Barbs moj T krevetic nije vidio (osjetio) sigurno 3mj..iako je stranica skinuta i krevetic spojen sa nasim krevetom. Ne on spava kraj mene..20cm udaljen od svog madracal. Da spava u svom kreveticu jednako bi bio udaljen od mene jer bi se ja pomaknula tamo gdje je on sad..ali ne valjda po madracu osjeti da nije u nasem krevetu. Odustala sam jer kao kraj mene puno bolje spava..sad mu ni to nije dovoljno sad bi sa mnom na jastuku..tu ne mogu odustat jer slijedece nema sta nego spavat na meni 😉
I me moj T kad su "normalne" noci spava od cca ponoc (koma) do podne sa dva buđenja. Cesto zaspi i nakon ponoci. Prije 11 se ne dize nikada. Tipa preksinoc je zaspao na cici oko pola 1, probudio se u 5 pa u 9 i na kraju u pola 12. Nocas je zaspao isto oko pola 1, pa buđenje u pola 2 bzvz pa u 3 za cicanje pa u pola 5 i pa u 6 opet cicanje i opet svakih sat i pol do podne kad smo ustali.
I me, u zadnje vrijeme izmedju 21:30-22 zaspi.. ma cak i kasnije od srijede 😂
Srnac, sveeeee osjete i skuze. 😂😂😂😂
Mada sam peimjetila da kako ide.kasnije spavati rijedje se budi nocu...
Srnac, da to je bas tuzno😢Al sad ima najljepse unuce na svijetu😍😍bakino zlato❤💘
Daa❤😍
Moja obicno zaspe oko 21.30 nikad prije toga, onda je prvo budjenje oko 7-8, pa sljedece oko 10-11 i onda se uglavnom dignemo... Zna cesto kasnije zaspat...evo sinoc je zaspala oko ponoc,al je prije toga odspavala na kaucu od 18.30 do 23 s tim da je jednom sisala u snu u tom periodu...
Moja obicno zaspe oko 21.30 nikad prije toga, onda je prvo budjenje oko 7-8, pa sljedece oko 10-11 i onda se uglavnom dignemo… Zna cesto kasnije zaspat…evo sinoc je zaspala oko ponoc,al je prije toga odspavala na kaucu od 18.30 do 23 s tim da je jednom sisala u snu u tom periodu…
Omg!! Znaci meni ni L niti sada P nikad niau spavali po 12h! Koja si ti sretnica! A kamoli da bi spavali tako dugo bez budenja..
Evo slapina noc..
Zaspala u 9
Prvo budjenje u 2
Drugo budenje u 6, jos spava
Jutro. V je zaspal oko 21, flasa oko pola 5 i jos spava. Inace zaspi između 20-21, hranjenje između pola 4 - 5 i spava kako kad 6, 7, sad nakon prehlade je pocel malo dulje, jucer je isto do pola 8.
Netko je pital hranim ga na zlicicu.
Kolko drzi kasica? Znaci V je jucer na podne popapal 125g mrkvice i nije trazil flasu do pola 5, a i onda nije bil bas nesto ekstra gladan.
url=https://lilypie.com]
Juuutrooo
D je zaspao oko 21 i nesto... oko 23 je trazio jesti s tike da sam uvjerena da bi i duze bio bez da smo ga pustili da spava u dnevnom 😂 onda oko 2 je trazio... i onda oko 5:30 i sad smo od 7 budni... cekam da se malo dnevni zagrije da mu idem pelenu promijeniti.
Luce, stvarno jesi sretnica!
D je prva 3mj spavao 12h ali nikada vise od 6h u komadu.. i tih 6h su bili rijeeeeetki..m negdje cca 5h bi dogurao bez cicanja.
Sortiraj odgovore
Najstariji