Ah i da, da ne zaboravimo isto komentare: on ti je jako gladan… on plače… čim ga ne mogu smiriti… ništa ga ne može smiriti… niti kolica niti nosanje… ništa… pa ja prokomentiram: pa meni lijepo i brzo zaspi u kolicima… njen kom: pa jer imaš košaru, a ne jaje!RIBO, ODUSTANI! Logično da MATER svoje dijete može smiriti više nego itko drugi + kako to da moj muž 2 dana za redom nije imao problema s čuvanjem? A ostavila sam mu jednaku količinu mlijeka kao što ostavim i njoj kad ga čuva…
Hahahahahahaha ribo odustani hahahahahah😂😂😂😂vilica me boli od smijeha
DRAGO MI JE 😂😂
AAAJMEEEE, ZENEEE!!!!
Dobila sam ovoga puta SMS-om upit za vjencanici…s losim prijevodom na hrvatski… BLOKIRALA SAM I PRIJAVILA KO SPAM!!!
AAAJMEEEE, ZENEEE!!!!
Dobila sam ovoga puta SMS-om upit za vjencanici…s losim prijevodom na hrvatski… BLOKIRALA SAM I PRIJAVILA KO SPAM!!!
😂😂😂😂znam da nije smijesno ali 😂😂😂😂😂😂
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
AAAJMEEEE, ZENEEE!!!!
😂😂😂😂😂😂sorrrrryyyyy 😂😂😂😂😂😂
Bas te krenulo
Treca- super sto si se javila napokon! 😊
Vjerujem ti da si u guzvi. Nadam se da ce sve biti ok 😘
Ja sam danas pricala sa dokt i sestrom u vezi nadohrane i slapa je danas jela prvu kasicu.
Od hippa jabuku..nisam mogla odoljet 😩
Popapala 3 zlicice i mljackala kp luda 😂 svidjelo joj se
Prednost cekanja doktora u cekaonici = cujes kako je baka (koja isto ceka pregled) ‘51. radjala svoje petero djece u slami i svi su zivi i zdravi, a ne sada te neke umjetne vplodnje (da, “v”plodnje), to nista ne valja....
Frendica je kod dokt pa mi pise bisere iz cekaone 😂😂😂
Srnac- sta si i ti 85' god?
Jesam..7 mjesec
Ja 11 mj. Mislim da nam je i treca sreca generacija.
Srnac- sta si i ti 85' god?
Jesam..7 mjesec
Ja 11 mj. Mislim da nam je i treca sreca generacija.
I ja😉
2 mjesec!
Sortiraj odgovore
Najstariji