E da…Luce…ja svoju D ostavim npr. ako je sita i presvucena i otprilike vrijeme je dpavanja na garnituri pokritu i vrlo cesto se sama uspava. Onda sam pocela je ostavljat preko dana u kindicu da malo ulovi okolinu i tamo joj malo pricati i da se poigra i sad vec 3 veceri zaspe sama u kindicu…malo guguce i zaspe ako su joj sve potrebe zadovoljene😂😂😂 kod nas je trik da ugasim svjetlo u sobi i samo je upaljeno svjetlo na napi u kuhinji koja je kraj sobe😂
Nadam se da ces se brzo oporavit i napunit baterije, bas ti se to dugo vuce...bravo za Doru, 3 veceri svaka cast

Koliko vaši izdrže budni?
Moja najviše sat vremena i već joj se oči crvene. E sad ili je velika spavalica ili ju ti grčevi izmuče dan i noć, prekidaju san pa ne odspava kako treba. Baš ima potrebu za puno sna i uvijek neka umorna...

I meni se znalo dogadjati da mi zaspi sam u ljulji...
Hedge, ja sam se JEDNOM tusirala dok smo bili sami doma 😂 I stavim ga di me.moze vidjeti dok sam.na wcu... JER URLAAAA...

Suncokretice, 2-2 i pol h... s time da ako bude 2,5h ko da sam djavla probudila ahaahahhhahahahhahaha
Klea, nadam se da ce brzo prociiii 😘😘😘😘 I ja sam planirala sto i ti... prvo da ga naucim kroz dan spavati u kreveticu i onda navecer...

D.je zaspao kao i jucer poslije podne... u istom polozaju 😂😂😂😂😂😂 u roku od minute.

3 veceri su super al znate kak oni to promijene za 5 min😂😂😂😂
Suncokretice i moja D je umorna vec za sat vremena...ne moze duze izdrzat. Mora bar na 15 min ubit oko😂
Barbs bas to...prek dana ga stavljaj da se malo poigra u kindicu i onda navecer manje drame oko tog spavanja u kindicu😂 misle si da se budu igrali kad ono sipak😂😂😂 moja se ni ne snade vec je san svlada😂
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Odoh kuhat😂 kod mene se vecera kuha jer svi dodu kasno doma...klinci nisu ni gladni odmah nakon vrtica a muz dode oko 6...taman sam i ja ogladnila. Opet smo na LCHF pa nemam potrebu jesti stalno! KONACNO!
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Maalacak, je, ova u zelenom ima veci podbradak
Ja tebi nemogu ni opisat koliko je meni zelja da imam blizance..i sad kad kazemo da cemo 3 imat nekad..ja kazem mozda budu blizanci..al nemamo predispozicija za to..
Jel vama bio sok?
Zbilja su ti prekrasne cure!

Koliko vaši izdrže budni?
Moja najviše sat vremena i već joj se oči crvene. E sad ili je velika spavalica ili ju ti grčevi izmuče dan i noć, prekidaju san pa ne odspava kako treba. Baš ima potrebu za puno sna i uvijek neka umorna…
Moja se budi u 9 ujutro. Pa zaspi oko 12 na sat vremena pa oko 6 zaspi opet na 15ak min pa u 9 bas idemo spavat u sobu.
Ja bi da vise spava po danu 😂😂😂 al sta ces, takvo dijete..
Kaze mi patronazna ona si odspava preko noci lijepo, pa nije zabrinjavajuce ako po danu ne spava puno.

Barbs super za druzenje kod frendice,meni jako fali drustvo ovdje,nemam nikoga blizu za popit kavu i samo porazgovarat,jos sad kad kisa pada vec 2 dana,poludit cu u kuci samo sa L. vodim monolog dok muz dode sa posla,za svisnust
Maslacak bravo za muza,lijepo je to kad te malo zamjeni
Bebushka curice su preeeslaatke
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji