Hvala cure! Ajd nek mi neka kaze tko je u bolnici i zbig cega jer dok dođem do toga izludit cu 😭
Sretna kupujem joj Hipp bio kasicu prva mrkva za bebe tako nesto! Svoje mrkve nemam jos a ova u trgovini izgleda kriminalno pa mi je ipak sigurnija ova od hippa
Ej. Slapica je u bolnici. Ja skupa snjom. Evo danas 9 dana. Ima upalu limfnih cvorova. Velika crvena kvrga. Prima 2 antibiotika, zeljezo, c vitamin i kortikosteroide. Nema temperaturu, vesela je i raspolozena i glavna faca u boksovima (jedina beba curica 😂😊)
Nadamo se da sutra idemo kuci.
Srnac ja nazalost imam godine iskustva, al ne sa be bama nego sa sobom. Sad kad sam dosla doma opet me uhvatilo, nakon dugo vremena, dobila dvije gigantske jednu do druge, sama zubarka je ostala u soku. Al prvi put mi dala lijek koji je pomogao.
Una 😍😍😍😍😍😍😍😍
Mi smo danas imali show. V se igra u ljulji sa onim sto je punjeno gelom/vodom za zubice, a ja sjedim do njega i gledam album. Odjednom mi prsne nesto u lice, ja dignem glAvu, a V prgrizao igracku i sve iscurilo van. Sav je bio mokar. Sad je misterij kako se to desilo kad nema zubice??🤔🤔
url=https://lilypie.com]
Barbs,mozda ti sad FBI salje poruku? Provjeravaju da li si ti ta koja prodaje vjencanicu prije nego dodju po tebe? 😂 salu na stranu,gdje si ti uopce oglasila vjencanicu,na njuskalu ili?
Sto se tice ovih 9mj,nikad nisam racunala niti isla za tim,znam da im je razlika manja od godine dana a svekar stalno ponavlja 9mj i samo jednom sam ga pitala kako je tako mala razlika pa mi je tipicno muski koji nema bas pojma, pricao kako je isao u Bosnu po tu neku inekciju i da ju je platio (nemam pojma koliko maraka) i to kao zbog krvnih grupa da dijete ne bude defektno.
S obzirom da je njih dvojicu sinova mama ostavila dok su jos bili u vrticu i s obzirom da je ostavila jednog oca sa dva mala dijeteta i nikad se nikome nije javila,to je prilicno tabu tema pa nisam previse ispitivala.
A i nije me iskreno zanimalo jel 9,10 ili 11mj. Meni se vrtilo samo sto je moglo biti toj zeni u glavi.
Aurora,Una je premedena...😍
Mi smo popodne imali pola sata neutjesnog placa i vriske zbog premorenosti..bar ja mislim da je zbog toga...ovo je treci put u skoro tri mjeseca da nam se to dogodilo i stvarno mi dodje da placem zajedno s njom...jeste imali takvih scena? Sta napraviti u takvoj situaciji? Cica ne pomaze,pjevanje,plesanje,ljuljanje,pricanje,hodanje...nista...o spustanju iz ruku ne smijem ni pomisliti...
Aurora Una ti je med medeni. Okice su ocaravajuce😍
Maslacak mislim da nije zubic..tomu je dole na otprilike gdje bi bila petica nize na zubnom mesu.
Mozda 4 izbija? Zaboravila sam..al cini mi se da si pisala da neke zubice ima..a iza dvojki krecu cetvorke..ja sam bila u soku kad sam maloj to napipala..al ona je kasno sve dobila..
Evo i mali 7 mj prosao..zuba ni na vidiku.
Maslacak nema jos ni jednog zuba..vec je danima kenjkav a donje jedinice su na pomolu..
Nema me pola dana a Barbs opet FBI traži 😂😂😂😂. Inače, sad sam pročitala komentare: RIBO ODUSTANI i od Srnac nabildanović 😂😂😂😂😂, mi isto imamo taj problem 9 kg/13kg s ljuljačkom, ne sa djetetom. L ima malo više od 5 kg 😍. Tek. Hahaha. Mamadita, sjekirom? Okeee...
Una i mrkvicaaa😍😍😍
Sretna super za P! Ja se tak veselim tim kašicama, čak je i Šlapa koja je u bolnici probala kašicu 😍 E i da, baš mi je drago kaj nije toxo, kad izlazite?
I_me ljubica mala, zelim joj od srca brz oporavak ❤️❤️ Nadam se da ce te doma sutra! Sigurno ti je bolnice preko glave?
Dena oni imaju uzasno oštre desni, Una je mene sad stalno pocela gristi za cicu i zaboli me toliko da svaki put idem provjeriti jel joj zub izašao 😂😂
Giovi istu smo situaciju imali, cak mislili ici pedijatrici no na kraju se to smirilo! Meni je pomoglo da ju uzmem, naslonim na sebe i nesto lagano i tiho pjevam! U tim trenutcima nam nitko nije mogao pomoci tko god je pokušao priči ili ju zabaviti odmah je bilo jos gore! Sto je najgore znala mi se probuditi po noci i odmah u taj neutješni plac, srce mi se trgalo!
Srnac da je afta, bolila bi ga i afta ne izgleda tako. Nedgdje je vec nedavno bilo o tome, netko je postavio sliku u neku grupu il negdje, ne mogu se sjetit...uglavnom, ispostavilo se da je to samo gnoj i proslo je jer je lagano trljala gazicom po tome. Sad ne mora biti da je to i kod vas, samo kazem da.je to tamo bio slucaj. 😊 al to afta nije sigurno. Ja sam ih imala puno puta i cak i ona najmanja boli i pecka
Sortiraj odgovore
Najstariji