Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    20. Veljača 2018. 10:51

Evo me! Niste me se rijesile!🤣
    Prvo neke obveze..pa mi nesto stekao forum 3 dana-neda mi se prijavit..vec sam mislila novi profil radit...i odu dani!
    I me,vidim da je slapa vec bolje,i nadam se da cete brzo kuci!
    Bela nadam se da cete vi isto brzo ozdravit..
    Barbs,super za kasicu,a na vjencanicu sam pisala od smjeha..iako tebi vjerojatno nije bilo do smjeha u tom trenutku.
    I za koliko ju prodajes? I ja bi svoju trebala,nikako da ju na njuskalo stavim..nrznam ni koju bi cjenu..
    Barbi-super za socijalizaciju! Svima nam to treba

Maja 3
    20. Veljača 2018. 10:57

I ode prije reda!
    Puppy,muz bi trebao bit uz tebe..ali ja sam isto nekog uvjerenja da bebu treba naucit da spava kod baka/djeda..jer kad ce ti nesto ttebat nece htjet.
    Mi smo malu 1 puta ostavili kod mojih kad je 6 mj imala,isli na svadbu i jbg..
    Sad voli tamo otic i prespavat,mi nemoramo s njom..
    Normalno je i da 1 puta nece spavat kao kod kuce..ali strah od odtavljanja tak mala beba nema..mozda si samo ti vise nervozna tamo..pa mala to osjeca.
    Autosijedalice-mi smo maloj za 1 rodjendan kupili...i netreba zurit s njima. Imamo cybex i prezadovoljni smo. 

barbs
    20. Veljača 2018. 11:10

Bela, krasan odg 
    Maslacak, ahahahahhahahahahhhahah, i meni smijesno i za kom od sveki i sada za vjencanicu.. probat cu 3500kn ... s time da nije fixna cijena...
    Sretna? Zar nije kod pedica isla s Pom?

• Dena1009
    20. Veljača 2018. 11:53

Barbi jojjj kak mi je to najjace. Meni dolaze sad babinjaki i svi ga hoce drzat. Meni osobno ne smeta, nitko nije dosel prljav ni bolestan pa nije problem. Ali, prime ga i onda skuze da da se on mice ( gle cuda) i kazu mu "a zasto ne sjedis mirno".... vec mi je doslo glupo, pa sam rekla "zato jer nisam rodila porculansku lutkicu"...i za 3 min ga vracaju natrag meni ili mami😅😅
    A najjaca mi susjeda, prosla 40, al nema djece. Stavim ga u gim i sjednem kraj njega, a ona veli da razmislja kako je to super da bi ona tak mogla ga stavit i citat knjigu u miru. A ja njoj "bez brige, prvih 150str, onda bi nalakirala nokte, isfenirala se, a on bi spomenul da je gladan al da ce pricekat da ti dovrsis preostalih 100str"...samo se smijala na to.

url=https://lilypie.com]

Kiki156
    20. Veljača 2018. 11:55

Bela ja sam pila klavocin i dojila. To su mi dali kod mastitisa i on moze uz dokenje. Svakako napomeni da dojis.

Kiki156
    20. Veljača 2018. 11:57

Hahahaha Dena ti si legendarna! 😂😂😂 
    Javit cu Mamasita! 😘

I_me
    20. Veljača 2018. 12:12

Kaze vizita super. Jos sutra moramo vadit krv i sutra je 10 dana terapije. Mozda nas sutra puste kuci pa cemo morat dolazit u pulu 1x dnevno ili kod nase dokt na inekcije dalje.
    Sad sam zvala pedicu.Upoznata je sa situacijom jer joj je druga pedica javila.ova koja nas poslala za pulu. Kaze ako nas puste kuci i mora nastavit sa terapijom da idem za pulu jer je beba premala i oni to ne rade!! Jos ima i previse gripe u ambulanti pa da se ne bi zarazila slucajno. I da se vidimo na kontroli kad to sve prodje.
    Tako da cekamo sutra da vidimo sto ce nam reci na kraju,idemo ili nejdemo kuci.. 😥

Giovi
    20. Veljača 2018. 12:18

Ufff,samo 6 stranica zaostatka...😂
    I me,jos danas i sutra ste doma? 
    Bella dobro vas je uhvatilo,nadam se da ce brzo proci..ja sam dobila neki antibiotik zbog zuba cim sam rodila..ne znam da li je imala ona 20 dana pa sam prvu kutiju umjesto svakih 8h pila svakih 12h i morala sam promatrati dali ce mi se osuti. Sve je bilo super pa sam drugu kuru pila normalno svakih 8h. S time da je ona stvarno bila premala pa je trebalo paziti,i antibiotik od 500mg. Sada kada su vec veci mislim da nr bi trebao biti problem.
     Barbs,FBI...umrla sam od smijeha...😂😂😂 mozda jos stignu...neki zgodniii...😍 salu na stranu,dobro da si skuzila...ja cesto kupujem preko neta i paypala pa ce mi tvoje iskustvo dobro doci...
    Ej,a koliko keksa stavis u kasicu? I jel stavis cijelu mrkvu,jabuku ili?

I_me
    20. Veljača 2018. 12:18

Vegete-meni je moja digla tlak neki dan na milijun!!!
    Kazem joj da dokt sumnjaju na toxo a ona meni na to pa vi onda necete moci doci kod mene 😥(ima 5 macaka). Rekla sam joj druzit cemo se kod tete, zivi preko puta, lijepo uredno i cisto sve, dala bi slapi da lize pod 😂😂
    Kako cu ja sa svojim cicama??? 😡😡😡
    Rekla sam joj da bez obzira dal je od macaka ili ne necu doci kod nje dok ne spremi kuci i sterilizira sve..
    ( kod nje je pravi raspasov, zena je tek prosle god kupila usisavac jer joj druga unuka dolazi svaki drugi vikend na spavanje)
    Mislim da vam je sve jasno 😂😂😂

Giovi
    20. Veljača 2018. 12:28

Sto se tice spavanja,moja je za Novu godinu (znaci imala je mjesec i tjedan dana) spavala do 3h ujutro kod moje mame... malo se mama namucila da je uspava ali nakon sto je zaspala nikakvih problema. Ne znam kako vasi bebaci navecer,ali moja navecer zaspi uglavnom samo uz cicu,iscicavanje sat vremena...tako sam je ocito naucila jer nisam imala snage nositj ju sat vremena nakon cijelog dana a dudu mi ne zeli. Zato se moja mama i namucila malo ali uspjela je..😊 mislim,imala je nas troje,ispraksirana zena...😂
    A sto se tice Vegete,ja ju nemam...imam samo Vegetana...😂😂
    Vegeta je otisla dok su on i brat (9mj razlike izmedju njih)  jos bili u vrticu i nikad se nije javila tako da sam postedjena tog dijela..

E da,sutra idem kod frizera na pramenove...napokonnnn...bas se veselim jer mi je izrast dosao do pola glave...😎

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.