kiki puno ti hvalana odg! molim onda boga da i meni tako...prodje za dan dva...jer tek jutroa krenula s atb. al kak se nista nije popravilo trta me...a treba bit strpljiv.
cjepivoo i kasice - rekla bih da sene savjetuje istovremeno jer akobude reakcija, kako znati od cega je. oboje moze rezultirati osipom ili tegobama nekim. pa je cisca situacija odvojeno to dvoje davati.
žena-majka-carica:)
Treca steta sto ne stizes..i zbog tebe a i nas..svima falis svojim savjetima pogotovo nama sa prvim bebicama
Bome imam sta za nosit...pogotovo ja sitna zena a i ja cu uskoro 33 nisam bas u cvjetu mladosti
Moj Toma u zadnje vrijeme ima igru pokrivam se po glavi i gusim. S cim god stigne. Dekica, tjesilica, tetra..kao ja stojim kraj njega i cekam da se otkrije ali to se ne događa..zato sam nocas ne znam dal sanjala ili nesto zabrijala ali stepla sam se u snu kao da lezim na njemu ili je moj jastuk na njemu ili nesto i trgnula se zgrabila ga okrenula a on me samo pogleda i okrene glavu na drugu stranu i nastavi spavat..
Drzi se Treca! 🤗 nadam se da ce brzo proci upala...boli to uzasno 😣
Ja sam napravila improviziranu lezaljku za malca 😁
Treca, to je nama pedica objasnila... vezano za cijepivo i kasice...Jaaaao, bome ti je bilo "veselo"...
Kiki, waaawww 😍😍😍 Prefora! Snasla.si se 😎
Treca, to je nama pedica objasnila… vezano za cijepivo i kasice…Jaaaao, bome ti je bilo "veselo"…
Ja cu krenut ili sutra ili prekoautra s kasicom, iako mi se bas i ne da 😂
Treca, to je nama pedica objasnila… vezano za cijepivo i kasice…Jaaaao, bome ti je bilo "veselo"…
Ja cu krenut ili sutra ili prekoautra s kasicom, iako mi se bas i ne da 😂
Jaaao ja sam jedva cekala 😂😂😂😂
Ajde javi nam dojmove kad krenes 😉😁
A joj treca bome ti je veselo,cuvajte se😘😘sretna bravo za P bome imas ti sta nosit😥
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Ah i da, da ne zaboravimo isto komentare: on ti je jako gladan… on plače… čim ga ne mogu smiriti… ništa ga ne može smiriti… niti kolica niti nosanje… ništa… pa ja prokomentiram: pa meni lijepo i brzo zaspi u kolicima… njen kom: pa jer imaš košaru, a ne jaje!RIBO, ODUSTANI! Logično da MATER svoje dijete može smiriti više nego itko drugi + kako to da moj muž 2 dana za redom nije imao problema s čuvanjem? A ostavila sam mu jednaku količinu mlijeka kao što ostavim i njoj kad ga čuva…
Hahahahahahaha ribo odustani hahahahahah😂😂😂😂vilica me boli od smijeha
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
AAAJMEEEE, ZENEEE!!!!
Dobila sam ovoga puta SMS-om upit za vjencanici... s losim prijevodom na hrvatski... BLOKIRALA SAM I PRIJAVILA KO SPAM!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji