Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    17. Veljača 2018. 16:31

mamisita27

sretna

mamisita27

Barbs, hvala ti!
    Sretna, Patrik je premeden! I dugacak je!
    Svima koji su bubani- hepi ozdravljenje!

Hvala ti! Da, dugacak je dosta, mislim da je duzi od prosjeka za svoju dob. U utorak idemona cijepljenje pa me bas zanima koliko je tezak i dugacak

Ajd pliz napisi onda bas me zanima. Mi idemo tek 6.3. al mogla bih ga izmjerit krojackim metrom

Budem 😊

Barkleys
    17. Veljača 2018. 16:31

Barbi, kako je Petra 😍. S tim svojim rumenim obraščićima. I Patrik je naravno tip top. P&P 😍  da, fakat ga ima. 😂😂 Baš je dugačak 😍😍😍😍

• Dena1009
    17. Veljača 2018. 16:34

Sretne mjesecnice bebama, slatkisi svi od reda😍
    Sanjchi mi smo na 4+, eventualno 4 . Mislim da ti nemas tako velikih jos.😉
    Ad u DE jedan od boljih je Bebivita, nama su njega preporucili, ima ga u Mülleru i kolko znam dosta jeftiniji od ovih nasih.
    V je danas prvi put papal mrkvicu i sve je slistil, poslje nije ni flasu trazil, evo 4 sata proslo.

url=https://lilypie.com]

luce <3
    17. Veljača 2018. 17:28

Sretnih 4 mjeseca bebacima P i P a i mama naravno 😘
    Vidim dosta vas se razbolilo ☹️ zelim vam svima brz oporavak! !! 😘😘
    Koliko treba zamrznutom mlijeku otprilike da se odmrzne, imam otprilike 160ml???
    I bi li mi neko objasnio koji broj ad bi trebala uzet za bebu od 3mj?totalno sam neupucena u to

luce <3
    17. Veljača 2018. 17:31

I da li ima neki ad za bebe s refluksom?
    Tila bi kupit cisto da imam kuci kad nju uvati luda ura da joj dam

Barkleys
    17. Veljača 2018. 17:38

luce <3

I da li ima neki ad za bebe s refluksom?
    Tila bi kupit cisto da imam kuci kad nju uvati luda ura da joj dam

Svi koji imaju oznaku AR. Npr. nan AR. 

Barkleys
    17. Veljača 2018. 17:50

luce <3

Sretnih 4 mjeseca bebacima P i P a i mama naravno 😘
    Vidim dosta vas se razbolilo ☹️ zelim vam svima brz oporavak! !! 😘😘
    Koliko treba zamrznutom mlijeku otprilike da se odmrzne, imam otprilike 160ml???
    I bi li mi neko objasnio koji broj ad bi trebala uzet za bebu od 3mj?totalno sam neupucena da

1, a i koji se god odlučiš na poleđini kutije ti piše doziranje za određenu dob.... 😀

Kiki156
    17. Veljača 2018. 18:01

Evo me, evo me. 
    Uzeli smo Aptamil jer Novalac nema u Lidlu i DM- koji su nam u blizini a ne da nam se ici u City po to svaki put. Mana Aptamila je veliko pakiranje koje ne potrosimo pa bacimo. Nema veze, danas ce dobiti AD. Izludili smo nocas, opet se budio svako malo. Sad moramo vidjeti hoce li s AD-om biti bolja noc. 
    Sretna 4 mj bebama! 
    Sretna i Barbi predivna su djecica! 😍😍 
    Mi smo na maturalac isli Pag, Bec, Budimpesta. Bezveze, to mozes uvjek otici. Al bilo je dobro 😁
    I me znaci jos moraju reci je li Toxo u pitanju. A jesu ti rekli sto sada s macama? Moras ih maknuti ili je stekla imunitet? 

barbs
    17. Veljača 2018. 18:34

Moja frendica koristi Aptamil za maloga al ok ona iskljucivo daje AD...
    Luce, ja inace sto god zaledjeno stavim vecer prije... ne znam... oko 9-10-11 kako kasa i ujutro oko 8-9 kad provjerim je vec odledjeno...

barbs
    17. Veljača 2018. 18:36

Mamisita,oh joojj... bas grozno... ne znas sto napraviti kad ti se netko rasplace...
    Inace,.primjetila sam da Diego duze izdrzi kad mu dam izdojeno mlijeko iz bicice nego kad cica 😂😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.