Barbi super za socijalizaciju,i dobro da nisi odmah trcala kuci kad je vegeta zvala,neka se snadu malo i mama zasluzuje odmor
Pupy mislim da ti muz mora bit potpora,i tu nesmije bit na strani mame,a pogotovo ako ti dijete place tamo,moj uvijek mene pita sto se tice L.,dal se slazem i ja njega,tako smo se dogovorili da zajedno donosimo odluke i ako se neslazemo da nademo neku sredinu,i rjesenje zajednicki
Mene nisu nikada zvali kad su imali problema s malim... snalazili su se 😂 drugo je bilo kad su nas zvali s kata dok smo cistili stan al kad sam/smo bili negdje ne... al vecinom je bio dobar
Tako je da... to s muzevima.. ja sam se svom nasr* jednom da i kad NEMAM pravo ima da stoji iza mene a makar.mi kasnije iskreno rekao sto misli u svojih 4 zida...
kiki, dala sam mi kasicu od jabuke... jabuka + keksici + malo kamilice (tako rekla pedica, al mislim
Barbs znas palo mi na pamet da mozda nebi bilo lose da su ti dosli kakvi zgodni frajeri iz FBI,ko sa filma,pa da te malo ispitaju,muz bi bio ljubomoran a nebi se smijao bravo za kasice,mi smo dosad probali mrkvu i pastrnjak i obozava ih,jucer je pastrnjak pojela vise od pola kasice,a danas cu joj dat jabuku da vidim reakciju na voce
Tako je da… to s muzevima.. ja sam se svom nasr* jednom da i kad NEMAM pravo ima da stoji iza mene a makar.mi kasnije iskreno rekao sto misli u svojih 4 zida…
kiki, dala sam mi kasicu od jabuke… jabuka + keksici + malo kamilice (tako rekla pedica, al mislim
bez al mislim hahahaha nisam stigla obrisat jer.mi se po obocaju blokirala tastatura...
mozes i dodati bilo koji drugi caj... za nas i/ili za bebe.. rekla.je slobodno za nas cajeve al je znam s cime to preliti osim kamilicom...
drzavni vs pvt vrtici - mislim da to sve ovisi od vrtica, odgajatelja, ravnateljice...
Tako je da… to s muzevima.. ja sam se svom nasr* jednom da i kad NEMAM pravo ima da stoji iza mene a makar.mi kasnije iskreno rekao sto misli u svojih 4 zida…
kiki, dala sam mi kasicu od jabuke… jabuka + keksici + malo kamilice (tako rekla pedica, al mislim
Potpisujem ovo za muza....koje mu keksice dajes
Barbs znas palo mi na pamet da mozda nebi bilo lose da su ti dosli kakvi zgodni frajeri iz FBI,ko sa filma,pa da te malo ispitaju,muz bi bio ljubomoran a nebi se smijaobravo za kasice,mi smo dosad probali mrkvu i pastrnjak i obozava ih,jucer je pastrnjak pojela vise od pola kasice,a danas cu joj dat jabuku da vidim reakciju na voce
BRAVO 😍😍😍😍😍
HAHAHAHAHA
A JESI LUDA 🤣🤣🤣😂😂
Jucer su mi se smijali: DOLAZE TI MULDER I SCALLY.. kako god se pise ahahahahhahahhahaa
P.S. Sestra mi je htjela slikati pandure koji su zaustavljali promet i poslati mi sliku s porukom: stiiiizuuuuu... al mama je zabranila da me ne nasekira previse...
hahahhahahahaa
i sad mi je smijesno i ja budala pojma nemam kako sam povjerovala!
Dena, slazem se, ZNAS da ne smijes nasijesti i opet ti se desi... eeeee ovo mi je skola...
Sortiraj odgovore
Najstariji