Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kleaiva
    04. Veljača 2018. 21:13

Ajme pizzaaaaaaa! Jede mi se vec 3 dana a nikako narucit i pojest😂😂😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

barbs
    04. Veljača 2018. 21:14
    Odg.moj muz: MAMA 😂😂😂
    Odg.moj muz: MAMA 😂😂😂

barbs
    04. Veljača 2018. 21:16

Barbi13

Evo da javim mljekara je super😂😂😂😂😂tako je rekla svekrva😂😂😂😂pod hitno se moram socijalizirat svi mi idu na zivce😤😤😤

ahahahaha
    Po cemu je sada ona zakljucila? ahahhahahahhahahaaahahahhaha
    Joojjj, socijalizacija.... u depru ulazim pomalo 😂😂😂
    Klea, juhuhuuu, super za Jakova 😘😘😘😘 a za pizzu -znam kako ti je... hahaha tako i ja 😊
    Romi, eeee ja.imam 2 sestre al se s jednom ne cujem/o od ljeta...

kleaiva
    04. Veljača 2018. 21:16

Barbi umirem od smijeha! Ajde nek je mljekara konacno ok😂
    Oči-moji svi su imali plave do nekih 6-7 mj...Lani prešle u tamno smeđe, Jakov je imao zelenkaste al sad su neke drekastosmeđe😂😂😂 Dora ima najsvjetlije plave od njih pa cemo vidjeti sto ce bit s njom...ja imam smede a muz zelene. Ja tamnosmedu kosu a on je ko dijete bio bijel a sad ima misje sivu😂
    Lana je bila i ostala crna, Jakov je roden crn a sad je skiro pa plav, a dora je crna i vidjet cemo kakva ce ispast na kraju😂😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

barbs
    04. Veljača 2018. 21:18

Super za Emu, ime 😘😍 Dobar teeekkk 😉😉😉😉😉😉😉😉
    Boja ociju-na pocetku plava i sad sve tamnija... muz ima plave, a ja smedje... moja family je sva izmjesana: plave, zelene, smedje... kod njegovih ili plave ili smedje samo nona ima zelene 

barbs
    04. Veljača 2018. 21:20

Aurora, Una preslatka i super za napredak😘

Marijana12345
    04. Veljača 2018. 21:42
    [OBRISANO] 04. Veljača 2018. 22:11

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    04. Veljača 2018. 22:12

Kod nas je 50-50 😂😂😂😂😂😂

luce <3
    04. Veljača 2018. 22:19

Meni je N danas oduzela 5godina zivota... Presvlacila sam je na prematalici i taman gotove, oblacim joj gace za kukove i ona povrati ali ne bljucne nego joj se napune usta i nos i pocne se gusit, ja brze bolje je zgrabila nagnula je glavom prema podu i lupkala po leđima... Ja vam to ne mogu opisat, posli je plakala sigurno jedno 20min nismo je mogli smirit a ja jos ne mogu doc sebi... Cila sam se tresla... I nakon toga samo oce na ruke, place cim je spustim... Njezin pogled od gusenja mi ne izlazi iz glave.... Srecom dobro i brzo sam reagirala pa joj nije nista osim sto se poplasila...
    Drago mi je da je Jakov bolje...mame koje ste uspile ukrast malo vrimena samo za sebe svaka cast, trebamo si to priustit tu i tamo... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI