Neko je spominja neku grupu na fb di se prodaju klokanice i nosiljke... Ne mogu nac pa ako bi mi napisali tocno ime bila bi zahvalna 😊

Jutro! Nista od spavanja ove noci. Najprije on spava, ja ne mogu, pa ja pocnem drijemati, on place u snu. Uzela sam ga k sebi, pa je spaval na meni, pa kraj mene, pa sam ga vratila u kimbi, spaval do pola 5, nahranila ga, odspaval jos malo u kimbiju, pa opet nemiran i onda sam ga uzela k sebi i jos i sad spava al na meni, a ja ga gledam i ne vjerujem da je moj ❤

url=https://lilypie.com]
Jutro cure.. A je fino spavala,budila se svaka 3h jesti,ali pocica i nastavi spavati.. samo oko 3h sam je cula kako kaslje ii vise nisam mogla oci zaspati.. znaci,pocela je kasljati opet pomalo.. dragi ce danas ici kupiti inhalator..nadam se samo da opet ne zavrsimo u bolnici.. ii oci je bole.. uvijek joj curi iz oka onak nesto zuckasto.. je li ima neka savjet kako joj pomoci?? Mame sa iskustvom ?? (Svoje mlijeko sam joj kapala,malo ispirala oci kamilicom)

Mame koje su same sa djecom.. uhh.. vjerujem da nije lako.. ja sa sama sa samo jednim dijetetom i samo 8h,pa nekad budem premorena.. aa to da male bebe ne znaju tatee-daaaa.. jer moj je imao obaveza kad sam rodila pa se vratio na posao,svaki dan nesto,pa ostane radi po 12h,tak da A je skroz kratko vidjao.. ona bi svaki put plakala kod njega.. i kako se sve sredilo,sad kako radi 8h,A skroz drugacija.. sad ju slobodno ostavim kod njega bez problema.. i sad samo da joj je mama i tata,drugi neko dok ju zovne,odmah podje plakati.. tako da ce i vase tate da se zblize sa bebicama,jer vjerujem svaki tata da bi rado puuno vise provodio vremena sa svojim dijetetom,ali nazalost obaveze to ne dozvoljavaju..

Kod nas tata isto puno radi ali nemamo problema ostaviti ga sa njim, zapravo do sad tko got ga uzeo on ne place, bas sam se pitala kad dolazi ta faza da nece kod nikog? Ili to nije kod sve dijece? Vidjet cemo kako ce sutra reagirat doma.

url=https://lilypie.com]
Jutro cure.. A je fino spavala,budila se svaka 3h jesti,ali pocica i nastavi spavati.. samo oko 3h sam je cula kako kaslje ii vise nisam mogla oci zaspati.. znaci,pocela je kasljati opet pomalo.. dragi ce danas ici kupiti inhalator..nadam se samo da opet ne zavrsimo u bolnici.. ii oci je bole.. uvijek joj curi iz oka onak nesto zuckasto.. je li ima neka savjet kako joj pomoci?? Mame sa iskustvom ?? (Svoje mlijeko sam joj kapala,malo ispirala oci kamilicom)
Nemoze ti nitko bas tocno rec,jeste bile na vjetru? Ili to traje vec duze? Moze bit i zacepljen suzni kanalic..pa bi to trebala masirat..neznam.

Kod nas tata isto puno radi ali nemamo problema ostaviti ga sa njim, zapravo do sad tko got ga uzeo on ne place, bas sam se pitala kad dolazi ta faza da nece kod nikog? Ili to nije kod sve dijece? Vidjet cemo kako ce sutra reagirat doma.
Sutra putujete?

Jutro cure!
Dzenny bas sam ja htjela pitati cure za savjet.
I nama opet oko sluzavo i curi, danas sam joj stavila one antibiotske kapi sta mi je dr prepisala kad joj je isto bilo. Ne prolazi samo uz ciscenje.
Mi smo jaaako zastopani evo jos od ponedjeljka, uzas, ne moze jesti kako spada, spavati, ufff.
Usisavam ali jako malo izađe, potrosila sam dvije bocice fizioloske i nista bolje.
Imate vi neki savjet sta probati jos??
Jos mi ostaje luk iznad glave joj staviti, to mi frendica rekla.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji