Kiki, psssst... i ja kad ga hvalim eto vraga Mustri su oni, mustri... i više nego mislimo
Ne nagovaram te na ništa, ali ako ti imaš osjećaš da trebaš krenuti, krenu
Svakako, i ja sam pričekala pregled
ali me osjećaj nije varao... trebala sam ja i ranije... ali ok... drugi puta ćuuuuuu pametnije...
Giovi kucaj u drvo jer obicno ne pocne do cca 3mj nakon poroda..a ako ti se u trudnoci fino progustila i nije ispadala mora ispasti kad tad.
I meni je krenula padati oko 3. mj
Sto se tice spavanja,moja je za Novu godinu (znaci imala je mjesec i tjedan dana) spavala do 3h ujutro kod moje mame… malo se mama namucila da je uspava ali nakon sto je zaspala nikakvih problema. Ne znam kako vasi bebaci navecer,ali moja navecer zaspi uglavnom samo uz cicu,iscicavanje sat vremena…tako sam je ocito naucila jer nisam imala snage nositj ju sat vremena nakon cijelog dana a dudu mi ne zeli. Zato se moja mama i namucila malo ali uspjela je..😊 mislim,imala je nas troje,ispraksirana zena…😂
A sto se tice Vegete,ja ju nemam…imam samo Vegetana…😂😂
Vegeta je otisla dok su on i brat (9mj razlike izmedju njih) jos bili u vrticu i nikad se nije javila tako da sam postedjena tog dijela..
E da,sutra idem kod frizera na pramenove…napokonnnn…bas se veselim jer mi je izrast dosao do pola glave…😎
9 mjeseci razmaka??? ovi su se bacili na posao dok je 6ona jos bila u rodilistu😂😂
A da…😂 zbog krvne grupe i lh faktora,koliko sam shvatila,morali su odmah na drugo jer je postojala velika mogucnost da ako je veliki razmak da dijete ne bude zdravo. I prije 30 godina inekcije zbog razlicitih grupa su se placale i bilo je drugacije.
Sorry al meni ova prica bas nije uvjerljiva, ja ne bih popila tu vodu. I mene mama rodila prije 27 i kusur godina, nije to bas bio srednji vijek😊
Istina..9mj je ono..wow
Srnac ti bi mogla pisat komedije
Evo mi idemo na bolje, dosla mi mama iz st pomoc busom u jedan, sveki poslala svekra po nju na kolodvor i jos mi ju nisu doveli...prvo su joj dali rucak i sad cekaju da se strudla ispece, a ja se psihicki pripremila da moram izdrzat do jedan i po
Ova crvena tocka je P. Iznadprosjecan i duzinog i tezinom, pogotovo duzinom 😄
Nama noc opet koma..(vjerojatno je gladan )..cekam taj zub da vise probije da svi odahnemo. I preko dana a pogotovo navecer je bas kenjkav. Uzela mu onu dudu za zubice ali nije odusevljen. Samo bi se nosio..u viper, ljulju nista nece a imam jos malo fore..prije 3tj je bio 8100 a to je sve do 9kg..sta nakon 9kg a dok ne pocne hodat ne znam..nas viper je do 9kg spusten a dignut kao foteljica do 13kg ali tad vec mora hodat. Do ljeta sam i bez vjezbanja nabildanovic.
E i moja sveki je posebna, ona mi kaze da su cure debele i da zasto stalno jedu, hihihi
A ne moze si pomoc, nedavno je slucajno poslala sogorici poruku na watsup grupu da zarvori prozor od kupaone, osisa djeci nokte i sl, onda smo je svi uvatili sprdat bas joj je bilo neugodno
Uuuu onda je i moj prascic iznad prosjeka..sa 4mj na pregledu bio 68 i pol i 8100..zbilja se nadam da ce se to sad vec usporit jer se pozdravljam i sa viperom i ljuljom i svojom kicmom
sretna kosarkasa gojish 😊moj toma je bio ko beba od rodjenja stalno iznad 95 percentile i to debelo.....tezinom i visinom. i ostao je tako veci od prosjeka sve do cca 4-5gos onda je nastavio samo u visinu picit.
nego ja vas dodjoh posjetit jer imam pitanje za kiki - kad si imalaonaj problem s dojkom jesi na kraju pila atb ili kako? sjetila sam te se sinoc jer sam od jucer s nekom bolnom kvrgom, prvo sam bila bez temperature a onda je krenula rast pa sam jutros klavocin uzela. medjutim kvrga stoji....patronazna mi je rekla dane masiram nego da ostavim...al me svrbi dal bih jos sta trebala....kupus stavljam i obloge...jel mi mozes rec kako je kod tebw bilo?
žena-majka-carica:)
Mamisita, znam da ne kazu nista zlonamjerno 😁 Ja iskreno nisam slusala.nikoga i ne zalim 😁
Sretna, braaaaavoooo 😍😍😍😍😍
Bebushka, ajde, barem se imamo cemu smijati 😂😂😂
Srnac, ajde da vise i taj zub izadjeeee 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji