Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebushka
    17. Veljača 2018. 13:58

Ja vrat posusim pa namazem sudokremom, do jutra ko da niceg nije ni bilo
    Suncokretice da sam na tvom mjestu jedva bi se suzdrzala da ne odem pedijatrici rec par rijeci, znaci mala se bezpotrebno pati MJESECIMA, prestrasno, sta ce nam doktori ako moramo sami postavljat dijagnoze??? Nadam se da ce brzo krenit na bolje 
    Dena kuzim te kad kazes da ti je veci napor tu nego doma, meni je isto tako kad odrm kod svojih il njegovih...puno vise skacem oko njih da ne smetaju a puno su nemirnije jer nisu u poznatom okruzenjum..uvik jedva cekam doc doma 

• Bebushka
    17. Veljača 2018. 14:00

Evo i ja prehladjena i krepana, samo da bebe ne pokupe

barbs
    17. Veljača 2018. 14:52

Bela, juhuhuuuu, super za curku, buhuhuuui radi tebe..  37 je inace najgora.temperatura... Brz oporavak 😘
    Sretna, P ti je divan 😍😍😍 I neces vjerovati ali bas sam i ja htjela krenuti stavljati te brojeve s kocki po mjesecima 😂😂😂😂 Da se ne iznenadis ako vidis sliku ili da ne ispadne da sam ideju ukrala ehehehheheehhee 

barbs
    17. Veljača 2018. 14:53

Bebushka, i tebi brz oporavak!! 😘😘😘😘
    Muz i ja smo isli u Plodine napraviti mini spezu... vratili se nazad nakon pola.h, nahranila Diega, otisla.u city mall sa sestrom 😎 2h me cca nije bilo i PREPORODILA SE... 😂 Juhuhuuu, zivjela 

barbs
    17. Veljača 2018. 14:55

Bebushka, i tebi brz oporavak!! 😘😘😘😘
    Muz i ja smo isli u Plodine napraviti mini spezu... vratili se nazad nakon pola.h, nahranila Diega, otisla.u city mall sa sestrom 😎 2h me cca nije bilo i PREPORODILA SE... 😂 Juhuhuuu, zivjela socijalizacija😍😍😍 Veceras idem na pice s kumom... muz ide popodne na utakmicu u Pu... rekla sam mu: da ne SLUCAJNO nisi zvao nakon 2min da se vratim jer ne mozes s njime ahahahahahhahaha

barbs
    17. Veljača 2018. 14:58

Gornja poruka se sama poslala 
    I muz i D su isli u setnju.. ja se vratila a oni tek dosli i D jos spava. Da sam znala bih ostala jos 😂😂😂😂 Eto jeo je oko 12:30 zadnji put... pa ti reci da ne moze izdrzati dugo 😎 i da: imam.slabo mlijeko hahahahahahaa IN YOUR FACE SVIMA #likeaboss #nemajka 😂😶😂

Kiki156
    17. Veljača 2018. 16:07

Hej cure! 
    Sada samo upadam bez citanja, molim vas, koji je AD najbolji osim Aptamila. Jel Novalac ili NAN? Danas kupujem jedan al ne mogu se sjetiti koji je na dobrom glasu. Cini mi se da ste pisale Novalac? 
    Suncokretice 1000kn je pregled kod Sabola s UZV mozga. 
    Ostalo citam kasnije 😘

• sretna
    17. Veljača 2018. 16:08

Kiki156

Hej cure!
    Sada samo upadam bez citanja, molim vas, koji je AD najbolji osim Aptamila. Jel Novalac ili NAN? Danas kupujem jedan al ne mogu se sjetiti koji je na dobrom glasu. Cini mi se da ste pisale Novalac?
    Suncokretice 1000kn je pregled kod Sabola s UZV mozga.
    Ostalo citam kasnije 😘

Novalac je jedan od najboljih

• sretna
    17. Veljača 2018. 16:09

mamisita27

Barbs, hvala ti!
    Sretna, Patrik je premeden! I dugacak je!
    Svima koji su bubani- hepi ozdravljenje!

Hvala ti! Da, dugacak je dosta, mislim da je duzi od prosjeka za svoju dob. U utorak idemona cijepljenje pa me bas zanima koliko je tezak i dugacak

Barkleys
    17. Veljača 2018. 16:28

mamisita27

ja sam bila u setnji dns i inala sam cudnu situaciju, srela sam family poznanicu i onda se ona skoro rasplakala jer nitko od njene djece (4 ih ima ) nije nasao muza il zenu i nema unuka nijednog.

WTF? 😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.