Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Romi
    02. Veljača 2018. 19:46

Maslacak to je fino,samo treba casa pive uz to
    Sad se idem tusirat i nadam se da me nitko nece barem sat cremena  dirat i zvat da mala place,i nakon tog bi bilo dobro kad bi mi L. vec spavala a ja uz casu pive i tvoje keksice gledam film ko Mamisita al bit cu sretna ako se uspijem na miru i oprat 

I_me
    02. Veljača 2018. 19:46
    Zasto vas psic sveznalica ima obrijano oko?
    Zasto vas psic sveznalica ima obrijano oko?

• Srnac
    02. Veljača 2018. 19:50

mamisita27

Srnac, zabavi se na rockasu!!! 😚😚😚Ko beba zvecki😂
    Romi, jesi li ti isto iz Zga? Sori ak si rekla al meni ti je pamcenje ko zrno graska

Hvalaa 😘

• Romi
    02. Veljača 2018. 19:50

mamisita27

Srnac, zabavi se na rockasu!!! 😚😚😚Ko beba zvecki😂
    Romi, jesi li ti isto iz Zga? Sori ak si rekla al meni ti je pamcenje ko zrno graska

Nisam iz Zg. ,zivim u Ri. ustvari vise izmedu Ri. i Opatije spadam pod Kastav

[OBRISANO] 02. Veljača 2018. 20:25

I_me
    02. Veljača 2018. 20:40

Joj pas.. kako svaku vecer u 9 stavljam spavat, ako idemo slucajno u 9:15, on vec stoji pred vratima spavace sobe i pilji u mene kao idemo vise spavat???!! 😂😂😂 i onda jedno 800000x hoda oko kreveta i lupka noktima o parket i treba mu 3 dana da se namjesti..
    Moj laje jedino na terasi i po lavezu vec znam tko stize 😥😂
    Jedino puno sanja pa cvili i hrce..
    Jednom je nesto sanjao, poceo lajat, 3 ujutro, laje na terasu, mi ga pustili.. izasao van, gleda lijevo desno i vidis da je izgubljen.. nakon par sekundi se skulirao, pogledao muza i mene i pokupi se opet spavat.. pa ti sad budi pametan koji mu je k? 😂

barbs
    02. Veljača 2018. 20:56

Romi, super za okretanje!
    Mamista, bla-go-ti-se!  Mislim da kad D bude NOC odspavao ujutro cu se napit... a psic... ah jooojj 😂😂😂😂😂😂😂😂 k'o djeca 😂
    I me, preslatka buhtlica! 😍😍😍 A za sveznalicu?? Boooo 😂😂😂😂😂 a tvoj pas.. hahahaha... zajjjj*... .ali i Rubi ponekad laje... pitaj se zasto... nesto vidi, nesto cuje i javlja

barbs
    02. Veljača 2018. 20:58

Maslacak, fiiinooo!!!
    Sretna, sr* za muza 
    Mamisita, i dalje peglam... ili uvalim svekrvi hahahahhahaha Stavim kod nje susiti kad je lose vrijeme i onda.kazem: a mogli biste mi ispeglat. ahahhahahahhahahahhahaa Ona to voli 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

barbs
    02. Veljača 2018. 20:59

Romi, zao mi je sto nemas nikoga u blizini... Moje su sve tu negdje al ponekad je tesko naci vremena..
     njima, a ne meni hahaha (sala!) I ja dosta cesto pobjegnem sama al preporodim se kad se druzim s nekime... 

barbs
    02. Veljača 2018. 21:00

Diego je u krevetu od 20:10 Bilo je malo drame, ali nista nasprem ova 3 dana.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI