Hedgehog hvala ti puno, barbs i tebi isto...
Imali smo danas babine pa sam tek sad uspila procitat i zahvalit se 😘
I moj T se nocas budio non stop..nekad bi jeo nekad ne. Mislim da ga zubici zezaju..i svaki put kad bi se probudio ako nebi cicao bi ga stavila kraj sebe na jastuk u zagrljaj i tak bi corio. Pa se usred noci probudim on kraj mene pojma nemam kad sam ga stavila pa ga vratim na njegovo mjesto koje je također kraj mene ali ne bas na mom jastuku pa se on opet probudi pa ga vratim sebi u zagrljaj i tak u krug..popizdila sam. I to mislim da mi se mali prasac pokusava utrpat na jastuk jer sam ga tak znala par x stavit kad ujutro ne mogu otvorit oci pa si kupim jos pola sata i sad bi on tak stalno.
P&P su pre pre
Bas mi je zao zbog tuzne tete u parku..da nemam dijete i da nisi spomenula da ima 4 djece mislila bi da pricas o mojoj mami. Ona ce u 7mj 7 banki a samo o nepostojecim unucima prica vec 10godina. Tako da je i ona do nedavno vjerojatno plakala ljudima u parku kao sto ih sad vjerojatno udavi pricom i slikama svog unuka
Curke svima brzo ozdravljenje.
Pokušava utrpat na jastuk 😂😂😂😂
Evo mene doma, curke 😊 dosla.oko 22h... Sat vremena.me.nije bilo... muz se snasao 😂😂😂 On ga je fino uspavao uz pomoc kolica i sad muz spava na kaucu a mali u kolicima... bas mi j zao sto sam otisla s cuge... ali nema veze.. bit ce toga js 😂😂😂 sutra Kinooo...
I me znaci jos moraju reci je li Toxo u pitanju. A jesu ti rekli sto sada s macama? Moras ih maknuti ili je stekla imunitet?
Nalaz od toxo dolazi iduci tjedan. Slali su krv u Zg na analizu.
Oni su rekli bakterija i sumnjaju na toxo.
Bas sam danas pricala sa pedicom i ona je rekla da je najbolje da mace budu vani ( sto i jesu!)
Neko vrijeme izbjegavati.. al u biti koliko sam skuzila ak se jednom zarazis stvoris imunitet dalje.
Kod odrasle osobe se simptomi ni ne pokazu bas, mozda ju imat a da ni ne znas.. problem su male bebe jer jos nemaju imunitet skroz razvijen
I dns sam skupila 80ml izdojenog mlijeka i izvadila 120ml iz zamrzivaca... dok me nema ta 3h... s time da izdojeno popije 120ml + iz cice, bit ce ok tih 200ml 😁
Sretna, deeeef.si pobjednica i booomeeeeeeee se ne zelim natjecati s tobom, hvala 😘 ahahahahaha Sveki i moji nisu 3g spavali... svekici sa sogorom a moji sa sestrom
Srnac, Diego super spava pored mene... ili izmedju muza i mene... desi se da zaspi dok ga hranim pa kad se zbudim ga prebacim u krevetic
I me, nadam se da ce nalazi doci pa da stooo prije izadjete! 😘
Ja sam D-u dala cicati u 20:10... cicao je 10ak min... obje sise... i evo, 20 do 11 on jos ne trazi jesti...
Sad citam i svi kukate za noci da se bude previse...
Molim vas napisite mi kad ih stavljate spavat i koliko cesto se bude po noci..
Bas me sad to zanima.
Mamasita-ne znam dal si napisala, jesi isprobala pelene iz lidla?
E, Kiki, javi kako je prosao experiment 😂
Gdje Su Romi, Maslacak, Aurora???
Sortiraj odgovore
Najstariji