Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    20. Veljača 2018. 12:55

Hahahaha mater je mater😂😂😂😂pisam od smjeha.I ja moram frizeru izrast isto do pola glave a kosa mi uzasno pada.Mamisita da si samo vidjela kako mi je predala stafetu😂😂😂😂😂😂😂

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Suncokretica
    20. Veljača 2018. 13:10

Evo i nas od pedijatrice. Cjepili se i sad spava, dobro je sve podnijela. Super napreduje na težini i raste ko gljiva. 
    Pupy to je normalno, moja je sva čudna kad je u gostima, sve joj je novo i samo gleda, nema šanse da bi zaspala. I drugačija je, više kao u strahu, čim dođemo doma to je drugo dijete i puno je veselija. Ne bi ju ovako malu ni ostavljala da spava. Doma je doma 

Giovi
    20. Veljača 2018. 13:21

mamisita27

Giovi

Sto se tice spavanja,moja je za Novu godinu (znaci imala je mjesec i tjedan dana) spavala do 3h ujutro kod moje mame… malo se mama namucila da je uspava ali nakon sto je zaspala nikakvih problema. Ne znam kako vasi bebaci navecer,ali moja navecer zaspi uglavnom samo uz cicu,iscicavanje sat vremena…tako sam je ocito naucila jer nisam imala snage nositj ju sat vremena nakon cijelog dana a dudu mi ne zeli. Zato se moja mama i namucila malo ali uspjela je..😊 mislim,imala je nas troje,ispraksirana zena…😂
    A sto se tice Vegete,ja ju nemam…imam samo Vegetana…😂😂
    Vegeta je otisla dok su on i brat (9mj razlike izmedju njih) jos bili u vrticu i nikad se nije javila tako da sam postedjena tog dijela..

E da,sutra idem kod frizera na pramenove…napokonnnn…bas se veselim jer mi je izrast dosao do pola glave…😎

9 mjeseci razmaka??? ovi su se bacili na posao dok je 6ona jos bila u rodilistu😂😂

A da...😂 zbog krvne grupe i lh faktora,koliko sam shvatila,morali su odmah na drugo jer je postojala velika mogucnost da ako je veliki razmak da dijete ne bude zdravo. I prije 30 godina inekcije zbog razlicitih grupa su se placale i bilo je drugacije.

Giovi
    20. Veljača 2018. 13:22

Barbi13

Hahahaha mater je mater😂😂😂😂pisam od smjeha.I ja moram frizeru izrast isto do pola glave a kosa mi uzasno pada.Mamisita da si samo vidjela kako mi je predala stafetu😂😂😂😂😂😂😂

Ne mogu ti opisati koliko se veselim...kao da idem ne znam gdje...ali sva sreca meni u trudnoci i nakon poroda kosa nije opadala nego je brze rasla...da pokucam u drvo...😂

I_me
    20. Veljača 2018. 13:46

Mater je mater a doma je doma 😆😆😆😂😊
    ISTINA! 😊
    mame,nije toxoplasmoza. Stigao nalaz! Ne znaju ni oni sta je. Mozda je neka druga bakterija a mozda je bila malo prehladjena ( sto ja nisam primjetila 😥😩😢) pa organizam reagirao tako na limfne cvorove..

I_me
    20. Veljača 2018. 13:47

Giovi

Barbi13

Ne mogu ti opisati koliko se veselim…kao da idem ne znam gdje…ali sva sreca meni u trudnoci i nakon poroda kosa nije opadala nego je brze rasla…da pokucam u drvo…😂

Ni meni u trudnoci i poslije poroda nije padala kosa.. pocelo prije mj dana.. samo skupljamo po stanu i odvodu dlake 😥

• sretna
    20. Veljača 2018. 13:53

Hej, hej. Bili na cijepljenju, a stariji na sistematskom. P ima 68 cm i 7700 g. Dobili zeleno svjetlo za kasice. Idem sad citat sta ste pisalw 😄

• sretna
    20. Veljača 2018. 14:01

Iiiii, Patrik je nocas spavao od 21 do 3:30 wooohooooo! Vjerojatno se to nece ponovit tako skoro 😂

I_me
    20. Veljača 2018. 14:21

sretna

Hej, hej. Bili na cijepljenju, a stariji na sistematskom. P ima 68 cm i 7700 g. Dobili zeleno svjetlo za kasice. Idem sad citat sta ste pisalw 😄

Bome komad i pol deckica 😊😊😊

• Srnac
    20. Veljača 2018. 14:27

Hej cure..mamasita da mislim da je taj na Pantovcaku Tatjane Marinic..moj T nece u jaslice pa se nisam jos toliko raspitivala ali nisam mislila nista zapadnije tako da mi ga i mama kojaje u centru moze pokupit da nejde na sv duh i sl. Zato sam se i premisljala oko pantovcaka jer je isto malo uzbrdo pa bi njoj lakse bilo iz Krajiske ga pokupit..vidjet cu jos. 
    Za privatne vrtice nisam a kad cujem da ima bazen najezim se..vjerujem da je sve dobro ograđeno i zasticeno ali svejedno. Big no!
    Barbs bas sam se nasmijala za FBI..je nemaju pametnijeg posla nego doci tebi zaplijenit vjencanicu i strpat te u zatvor..ako dođu vici da si dojilja mozda ti progledaju kroz prste ako te sveki ne zdruka da ti je mlijeko slabo a mali ionako vec krenuo sa kasicama
    Pupy ja bi ti njih sve skupavec sterala u krasan k.
    Niti gdje vodim dijete da ga gledaju niti gdje spava. Pa to je mala beba koja voli svoju rutinu. I moji svekici dolaze iz Slavonije i kad dodju obavezno dodju kod nas i u sub i u ned. Jos sveki skuha i donese. A da mi muz stane na stranu mamice a ne mene kao i ja na stranu svojih a ne njega bilo bi svega. Mi smo kolektiv prije svega a tek onda ostali. Niti ja ni on ne dozvoljavamo petljanje nikome..skacemo cak i na glupost i na dobronamjerne savjete jer granice se moraju postaviti. Slazem se sa Barbs..ima da stanes na moju stranu a doma mi reci sta me ide. A potpis na ono sto kaze mamasita..posalji ti njega fino samog sa malom..ne brini ne bude ona dugo plakala jer bude brzo on doma dosao.
    Idem citat dalje.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.