svim ostalim curama pozdrav, ne pisem jer jednostavno ne stizem...od kad je smanjila dnevno spavanje na 2x po kratko taman stignem rucak i kucanske poslove....blago vama koje stignete 😳
žena-majka-carica:)
I me,super za nalaz!
Sretna,P bas lijepo napreduje! I bolje da je na gornjoj granici,nego na donjoj!
Srnac,ti bome imas za nosit..
Sretna, kad su ti rekli da mozes krenuti s kasicama? Odmah sutra ili da pricekas koji dan od cijepiva? Tako su meni rekle
Bok trecaaaaa! Nadam se da je Mila dobro i da te ne zeza previse 😊
Srnac, bome je tvoj tezak 😍
Sretna, kad su ti rekli da mozes krenuti s kasicama? Odmah sutra ili da pricekas koji dan od cijepiva? Tako su meni rekle
Mogu odmah. Ne znam kakve veze ima cjepivo s kasicom..
Kad smo kod svekica i roditelja, super mi je sto ih sada mogu pitati za savijete oko kasica 😊 Kako sto raditi i kako su oni s nama 😊
Mogu odmah. Ne znam kakve veze ima cjepivo s kasicom..
Aha... meni su rekle da pricem do ponedjeljka radi mogucih reakcija od cijepiva...
Heeeej Trecaaaaa! Ja te se cesto sjetim, sigurno bi imala mudre savjete! Al kuzim da ne stignes s njih troje 😘
Ja sam ti pila klavocin i nista nisam dirala sisu. Al znas da je meni bio specificno, dobila mastitis al bez kvrge, krvga je izbila tek treci dan i onda sam je masirala i malca sto vise na tu sisu stavljala. Nakon par dana antibiotika je proslo.
Barbs - probudio se 😂😂😂😂
mila je ok....bogu hvala...al eto meni se reda svasta. gripa jedan drugi treci....bolnica po tjedan dana...pa muz ode na cijeli tjedan na poslovni put...pa me uhvatila kicma (ehh godine! s tomom me nije nista smetalo a imao je 9kg u ovoj dobi u kojoj je ona sad i nosala sam ga puno vise nego nju....stari se jbg 😂) pa dida srce zeza pa pomusavamo sredit operaciju...pa problemi s deckima....rastrgana sam na sto strana, nikako da uhvatim period da malo "usporim" 😕 ali eto svo zlo s tim.
e dohrana - mi to jos nismo krenuli....iako sam s tomom u ovoj dobi pocinjala taman, sad cekam jer eto pedica i patronazna su rekle da ne jos jer kako motoricki malo sporije napreduje da joj je tako vjv i s probavom pa bolje ne zurit nego da je jos na prsima samo..
žena-majka-carica:)
Sortiraj odgovore
Najstariji