Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Giovi
    21. Veljača 2018. 09:40

Jutro cure...
    I me,saljemo pozitivne misli da vas puste...
    Sanjchi i ti danas imas frizera? Biti cemo zgodneee..😎
     Romi hvala...upijam sve vezano za kasice da budemo spremni...
    Mi zaspali oko 21:30-22h i tek se 10 do 4 probudila...bas je bila izmorena...napapali se onda i oko 7h i evo sad se dignuli...

• Bebushka
    21. Veljača 2018. 09:42

Ni ja se nisam naspavala, kao objasnjava meni mala da joj je dosta od deset i po do sest i po s budjenjem od dva do tri, kao vec je ona velika ima pet mjeseci...
    Tek u devet je opet zacorila a oci stakleneeee

• Bebushka
    21. Veljača 2018. 09:47

To za radjanje na polju i sjekire...to se valjda dogodilo jednom u povijesti pa se tom pricom vec stoljecima zenama soli pamet, to uopce nije bilo uobicajeno, ja sam etnolog i ucili smo to u skoli
    Mogu zamislit zenu koja radja u kamenom dobu u spilji kraj vatrice i sveki joj kaze budi sritna moja baba je rodila u polju i kamenom sjekirom presjekla pupcanu vrpcu buahahahaha

• Barbi13
    21. Veljača 2018. 09:47

Jutro cure😘kavica.I me nadam se da danas idete doma🤗cure koje idete na frizuru uzivajteeeeee💇bicete nam ljepe,kod nas bura lomi opet nema izlaska😢

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Giovi
    21. Veljača 2018. 09:48

Barbs,znaci na nasim prodajnim portalima haraju..ja sam uvijek mislila da smo mi premala zemlja da bi tu operirali...da su to sammo ovi veliki europski i svjetski portali prodaje ugrozeni...😣

• Barbi13
    21. Veljača 2018. 09:50

Aurora,Una ti je secer preslatki😍😍😘😘

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

kleaiva
    21. Veljača 2018. 09:56

Curke evo i mene...kid mene slicno ko i kod trece srece...klinci imaju gripu nazalist pa sam malo rastrgana sa sirupima, smrkljima, toplomjerom, luftanjem i dezinfekcijom znog Dore. Ugl. ona bi trebala imati moj imunitet jer samo doji pa cemo vidjeti...zasad izgleda da se ne budemo zarazili jer sam ocito tu vrstu preboljela...bar se nadam da nije neki mutirani😔 znaci sutra ce bit tjedan dana i sad su bez temp zasad konacno. Oni to puno bolje nego mi podnose. Srecom!
    Ugl. jos sam zaboravila pisati da se Dora prosli petak cijepila i da ima 6 kg i 62 cm😊 veeelika curka!
    Krstitke su za malo vise od tjedan dana pa je i oko toga briga...jer ovaj put sami oripremamo...samo hranu ce jedan covjek pripremit😊 barem s tim manje brige.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Barkleys
    21. Veljača 2018. 10:08

Giovi

Aurora1611

I_me ljubica mala, zelim joj od srca brz oporavak ❤️❤️ Nadam se da ce te doma sutra! Sigurno ti je bolnice preko glave?
    Dena oni imaju uzasno oštre desni, Una je mene sad stalno pocela gristi za cicu i zaboli me toliko da svaki put idem provjeriti jel joj zub izašao 😂😂
    Giovi istu smo situaciju imali, cak mislili ici pedijatrici no na kraju se to smirilo! Meni je pomoglo da ju uzmem, naslonim na sebe i nesto lagano i tiho pjevam! U tim trenutcima nam nitko nije mogao pomoci tko god je pokušao priči ili ju zabaviti odmah je bilo jos gore! Sto je najgore znala mi se probuditi po noci i odmah u taj neutješni plac, srce mi se trgalo!

Uf…jel to prestane sa vremenom?
    Danas sam dragom rekla da idemo u bolnicu jer me stvarno prepala…mislim da je ovo treci put ali danas je svakako bio najgori…😣😣 uzas…na kraju ju je on uzeo,smirio i uspavao i nakon 20tak minuta se probudila kao resetirana…🙄

Giovi - nemogu naći. Kaj je bilo?

treca_sreca
    21. Veljača 2018. 10:09

I_me

Aurora1611

Hvala cure! Ajd nek mi neka kaze tko je u bolnici i zbig cega jer dok dođem do toga izludit cu 😭
    Sretna kupujem joj Hipp bio kasicu prva mrkva za bebe tako nesto! Svoje mrkve nemam jos a ova u trgovini izgleda kriminalno pa mi je ipak sigurnija ova od hippa

Ej. Slapica je u bolnici. Ja skupa snjom. Evo danas 9 dana. Ima upalu limfnih cvorova. Velika crvena kvrga. Prima 2 antibiotika, zeljezo, c vitamin i kortikosteroide. Nema temperaturu, vesela je i raspolozena i glavna faca u boksovima (jedina beba curica 😂😊)
    Nadamo se da sutra idemo kuci.

I_me ufff sad sam ovo tek vidila! Jao jao...drzimo fige da je sto prije kao nova...micek mali!!! saljemo vibrice ozdravilice
    ja za sisu cu pokusat dobit termin popodne kod jedne privatnice koja je inace pre trazena pa mi drzite fige da se smiluje i da me ubaci jer kako novomlijeko navire a kvrga ne opusta, stanje je sve kriticnije....atb je ublazio crvenilo al kvrga se ne da 😟 

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    21. Veljača 2018. 10:14

kleaiva drzi se! moji su se decki izredali s gripom nekih 20 dana ukupno je trajalo i tjerala sam ih da nose maskice one i zracila manijakalno radi male..a i sta velis zasticena je antitijelima iz tvog mlijeka samo- treba mamabit odmorna i jaka da imunitet stvori ta antitijela (koja stite nju i bebu) a nije ni majka od celika....treba jest doobro (zdravo) i odmarat da bi to uspilo. Meni je kuca bila svinjac tih 20 dana jer sam samo gledala da se nas 2 ne razbolimo (padnem li ja, pada i ona..)
    svakako pazi sebe prvo, time stitis i nju ☺

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.