Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Romi
    20. Veljača 2018. 22:42

Giovi

Cure,te kupovne kasice koje dajete prvi put po par zlicica,da li se drugi dan daje ostatak ili se daje nova a ova naceta baca?

Ta ista,samo mora bit u frizderu,na Hippovim pise da moze 3 dana bit otvorena,za druge neznam,za sad sam kupovala samo njihove,dok ne pocnem sama radit,ja odvojim u zdjelicu nekoliko zlicica,to stavim malo u toplu vodu da joj ugrijem,a ostatak stavim u friz.,iako ja joj ponudim prvi dan to izdvojeno i ako vidim da nema reakcije,drugi dan joj dam cijeli obrok koliko hoce,obicno mi pojede sve,ostatak od one male od 125 ml.,znaci malo vise od pola staklenke,obozava ih,sad kad sam vidjela koliko ih voli,pocet cu sama radit,a ove kupovne cu imat doma u rezervi kad idem kamo

• Romi
    20. Veljača 2018. 22:46

Ja sad imam problem sa L. otkad je probala rizolino nece vise cisto mlijeko da pije,popije po 120 ili 100,kad je cisto,a kad joj stavim unutra malo rizolina pije po 180 bez problema,kao sta je pila i do sad,i  sad neznam sta cu

• Srnac
    20. Veljača 2018. 23:14

Romi hvala na info utjesila si me..ma da najvaznije mi je da ga to ne boli..bas mi je cudno da je nesto sto prethodi zubicu a skroz tamo gdje bi valjda petica trebala izaci.

• Srnac
    20. Veljača 2018. 23:16

Zenske koje imate vrt, kad krece mrkvica?

• Dena1009
    21. Veljača 2018. 07:50

Srnac

Dena afte obavezno bole?

Afta pece, al ako je na miru ne, samo sto kad imas nesta stranobu ustima bude ti neugodan osjecaj pa obicno (bar ja) peham sa jezikom i onda pece. Ili zna biti, ko meni ovaj put, između zubnog mesa i lica pa kod svakog pokreta pece. Sad kolko got razmisljam, ja sam uvijek imala na jeziku ili na licu sa unutarnje strane (neznam strucan naziv), a nikad na zuberini. Afta ti obicno bude po sredini presjecena, ko da je razrezano.

url=https://lilypie.com]

• Dena1009
    21. Veljača 2018. 07:54

Srnac

Hedgehog

Nema me pola dana a Barbs opet FBI traži 😂😂😂😂. Inače, sad sam pročitala komentare: RIBO ODUSTANI i od Srnac nabildanović 😂😂😂😂😂, mi isto imamo taj problem 9 kg/13kg s ljuljačkom, ne sa djetetom. L ima malo više od 5 kg 😍. Tek. Hahaha. Mamadita, sjekirom? Okeee…
    Una i mrkvicaaa😍😍😍
    Sretnasuper za P! Ja se tak veselim tim kašicama, čak je i Šlapa koja je u bolnici probala kašicu 😍 E i da, baš mi je drago kaj nije toxo, kad izlazite?
    Barbs je kriminalka

Ajmeeee pa ja se druzim sa kriminalkom 😲😲😲😲
    😂😂😂😂😂 Barbs ❤❤

url=https://lilypie.com]

I_me
    21. Veljača 2018. 08:49

Jutro mame!
    Slapa vadila krv,cekamo nalaze i vizitu. Nadam se da je danas dan da idemo kuci 😥😊

Bela
    21. Veljača 2018. 09:27

I_me

Jutro mame!
    Slapa vadila krv,cekamo nalaze i vizitu. Nadam se da je danas dan da idemo kuci 😥😊

Drzim fige da idete

barbs
    21. Veljača 2018. 09:36

Jutro curke... za propucat glavu noc..  Bacit cu se na njivu preko puta kuce 😂😂😂
    I me, nadam se da dns izlazite 😊 p.s. Vplodnja 😂😂😂😂 Aaaa te starice i njihove price... 
    Auri, Una je preslatkaaaaa 😍😍😍
    Mi cemo ove godine saditi mrkvicu.. ja ju tamanim sve u 16 ali i radi Diega 😊
    Maslacak, nemate jos zubic? Ako sam dobro skuzila?
    Dena, ahahahahhahahahhahaha kriminalka 😂😂😂😂
    Giovi, na Njuskalu i mojim krpicama sam stavila... v

barbs
    21. Veljača 2018. 09:37

Srnac, zao mi je radi afte... bas nemam iskustva s time... ali ima moja frendica... na pedijatriju je zavrsila po ljeti s malim ali on ih je imao po cijelim ustima..
    Imam jos 3-4 str za citati
    Btw. jucer smo na 2h bili na veceri s kumovima 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.