Tako je da… to s muzevima.. ja sam se svom nasr* jednom da i kad NEMAM pravo ima da stoji iza mene a makar.mi kasnije iskreno rekao sto misli u svojih 4 zida…
kiki, dala sam mi kasicu od jabuke… jabuka + keksici + malo kamilice (tako rekla pedica, al mislim
Potpisujem ovo za muza….koje mu keksice dajes
Petit i/ili plazma 😊
Bok cure!
Barbs super za kasicu, sto ste papali?
Mi cemo za vikend krenuti vjerojatno.
Kod nas sve isto, samo da gore ne bude. Muz ne moze nista, stalno visoka temp, ja isto temp ali niza. Ajme kako je tesko kad imas bebaca koji trazi paznju tj.nosenje a ti ne mozes od nemoci.
Oni koji bi ju mogli pricuvati isto su bolesni tako da snalazi se.
Da li je pila koja antibiotik dok je dojila? Dr mi daje sumamed ako ne prođe temp, kaze sve vam je to isto!?
I me kako ste?
Kiki, cijepljenje ce super proci 😍😍😍😍 Vjerujem da ce biti hrabriji nego prvi put kao i Diego.. 😊😁 P.S. Sutra je srijeda
Bela, uh jooojj, bas dok sam citala sam htjela pitati da li vam netko moze doci pomoci i onda procitam do kraja da su svi bolesni... uuuuzaaaas... Zelim vam bbbbrrrrzzz oporavak! Jeste isli dr???
jeo je jabuku+keksice s malo kamilice 😊
Dobro jutro😘😘kavica.Jucer sam se preporodila malo mi je bio sok kad sam usla u bolnicu i to za vrijeme posjeta,previse ljudi za pocetak socijalizacije😂😂😂😂popila kavu sa kolegicama i naravno zvoni telefon i ko ce bit nego VEGETA😨😨😨prvo sto je rekla "ona je gladna"😂😂😂izdojila sam 150 ml,ma nema sanse da je gladna.Kazem ja njoj pa stavite je u gym ili viper i malo se igrajte s njom pjevajte joj,ma mislim si ja necu trcat kuci nek se snalaze briga me i ljepo sam se vratila nakon tri sata taman cice pune😂jeb…jedan dan izadjes na par sati i panika.
Jel Vegeta jedva cekala da se vratis da preda stafetu?😆
A to sigurno 😉😂😂😂😂 Vole se pravit pametne pa jedva cekaju da mama preuzme i onda: MATER JE MATER kaze 😂😂😂
Dobro jutro😘😘kavica.Jucer sam se preporodila malo mi je bio sok kad sam usla u bolnicu i to za vrijeme posjeta,previse ljudi za pocetak socijalizacije😂😂😂😂popila kavu sa kolegicama i naravno zvoni telefon i ko ce bit nego VEGETA😨😨😨prvo sto je rekla "ona je gladna"😂😂😂izdojila sam 150 ml,ma nema sanse da je gladna.Kazem ja njoj pa stavite je u gym ili viper i malo se igrajte s njom pjevajte joj,ma mislim si ja necu trcat kuci nek se snalaze briga me i ljepo sam se vratila nakon tri sata taman cice pune😂jeb…jedan dan izadjes na par sati i panika.
Jel Vegeta jedva cekala da se vratis da preda stafetu?😆
A to sigurno 😉😂😂😂😂 Vole se pravit pametne pa jedva cekaju da mama preuzme i onda: MATER JE MATER kaze 😂😂😂
dodajuci: aaaa znas, mislim da je gladan 😂😂😂
Barbs sad sam citala unazad pa vidjela da si vec napisala
Ja sam bila jucer i nista mi nije dao, ako ne prođe temp danas,sutra sumamed. A nemam pojma sta je s mlijekom ako to krenem piti.
Bela, sve ok 😁 Kad tipkamo sve istovremeno pa kako se pohvatati 😊 Jesi mu rekla za dojenje?
Pupy muz mora biti uz tebe! Nismo ni mi uvijek u pravu, ali u ovom slucaju ne vidim zasto bi morala spavati tamo. Sta ima ona od toga, ne spava ona sa malom.
Bela, sve ok 😁 Kad tipkamo sve istovremeno pa kako se pohvatati 😊 Jesi mu rekla za dojenje?
Jesam, odgovor je bio sve vam je to isto.
A mogu jedino probati njenu ped pitati...
Sortiraj odgovore
Najstariji