Srnacda je afta, bolila bi ga i afta ne izgleda tako. Nedgdje je vec nedavno bilo o tome, netko je postavio sliku u neku grupu il negdje, ne mogu se sjetit…uglavnom, ispostavilo se da je to samo gnoj i proslo je jer je lagano trljala gazicom po tome. Sad ne mora biti da je to i kod vas, samo kazem da.je to tamo bio slucaj. 😊 al to afta nije sigurno. Ja sam ih imala puno puta i cak i ona najmanja boli i pecka
Hvala ti na info..bas cu probati sutra malo protrljati gazicom..nisam nikad imala afte ali znam da bole ko vrag..na dodir ga ne boli pa mi je odmah bilo cudno da bi to bila afta.
Nema me pola dana a Barbs opet FBI traži 😂😂😂😂. Inače, sad sam pročitala komentare: RIBO ODUSTANI i od Srnac nabildanović 😂😂😂😂😂, mi isto imamo taj problem 9 kg/13kg s ljuljačkom, ne sa djetetom. L ima malo više od 5 kg 😍. Tek. Hahaha. Mamadita, sjekirom? Okeee…
Una i mrkvicaaa😍😍😍
Sretnasuper za P! Ja se tak veselim tim kašicama, čak je i Šlapa koja je u bolnici probala kašicu 😍 E i da, baš mi je drago kaj nije toxo, kad izlazite?
Barbs je kriminalka
Dena afte obavezno bole?
Srnac to je imala moja Lea,nije afta ,ja sam mislila da je zubic ali pedica je rekla da nije nego se to zna napravit kao neki granulom preteca zubica,koliko sam ja nju shvatila,uglavnom to ih ne boli,nego samo pukne,ako ne ode samo onda se mora ic ortodontu,Lei je samo puklo ni neznam kada,neki dan sam aamo vidjela da toga nema,vjerojatno dok je zvakala zvecku joj je to proslo
Sretna bravo za P. ,bas lijepo napreduje ,nikad po slikama nebi rekla da ima toliko kila
Aurora Una je ko i uvijek preeemedeena,sa ti svojim velikim okicama bit ce prava srcolomka lijepo da si se malo javila ko i Treca,bas fali na forumu sa svojim savjetima
A gdje je Klea
I me i mi smo danas jele hippovu kasicu od jabuke,isto ju obozava,danas je pojela 6 zlicica, a mislim da ce sutra cijelu super za nalaz,sad barem znate sta je,nadam se da cete sutra doma,iako je zeznuto svaki dan putovat za Pulu
Barbs tebe je bas krenulo izgleda da ti ne ginu neki zgodni frajeri iz FBI,ja se nebi bunila da me malo ispitaju
I_me ljubica mala, zelim joj od srca brz oporavak ❤️❤️ Nadam se da ce te doma sutra! Sigurno ti je bolnice preko glave?
Dena oni imaju uzasno oštre desni, Una je mene sad stalno pocela gristi za cicu i zaboli me toliko da svaki put idem provjeriti jel joj zub izašao 😂😂
Giovi istu smo situaciju imali, cak mislili ici pedijatrici no na kraju se to smirilo! Meni je pomoglo da ju uzmem, naslonim na sebe i nesto lagano i tiho pjevam! U tim trenutcima nam nitko nije mogao pomoci tko god je pokušao priči ili ju zabaviti odmah je bilo jos gore! Sto je najgore znala mi se probuditi po noci i odmah u taj neutješni plac, srce mi se trgalo!
Uf...jel to prestane sa vremenom?
Danas sam dragom rekla da idemo u bolnicu jer me stvarno prepala...mislim da je ovo treci put ali danas je svakako bio najgori...😣😣 uzas...na kraju ju je on uzeo,smirio i uspavao i nakon 20tak minuta se probudila kao resetirana...🙄
Cure,te kupovne kasice koje dajete prvi put po par zlicica,da li se drugi dan daje ostatak ili se daje nova a ova naceta baca?
A koliko dugo je to imala? I jel joj taj zubic na tom mjestu izasao?
Imala je dosta dugo,mozda 2 mjeseca,al to je njoj bilo malo pa se malo povecalo tako ko tvom T. je bilo,i vec sam mislila da cemo morat ortodontu i sad sam vidjela jedan dan da toga vise nema,al rekla mi je pedijatrica da dosta djece to ima i da nije to nista strasno,jedino ako ne ode onda moraju to razrezat i ocistit koliko sam ja shvatila,al sigurno ce mu proc ko i Lei,bitno da ih ne boli
Sortiraj odgovore
Najstariji