Maslacak to je fino,samo treba casa pive uz to
Sad se idem tusirat i nadam se da me nitko nece barem sat cremena dirat i zvat da mala place,i nakon tog bi bilo dobro kad bi mi L. vec spavala a ja uz casu pive i tvoje keksice gledam film ko Mamisita al bit cu sretna ako se uspijem na miru i oprat
Srnac, zabavi se na rockasu!!! 😚😚😚Ko beba zvecki😂
Romi, jesi li ti isto iz Zga? Sori ak si rekla al meni ti je pamcenje ko zrno graska
Hvalaa 😘

Srnac, zabavi se na rockasu!!! 😚😚😚Ko beba zvecki😂
Romi, jesi li ti isto iz Zga? Sori ak si rekla al meni ti je pamcenje ko zrno graska
Nisam iz Zg. ,zivim u Ri. ustvari vise izmedu Ri. i Opatije spadam pod Kastav
Joj pas.. kako svaku vecer u 9 stavljam spavat, ako idemo slucajno u 9:15, on vec stoji pred vratima spavace sobe i pilji u mene kao idemo vise spavat???!! 😂😂😂 i onda jedno 800000x hoda oko kreveta i lupka noktima o parket i treba mu 3 dana da se namjesti..
Moj laje jedino na terasi i po lavezu vec znam tko stize 😥😂
Jedino puno sanja pa cvili i hrce..
Jednom je nesto sanjao, poceo lajat, 3 ujutro, laje na terasu, mi ga pustili.. izasao van, gleda lijevo desno i vidis da je izgubljen.. nakon par sekundi se skulirao, pogledao muza i mene i pokupi se opet spavat.. pa ti sad budi pametan koji mu je k? 😂

Romi, super za okretanje!
Mamista, bla-go-ti-se! Mislim da kad D bude NOC odspavao ujutro cu se napit... a psic... ah jooojj 😂😂😂😂😂😂😂😂 k'o djeca 😂
I me, preslatka buhtlica! 😍😍😍 A za sveznalicu?? Boooo 😂😂😂😂😂 a tvoj pas.. hahahaha... zajjjj*... .ali i Rubi ponekad laje... pitaj se zasto... nesto vidi, nesto cuje i javlja

Maslacak, fiiinooo!!!
Sretna, sr* za muza
Mamisita, i dalje peglam... ili uvalim svekrvi hahahahhahaha Stavim kod nje susiti kad je lose vrijeme i onda.kazem: a mogli biste mi ispeglat. ahahhahahahhahahahhahaa Ona to voli 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Romi, zao mi je sto nemas nikoga u blizini... Moje su sve tu negdje al ponekad je tesko naci vremena..
njima, a ne meni hahaha (sala!) I ja dosta cesto pobjegnem sama al preporodim se kad se druzim s nekime...

Diego je u krevetu od 20:10 Bilo je malo drame, ali nista nasprem ova 3 dana..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji