Mamisita,oh joojj… bas grozno… ne znas sto napraviti kad ti se netko rasplace…
Inace,.primjetila sam da Diego duze izdrzi kad mu dam izdojeno mlijeko iz bicice nego kad cica 😂😂😂😂😂
Normalno kad mu je lakse, oni kad cicaju rabe mislim 24 misica a na bocicu samo 9. Tak nes.😁
znam. sero*a ahahhahaa A kad mu ne dam onda cicanje svako malo. Lijencina 😂😂😁
Sretna i Marijana predivne su haljine. Ja jos ne znam sto cu a za mj dana je krstenje 😱
Barbs ma da, sad se to vec svelo na svako malo, luda sam i premorena! 3 veceri se budi pa jednu odspava ok i tak. Je li to glad ne znam, zato dajemo AD. Jedino ne znam kad bi mu dala. Evo sad se uspavljuje, cica tek prvu sisu i vec je skoro zaspao, a ja ga natjeram da pocica i drugu da se zasiti vise. Ad sad nece stici jer ce zaspati a moram mu dati da posisa prvo jer ce mi se sise prepunit a izdajlica mi vise ne povlaci dobro, nesto steka. Sad planiramo uvalit AD oko ponoci kad se probudi pa da odspava noc. Onda bi mu dala sisu oko 3 tj na prvom iducem budenju. Bit ce prepune i trebao binonda odvalit do jutra.
Mamasita ma isao je muz po AD, pa zove il Lidla nema, pa i DM-a i eto ljekarna mi nije ni pala napamet. Nema veze, ionako smo davali Aptamil dok jos nisam dobila mlijeko i sad zadnje Bebimil koji smo imali doma al to je povratio tak da smo se vratili na Aptamil.
Ja sam isto mislila da navečer spava od AD, i jednu večeru je zaspala od mog mlijeka. Isto je sve bilo, cca u idto vrijeme je zaspala, znači, prva tura 4 sata, pa po 2 - 2,5h do jutra... između dojenje...😄😂 Ali dobro, ja ne dajem puni obrok, a i ovaj sensitive je neka light varijanta. On nije toliko "zasitan" tako mi je bar pedijatrica rekla... 🤔🤔🤔
Evo me, evo me.
Uzeli smo Aptamil jer Novalac nema u Lidlu i DM- koji su nam u blizini a ne da nam se ici u City po to svaki put. Mana Aptamila je veliko pakiranje koje ne potrosimo pa bacimo. Nema veze, danas ce dobiti AD. Izludili smo nocas, opet se budio svako malo. Sad moramo vidjeti hoce li s AD-om biti bolja noc.
Sretna 4 mj bebama!
Sretna i Barbi predivna su djecica! 😍😍
Mi smo na maturalac isli Pag, Bec, Budimpesta. Bezveze, to mozes uvjek otici. Al bilo je dobro 😁
I me znaci jos moraju reci je li Toxo u pitanju. A jesu ti rekli sto sada s macama? Moras ih maknuti ili je stekla imunitet?
Drzim fige da bude bolja noc!😙Mog K AD u 99% slucajeva uspava a navecer ak nemre zaspat, djelovanje AD je 100%😁Mi smo isli na maturalac preko Azurne obale u Spanjolsku. Bila sam i u Becu i u Budimpesti. Bec mi je najljepsi😍U Pragu nisam bila. Ali, bila u Berlinu i nije me se tolko dojmilo. U Kopenhagenu sam isto bila i OK mi je bilo😊 Bec, Venecija i Pariz su mi najljepsi gradovi u kojima sam bila😊
Moj pojede AD 200 ml oko 9 i vec su u 11, pola 12 budi zadnjih par noci, al ne trazi jest pa u 1 pa u 2, na kraju jese oko pola 3/3. Eto, ne znam zasto se budi, al nije glad i lagano ludim jer se nis ne naspavam
Ja vec 2mj ne spavam 😂😂😂😂 Odnosno spavam al cesto se budi.. ponekad pocica ponekad ga pomazim i produzi spavanje... jednom tj, mooozda 2x me pocasti i spavam
I moj T se nocas budio non stop..nekad bi jeo nekad ne. Mislim da ga zubici zezaju..i svaki put kad bi se probudio ako nebi cicao bi ga stavila kraj sebe na jastuk u zagrljaj i tak bi corio. Pa se usred noci probudim on kraj mene pojma nemam kad sam ga stavila pa ga vratim na njegovo mjesto koje je također kraj mene ali ne bas na mom jastuku pa se on opet probudi pa ga vratim sebi u zagrljaj i tak u krug..popizdila sam. I to mislim da mi se mali prasac pokusava utrpat na jastuk jer sam ga tak znala par x stavit kad ujutro ne mogu otvorit oci pa si kupim jos pola sata i sad bi on tak stalno.
P&P su pre pre
Bas mi je zao zbog tuzne tete u parku..da nemam dijete i da nisi spomenula da ima 4 djece mislila bi da pricas o mojoj mami. Ona ce u 7mj 7 banki a samo o nepostojecim unucima prica vec 10godina. Tako da je i ona do nedavno vjerojatno plakala ljudima u parku kao sto ih sad vjerojatno udavi pricom i slikama svog unuka
Curke svima brzo ozdravljenje.
Ja vec 2mj ne spavam 😂😂😂😂 Odnosno spavam al cesto se budi.. ponekad pocica ponekad ga pomazim i produzi spavanje… jednom tj, mooozda 2x me pocasti i spavam
Kaj se zalis, ja ne spavam 4 godine 😂 beat that! 😁
Al ovaj sroljo P nece spavat ni samnom u krevetu ni u kinderbetu 😂 ne smiri ga nis ako ga stavim kraj sebe 😂
A ja nekako i dalje sumnjam da je to glad, i vidi koliko nas pise da bebe ne spavaju. Sad se svi odjednom bude po noci. Cekam eksperiment s AD-om.
Mamasita ma ja mislim da je to sve dobro, sve se te formule provjeravaju i prilagodavaju. Prejaka je konkurencija da sad netko bas servira sranje od ADa. Moze samo neki vise pasati bebi a neki manje.
A danas cure moje urlaone u kolicima jaaaaoooo 🤯 Bili smo kod mojih i idemo u setnju. On je urlao cijelu setnju i cak ga nisam htjela dici da vidim do kad ce urlat al nije prestao, uzela sam ga kad se vec poceo zagrcavat od placa. I naravno u autu isto tako, suza suzu goni al ga nisam htjela dici iz AS, preopasno je. Btw stavila sam sportski dio kolica ali dzabe, ni to ne voli i nije ga briga. 😭😭😭😭😭
Evo me, evo me.
Uzeli smo Aptamil jer Novalac nema u Lidlu i DM- koji su nam u blizini a ne da nam se ici u City po to svaki put. Mana Aptamila je veliko pakiranje koje ne potrosimo pa bacimo. Nema veze, danas ce dobiti AD. Izludili smo nocas, opet se budio svako malo. Sad moramo vidjeti hoce li s AD-om biti bolja noc.
Sretna 4 mj bebama!
Sretna i Barbi predivna su djecica! 😍😍
Mi smo na maturalac isli Pag, Bec, Budimpesta. Bezveze, to mozes uvjek otici. Al bilo je dobro 😁
I me znaci jos moraju reci je li Toxo u pitanju. A jesu ti rekli sto sada s macama? Moras ih maknuti ili je stekla imunitet?
Drzim fige da bude bolja noc!😙Mog K AD u 99% slucajeva uspava a navecer ak nemre zaspat, djelovanje AD je 100%😁Mi smo isli na maturalac preko Azurne obale u Spanjolsku. Bila sam i u Becu i u Budimpesti. Bec mi je najljepsi😍U Pragu nisam bila. Ali, bila u Berlinu i nije me se tolko dojmilo. U Kopenhagenu sam isto bila i OK mi je bilo😊 Bec, Venecija i Pariz su mi najljepsi gradovi u kojima sam bila😊
Moj pojede AD 200 ml oko 9 i vec su u 11, pola 12 budi zadnjih par noci, al ne trazi jest pa u 1 pa u 2, na kraju jese oko pola 3/3. Eto, ne znam zasto se budi, al nije glad i lagano ludim jer se nis ne naspavam
Moj nekad popodne ne zaspe od AD ili zaspe pa se brzo zbudi…A navecer mu ibvezno dam obe sise i ak vidim da nosanje ni sise ne pale dam mu malo AD al istina je da mislim da to pomogne brzem uspavljivanju al da on iovak spava cijelu noc od 2.mj tak da mislim da na kraju ovisi o djetetu.
Ma moj zaspi od AD svaku vecer odmah, al ne znam kolko je to do AD, vise do toga jer on uvijek ide u isto vrijeme soavat. Ali kako mi se i pr i budio a bio je na AD, budio se cak i kad je jeo kasixe prije soavanja, mislim da to ipak o djetetu ovisi. Prvi je s 2.5 mj prestso jest po noci pa se opet budio bezveze.
Sortiraj odgovore
Najstariji