Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    20. Veljača 2018. 14:27

Vidim, vi se smijete mojim dogodovštinama... FBI-u... mater je mater - komentaru 
    Suncokretice, kako je curka? Je l' dobro napreduje? :)
    I me, nadam se da ćete što prije vani, samo sr* ako budete morali u Pu svaki dan... A to za sveki... no comment... a jesi li mislila pod CICE na sise ili mice mace?! 
    Giovi, svaka čast što si curku pustila mami za NG... Što se kašica tiče - od okativa  Rekla je pedica prve dane npr oribati 1/3 jabuke... ja sam dns npr pola... ali jabuka je manja... i naravno da nije sve pojeo 

barbs
    20. Veljača 2018. 14:29

Kosa - u trudnoći mi je bila užasna... dosta me mastila.. nakon poroda 2-3 mj sve ok i odjednom počela padati... povezano sve sa štitnjačom+promjenom vremena+hormonima nakon poroda, ali ide na bolje otkad koristim VICHY...
    Sretna - uuu la laaaaaaaaa... veliki dečkooo  Prešišao je Diegovu kilažu  I super za zeleno svijetlo za kašice :) 

barbs
    20. Veljača 2018. 14:32

Srnac

ne brini ne bude ona dugo plakala jer bude brzo on doma dosao.

hahahahaa
    taaaaaaaaaaaaaakoooo jeeeeeeeee
    brzo i svekice i punice i tatice predaju štafetu mami kad ne mogu dijete umiriti ODMAH 

barbs
    20. Veljača 2018. 14:36

mamisita27

Barbi13

Hahahaha mater je mater😂😂😂😂pisam od smjeha.I ja moram frizeru izrast isto do pola glave a kosa mi uzasno pada.Mamisita da si samo vidjela kako mi je predala stafetu😂😂😂😂😂😂😂

Mogu zamislit😂😂😂😂Tak moja mama, obozava malog al kad ga nemre smirit zove menr i kaze:On bi sisice, i isto kaze Mater je mater i onda kad se smiri veli: Imat ces ti s njim problema, ti njega previse na sisu, vidit ces i za vrtic ces imat problema😁😁😁 A onda okolo govori kako sam uspjela dojit uz AD a da nitko nije imao mlijeka.

A Vegeta se ne mijesa nis, zna da ne smije😁😁😁

AHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA
    Sve su iste... i majke i vegetice  K'o i vegeta jučer: znaš, ne smiješ mu puno dati jesti prvih dana. njima je jedna žlica dovoljna... aha... da vidi samo kako je fino on jeo dns... 

• Srnac
    20. Veljača 2018. 14:36

I me vjerujem da vam je vec dosta i tebi i slapici..sad ste zbilja vec dugo
    Barbi bravo! Jbt jednom negdje odes i vec zove. I naravno da su gladni..u njihovo vrijeme djeca su plakala samo zbog gladi..to u ova moderna vremena placu jer im je dosadno, jer bi se nosili ili spavali ili im rastu zubi itd..toga prije nije bilo
    Bela jbg kad te hoce te hoce..bas pehcina da ste i ti i muz i svatko tko bi mogao pomoci bolesni..uzas, nemres nosit sebe a moras bebu..mantram za brz oporavak.
    Ja sam pila antb zbog mastitisa skroz na pocetku..msm da se cefalaksin zvao.

barbs
    20. Veljača 2018. 14:38

Srnac, meni moja mama i vegeta znaju dići tlak sa tom forom da je mali gladan jer moja sestra i moj šogor 3g nisu noć spavali i tako ni moji ni svekići... što bi trebalo značiti, da su bili gladni?! 

barbs
    20. Veljača 2018. 14:41

Ah i da, da ne zaboravimo isto komentare: on ti je jako gladan... on plače... čim ga ne mogu smiriti... ništa ga ne može smiriti... niti kolica niti nosanje... ništa... pa ja prokomentiram: pa meni lijepo i brzo zaspi u kolicima... njen kom: pa jer imaš košaru, a ne jaje!  RIBO, ODUSTANI! Logično da MATER svoje dijete može smiriti više nego itko drugi + kako to da moj muž 2 dana za redom nije imao problema s čuvanjem? A ostavila sam mu jednaku količinu mlijeka kao što ostavim i njoj kad ga čuva...

barbs
    20. Veljača 2018. 14:42

Ni ja ne kužim priču o 9 mj razlike  

Kiki156
    20. Veljača 2018. 14:45

I me super da nije toxo! 
    Sretna wow Patrik je bas pravi momcic! 
    Pokusala sam danas opet dsti bocicu al nista. Ovaj put sam prokuhala Janu, al nece on ni okusit. Mozda mu se ne svida aptamil, zadnji put ga je jeo kad je bio stvarno mali. Mislim da nije do bocice jer je nedavno jeo bebimil, koji je povratio, pa je mozda to upamtio. Uglavnom ne moram mu bocicu ni dati on cim vidi mase da nece i okrece se sisi. Zamisli ti mudrice! 
    Sad spava i spavao je jutros. Jucer je isto po danu dobro spavao, al necu nista hvalit! (Sad ce se garant probudit 😂). 
    Ja razmisljam o krstenju, taman ce biti glavana akcija u vrijeme njegovog spavanja, moglo bi biti drame. Jos imamo prije krstenja ono fotkanje. Joj, joj... 😅 A imala sam plan da popije AD na krstenju i lijepo pajki, al valjda je mali skuzio moj plan. Sad navijam da mozemo krenuti s kasicama. Inace ja njemu D vitamin dajem na zlicu, jadan kako zine 😂 ja kazem aaaa a on ko ribica zijeva i onda dobije doslovno jednu kap... srce moje, bas se veselim kasicama. 

• Srnac
    20. Veljača 2018. 14:52

I me bas sam nekako cekala nalaz i mislila si da nije toxo..em su ti mace vani, cijepljene su, em sigurno pazis da operes ruke..bas bi bila mala vjerojatnost..i ti doktori sa svojim 99.99% dijagnozama..
    Giovi kucaj u drvo jer obicno ne pocne do cca 3mj nakon poroda..a ako ti se u trudnoci fino progustila i nije ispadala mora ispasti kad tad.
    Sretna super deckic napreduje. Bravo za P

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.