Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Srnac
    20. Veljača 2018. 20:18

Hehe da ruka je uvijek dostupna 
    Mame ima netko iskustva sa aftama? Malo prije sam Tomi u ustima sa strane na zubnom mesu ugledala kao neki bijeli pristic..popipala sam i cini mi se da ga ne boli a obicno afte nisu na zubnom i bole..ne znam sto bi ovo moglo biti :/

Aurora1611
    20. Veljača 2018. 20:48

Ooo curke moje ja tu imam za citati puno puno puno 😂😂 nadam se da ste mi sve dobro i vase bebice isto! 
    Nesto sam malo pohvatala ali slabo! Tko je u bolnici s bebom i zasto? Nadam se da nije nista strasno ❤️ 
    Mi smo napunile 5 mj i 10 dana, papamo mrkvicu koju obozavamo, vježbamo i tak.. evo vam par slikica da vidite Unu a ja idem citati unatrag malo da vidim vase slikice i male bebice ❤️ 

Maja 3
    20. Veljača 2018. 20:54

Srnac

Hehe da ruka je uvijek dostupna
    Mame ima netko iskustva sa aftama? Malo prije sam Tomi u ustima sa strane na zubnom mesu ugledala kao neki bijeli pristic..popipala sam i cini mi se da ga ne boli a obicno afte nisu na zubnom i bole..ne znam sto bi ovo moglo biti :/

Da nije zubic?

Maja 3
    20. Veljača 2018. 20:55

Aurora1611

Ooo curke moje ja tu imam za citati puno puno puno 😂😂 nadam se da ste mi sve dobro i vase bebice isto!
    Nesto sam malo pohvatala ali slabo! Tko je u bolnici s bebom i zasto? Nadam se da nije nista strasno ❤️
    Mi smo napunile 5 mj i 10 dana, papamo mrkvicu koju obozavamo, vježbamo i tak.. evo vam par slikica da vidite Unu a ja idem citati unatrag malo da vidim vase slikice i male bebice ❤️

Misica mala/velika!
    Preslatka je!

luce <3
    20. Veljača 2018. 20:59

Treca_sreca joj bas ti je 'veselo' nadam se da ce brzo svjest sve na svoje pa ces malo odmorit...
    Aurora Una je prekrasna, ja se svaki put zaljubim u nju kad je vidim 😍
    Barbs 😂😂😂 oprosti ali umirem od smjeha...
    Ja sam svima jasno dala do znanja da mi se ne petljaju u odgoj, ako mi nije nesto po volji odma dam do znanja pa ko ce se naljutit nek se ljuti, briga me... Moje je dite i amen...
    Slazem se s Barbs muz i ja smo isprid mojih/njegovih podrska pa u 4 zida raspravimo ako imamo sta

• sretna
    20. Veljača 2018. 21:01

Aurora preslatka je! A ova slika sa mrkvicom je najbolja 😄😄 jel sama radis ili si kupila kasicu?

• Srnac
    20. Veljača 2018. 21:13

Aurora Una ti je med medeni. Okice su ocaravajuce 😍
    Maslacak mislim da nije zubic.. to mu je dole na otprilike gdje bi bila petica nize na zubnom mesu.

• Srnac
    20. Veljača 2018. 21:14

mamisita27

I me, piznato mi ke to za bakicu…Ja prije nego sam rodila listala po forumima iskustva s poroda kad ono naletim na neki forum di su zene normalno pisale i ubacila im se neka i velikim tiskanim slovima napisala da je ona to i to godiste i da je njena baba rodila u polju i sjekirom su joj prekinule pupcanu vrpcu babe iz sela a da one kao razmazene tu pricaju za epiduralnu i pulsiranje pupcane vrpce. Ja onak gledam😲😲😲😲

Dobro da nisu pregrizle pupcanu..đizs!

Maja 3
    20. Veljača 2018. 21:16

Srnac

Aurora Una ti je med medeni. Okice su ocaravajuce😍
    Maslacak mislim da nije zubic..tomu je dole na otprilike gdje bi bila petica nize na zubnom mesu.

Mozda 4 izbija? Zaboravila sam..al cini mi se da si pisala da neke zubice ima..a iza dvojki krecu cetvorke..ja sam bila u soku kad sam maloj to napipala..al ona je kasno sve dobila..
    Evo i mali 7 mj prosao..zuba ni na vidiku.

Aurora1611
    20. Veljača 2018. 21:16

Hvala cure! Ajd nek mi neka kaze tko je u bolnici i zbig cega jer dok dođem do toga izludit cu 😭
    Sretna kupujem joj Hipp bio kasicu prva mrkva za bebe tako nesto! Svoje mrkve nemam jos a ova u trgovini izgleda kriminalno pa mi je ipak sigurnija ova od hippa 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.