Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kleaiva
    04. Veljača 2018. 22:26

Kod mene je mir od pol 9...svi spavaju a muz i ja pijuckamo bambus😊
    Joj luce moja Dora se vec par puta tak na cici gusila vec da ja ne vjerujem kak je to moguce😔😔😔 hitno okretanje na bok i trbuh pa lupkanje...UZAS ZIVI! Kuzim te skroz!

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

[OBRISANO] 04. Veljača 2018. 22:29

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Romi
    04. Veljača 2018. 22:30

I_me

Barbs- neka si i ti danas zdimila i popila kavu i obavila shoping 😆😊
    Aurora- una kao i uvijek 😍🍬🍬
    Kleiva- drago mi da je malenom ok!
    Maslacak-kako proslo klanje? Jesi ti pisala da imate kolinje danas? Ima cvaraka? 😂😂
    Boja ociju- Ja imam tamno plave/sive, muz svjetlo smedje sa zelenim. Cijela moja familija ima plave i cijela njegova osim njega i svekra.
    Slapa ujutro ima sive a navecer su joj zute oko zjenice i okolo plave.
    Sva je na muza i bas bi da barem ima moje oci. Bar nesto ma mene. Osim sto ima nozne prste na mene i tu se uopce nije usrecila 😥

I me i moja je sva na muza,moja ima cak i njegove prste na nogama i ja sad gledam kakve ce boje oci imat,rodila se je sa plavima,ja imam zelene a muz smede i sve se bojim da ce smede prevladat,al jos se nadam sa ce bar to imat moje 

• Romi
    04. Veljača 2018. 22:51

mamisita27

Romi jesi bila na karnevalu? Kako je bilo?

O Mamisita pa nema te danas,ili sam nesto preskocila,sta radi K.....jesmo bili smo na karnevalu,u Opatiji bude ok,jer je manji pa je meni bolje, brze prode,malo se nasmijes,uvijek Šajeta vodi program i super je,ziva sprdnja,i fora mi je "kukalka",kao alka u moru,uvijek umirem od smijeha onima sta pice po vodi u ovo doba,ima da im se ona stvar smrzne...L. je samo gledala sve je sareno i njoj zanimljivo,a najbolje mi je bilo oni baloni sta se prodaju,ja reko sad kad vidi bit ce joj super,kad ona balone nije ni pogledala nego je gledala u kosaru punu bombona,tako sam se nasmijala,reko zna mala da od balona se nece najest,bolji su joj bomboni 

• Barbi13
    04. Veljača 2018. 23:58

A joj Luce sva sam se najezila,al bitno da je sve ok😘

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

[OBRISANO] 05. Veljača 2018. 00:27

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

luce <3
    05. Veljača 2018. 01:37

Sanjchi sad je dobro, zaspala je oko 22 a do tada bi je jadnu uhvatilo neutjesno plakanje... Bas mi je bilo milo... Znala se ona meni prije zagrcnit, al ovo je bas gusenje bilo, grozno...virujem da ste se i vi poplasili kad je krenila L padat, srecom nije nista bilo...

• sretna
    05. Veljača 2018. 08:27

Luce mrvica mala, bas mi je zao :( sok i za nju i tebe!

Maja 3
    05. Veljača 2018. 08:27

Oboje su budni,a tek je 8 ujutro🔫🔫🔫🔫
    Nema kave danas za mene
    Znam da sam trebala nesto iskomentirat..al citala sam jucer a nisam stigla odmah pisat

Barkleys
    05. Veljača 2018. 08:28

Jutro. Kavica se pije. L pod vrtuljkom. Ajme, obožava ga. Pod njim može biti i 20tak minuta. Ono baby gym i viper može, ali moraš biti u sobi, svako malo joj se obratiti, zazvečkat s nečim. To je super ako imam posla po sobi, ali vrtuljak je ipak za kavu. 😂
    Luce, Sanjchi ajme, ma bitno da je sve okej. I moja se zna zagrcavati, da joj oči zasuze, svaki put mi je trauma. Pričala mi je mama da je njena susjeda dizala malog od 5.mjeseci i njegovom glavom lupila iza sebe u štok. Mali pao u nesvjest. Sve je bilo u redu, samo je imao čvorugu. Ali je žena još 3 dana plakala. 😥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI