Muz i ja smo bas velike spavalice, ono triba nam alarm svako jutro inace bi prespavali cili dan 😂 tako da cjenim svaku sekundu njenog sna
Muz i ja smo bas velike spavalice, ono triba nam alarm svako jutro inace bi prespavali cili dan 😂 tako da cjenim svaku sekundu njenog sna
trebali su biti smajlici sa srcekima ,😂😍
Moja je prije isto išla kasnije spavati, oko 10-11, i uz par buđenja bi dogurali do 9. To mi je bilo super jer sam ujutro mogla kavu popiti. Sad si je sama pomaknula. Zaspe oko 21, pa buđenje u 2, pol 5 i oko 7-pol 8. Nekad se probudi prije 7, znam ju preseli u baby gym, pa tu zna još 20 min odspavati. Tijekom dana ima još oko 10h (cca.30min), šetnja (12-15h), 17-18h (30 min) i onda opet u 21h. I tako je skoro svaki dan. Ja sam se prilagodila njenom tempu. AD dajem 120ml u 19.30h (popije oko 100ml) i nekad znam dati nakon šetnje oko 15h (60ml) samo da brže pojede jer na sisi je tad previše nervozna jer je gladna, pa joj zna izletiti, a zbog refluksa i nošenja mi je tad praktičnija boca. Kao i navečer. Meni je njeno spavanje zapravo super. Nemogu se požaliti, spava u svojoj kolijevci po noći, ja ju selim za dojenje u svoj krevet i vraćam. Jedino pred jutro da kupim još pol h ju znam ostaviti u našem krevetu, kao da još malo ostanemo ali tad se razveže i krene brbljati. Imam kao pravilo da ju pokušam zadržat do 7. Bilo to kod nas ili što. Tijekom dana spava dnevni boravak/kolica. Ako ne možemo van 😥😥😥, onda ju za taj period isto stavljam u kolijevku, ali to se budi svakih 45 min, pa sisa, nošenjen ošenje, odspava tih 3 sata, ali ne toliko kvalitetno ko u kolicima.
Jutro. V je zaspal oko 21, flasa oko pola 5 i jos spava. Inace zaspi između 20-21, hranjenje između pola 4 - 5 i spava kako kad 6, 7, sad nakon prehlade je pocel malo dulje, jucer je isto do pola 8.
Netko je pital hranim ga na zlicicu.
Kolko drzi kasica? Znaci V je jucer na podne popapal 125g mrkvice i nije trazil flasu do pola 5, a i onda nije bil bas nesto ekstra gladan.
Ne mogu vjerovati da sam to propustila. I vi ste krenuli s dohranom. 😍😍😍😍 Mrkva je prva namirnica? 😍😍😍😍. Bravo V. Ja se baš veselim tome. Njihovi izrazi lica, i sve. 🤣🤣🤣🤣
Jutro. V je zaspal oko 21, flasa oko pola 5 i jos spava. Inace zaspi između 20-21, hranjenje između pola 4 - 5 i spava kako kad 6, 7, sad nakon prehlade je pocel malo dulje, jucer je isto do pola 8.
Netko je pital hranim ga na zlicicu.
Kolko drzi kasica? Znaci V je jucer na podne popapal 125g mrkvice i nije trazil flasu do pola 5, a i onda nije bil bas nesto ekstra gladan.
Ne mogu vjerovati da sam to propustila. I vi ste krenuli s dohranom. 😍😍😍😍 Mrkva je prva namirnica? 😍😍😍😍. Bravo V. Ja se baš veselim tome. Njihovi izrazi lica, i sve. 🤣🤣🤣🤣
I ja 😄 a sa L sam ludila kad je pljuvao krumpir van i zgance i tikvicu 😂 dobro, ruku na srce to je bljutaaavo
To se nista ne zacinjava jelda?
Jel se moze npr mrkva iz juhe dat im ili se sve posebno mora kuhat?
Mozes, ali prije nego zacinis juhu. Znaci bez soli, vegete il sta vec stavljas. I mozes stavit u svaku povrtnu kasicu ili malo maslinova ulja ili maslaca radi lakse probave
L i ja idemo na rodendan oko pola 1. Mislim da cu P ostavit mojoj mami
Jutro cure... nisam vas zaboravila, samo sam postala lijena pratit redovito forum. Nadam ste da.ste svi dobro, neke su vec pocele s kasicama. 😍 I mi planiramo, ali za sada jos ne, moram jos razmislit s cim kreniti i tako. Uskoro hocemo, svakako. Leom noc ne spava lijepo, nekad se 3 puta budi, nekad 10 puta. Koma... Bila nam je patronazna i pohvalila ga je da je napredan i aktivan.. on se vrti, pa ukrug ide, pa puze na rikverc, doslovno duze od 2min ga ne smijem ostavit bez nadzora. Poceli smo se nosit u klokanici, jos uvijek se ucimo namjestit, ja bas ne kuzim ali svaki put sve bolje mi ide. 😊 Jucer je prvi put vodu probao, sam iz svoje case, 2 guca. 😊😊 Super je reagirao. Poceo je stalno nas gledat kad jedemo ili pijemo i kad je u blizini uzima moju casu, pa je sad dobio svoju i neka se uci hehe.
Puse svima... svratim tu i tamo ovdje..ali ne svaki dan. 😉
L je budna…na mom krevetu je…hvata se za noge😅 sad uhvati pidzamu pa vuce, ali se uhvati bas kod zglobova dolje di se treba i hvatat. Presmijesna je. Uhvati pa vuce i cudi se samoj sebi😂 i naravno da se izbljucala jer je maloprije jela😌 sad moram posteljinu mjenjat😆
Ajme jedva čekam kad otkrije noge. Već mi je ovih ruku dosta. Na svakoj slici joj je bar 1 prst u ustima. 🤣🤣🤣🤣.
Sortiraj odgovore
Najstariji