooohooo odlicno! Sad sam povezala da se tel moze narucit i idem zvat! Hvala ti😗

Ma nista 😙

treca_sreca
    13. Prosinac 2017. 15:26

mamisita toliko je očito jel
    ing računarstva sam...a radim ko programer
    inače matematika je moja najveća ljubav ali eto nisam htjela ić za profesora pa sam tak u informatici završila, to je "najbliže"

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    13. Prosinac 2017. 15:28

za fleke, slično ko taj denkmit, isto iz dm-a ovo namazem PRIJE pranja

ako ostane dan-dva, ne znam kako bi otišla

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.