Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    05. Veljača 2018. 17:09

Sanjchiiiiiii radim one paprikeeee! Sad se pekuuu. Cijela zgrada miriše na pečene paprike, a samo sam 3 uzela...ali joj, čovječe, ja sam ko tuka neka za inovacije u kuhanju. Ja znam 10 osnovnih jela i trebala sam se toga držati, a ne ići eksperimentirat 🤣🤣🤣🤣 Znaš kak si ti rekla da ih pretežeš po pola? Očisti ja papriku, prerežem na pola, natrpam jednu polovicu, krenem drugu i skužim da ima rupu (jer sam ju očistila jel). Ugl, krivo sam prerezala po pola, umjesto onak "lađica" ja sam zdravo seljački po sredini... Ugl, ali ne, ja ipak odlučim staviti i tu papriku s rupom i naravno da je sve iscurilo iz nje. 🤣🤣🤣🤣Sad slušam kako cvrče...u pećnici...jedva čekam da probam... 😂😂😂😂😂😂 Obavezno ti slikam svoje remek djeloooo! P.s. pizze izgledaju genijslno. 😍

[OBRISANO] 05. Veljača 2018. 17:50

[OBRISANO] 05. Veljača 2018. 17:58

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

[OBRISANO] 05. Veljača 2018. 18:13

luce <3
    05. Veljača 2018. 18:18

Suncokretice i Srnac super sto ste pronasle laksi nacin uspavljivanja 👍👍
    Dena super sto je V tako sve dobro podnio i ja jedva cekam otic kod frizera nikako da dogovorim... 

Maja 3
    05. Veljača 2018. 19:25

Evo cure malo cvaraka!

kleaiva
    05. Veljača 2018. 19:58

Njami pizza i cvarci😊😊😊
    Mi imamo metodu budnog stavljanja u kindic...malo kenjka al zaspe. Dizem samo ako se razdere😂 vecinom samo ruke poduda cijele😂😂 tu i tamo se javi i za nekih 10 min gotova

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

kleaiva
    05. Veljača 2018. 19:58

Hedge umirem od smijeha😂😂😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

I_me
    05. Veljača 2018. 20:04

Maslacak31

Evo cure malo cvaraka!

Saljiiiii 😂😂😂
    Njam njam

I_me
    05. Veljača 2018. 20:08

Ne znam sta je slapi jucer zaspala u 8,evo sad opet kljuca.. svaki dan sve ranije..a danas je bas puno spavala kak inace zna

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI