Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    21. Veljača 2018. 11:23

Meni sestra dolazi na go! Mi selimo kod mojih za vikend,bas sam sretna da cemo se druzit malo!

kleaiva
    21. Veljača 2018. 11:25

Slatki pacici😍😍😍😍
    I me...wooohoooo!❤️
    Treca bas si to dobro napisala...prvo sebe drzat pod kontrolom a onda dalje...trudim se jesti zdravo i pit tekucinu i povrce i voce i svega😊 ok se osjecam. A kuca i je svinjac pomalo al sta cu...nakon ove bolesti ionako moram generalku. Sreca je sto su se moji zarazili istodobno, zajedno su bolesni pa ce proci za koji dan. Danas nema temp, ako tako ostane onda vec sutra vjerovatno nisu zarazni. 
    Jakov se iskomplicirao na konjuktivitis oa cu danas po kapi kod dr😔
    Dora je dobro...jedino sto je izolirana u sobi vecinom pa je mrvu netvoznija nego inace, ali recimo duze spava jer joj je tamo mir za razliku od dnevnog.
    Treca...zar i ti upalu sise dobila??? Joj ja sam prosla to prije 3 tjedna. Uzas zivi! Atb mi je pomogao s kvrgom tek 4. dan al temp nije bilo odmah nakon 2. doze.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

barbs
    21. Veljača 2018. 11:34

Evo me nazad... hranila Diega papicom pa taman moji dosli i dok su ga zabavljali ja sam doruckovala ko covjek i sad ga uspavala.
    Mame, kad su vam bebe zamijenile obrok? cicu/bocicu?
    Samo se vi smij'te 😶🤣😂😂😂
    ja cekam MORGANA a vi kako hocete 😂
    Bebushka, TKO je odlucio ne spavati?
    Blago vamaaaaaaa cija djeca spavaju noc u komadu ili vise od 3-4h....
    Jucer je TESKOM MUKOM u 22:30 zaspao... u ponoc i 30 budjenje, u 1:30, u2:30 u 4:30 u 5:30 i onda tek oko 6:30 zaspao do 8:30... blago receno PROPUCAT sam se htjela... da li je skok i

barbs
    21. Veljača 2018. 11:36

Da li je skok? Da li je regresija? Pojma nemam... sad se poceo okretati pomalo... jucer npr s trbuha na ledja s desne strane.... i kasice... pa mozda je sve to uzrokovalo taj regres... ne znam... dajemo vec 2 veceri papicu za laku noc da ga zasiti i onda cicu al vidim da to isto kao i AD... nije receno da ce spavati.. znaci, dijete mi nije gladno hahahahahhahhha
    Kiki, jako mi je zao sto se to desilo... bas razumiju oni sve... 

barbs
    21. Veljača 2018. 11:36

Giovi, daaaaaaaa, operiraju i tu  Gamad...

barbs
    21. Veljača 2018. 11:37

I me, super za kasicu 😍 Jesu javili sto?
    Kiki, SRETNO 😘
    Sretna, jesi krenula s papicama?

barbs
    21. Veljača 2018. 11:38

I_me

Idemo kuci!!!! 😍😍😍😍😍

WWWWEEEEEE 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

barbs
    21. Veljača 2018. 11:40

Maslacak, djeca su ti premedena 😍😍😍😍😍 Mogu oni i vise od nas jesti 😍😍😍😍😍😍😍 I super ti decko napreduje 😍
    Ja sam se s cimi cula... mali ima 74cm i 9400g... on je na ADu od pocetka skoro.... krenuli s 4mj a papicama... i ima 2 zuba... i on SJEDI!!  NECE NIKAKO LEZATI, kaze... znaci, Diego seb

barbs
    21. Veljača 2018. 11:41

Znaci, Diego debelo zaostaje za njim 😂 Bas me zanima kad ce nam patronazna doci... nadam se s vagom 😂😂😂😂
    Klea, brz oporavaaaaak 😘

barbs
    21. Veljača 2018. 11:43
    Evo jedne od jucer 😊
    Evo jedne od jucer 😊
    I malo nakom toga se okrenuo na ledja
    I malo nakom toga se okrenuo na ledja
    Jedne od nedjelje 😊
    Jedne od nedjelje 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.