Bas smo "jadne"! 😂😂
Ne mogu se zamislit tren bez nje, a nekad bi se pokupila i osla 😂😂😂
Slapa ima novu foru. Vristi! 😩 ne zato sto je nezadovoljna nit nista nego eto tako vristi i smije se..
Muz komentirao da ce nam netko zvat socijalnu na vrata 😂😂😂
Vidi puza na njihaljci pocne ga mlatarat i vristiiiiii, pa se smiri, pa se smije, pa ga cupa pa opet sve ispocetka
I me znam kako ti je sto se tice socijalizacije,prolazi isto to,dode mi da izadem sad ma kisu i samo hodam bez cilja
I moja L. je pocela vristat,tako vice da usi para,bez razloga...sad sam citala da su to neke faze kad skrecu nasu paznju na sebe
Ja sam K-a sredila ko da ide tip top ko da ide u nocni zivot i frajer zaspe. I ne zelim vam nabijat na nos al vrlo vjerojatno ce spavat do 6 ujutro bez budenja i zato mi je ovo usisavanje upitno…Al barem idem provjtrit stan. Danas sam pekla ribu za rucak a kak je padao snijeg (ko jos pece ribu dok pad snijeg wtf? tek sad vidim kak ovo izgleda kad sam otipkala hahahah al ugl pekla sam Ledovog oslica😂)bilo bi ok da dobro izluftam stan. Odooooh😊😚
Sta bi dala da balavac prespava noc! Ocito su mi sudena djeca nespavaci 😂😭

Sretna ne mogu to ni zamislit da budem 3 tjedna sama s njom,mislim da bi se odmah preselila k svojima dok se on ne vrati,svaka cast mamama koje to mogu,mislim kad moras moras,iako mi muz ne pomaze bas puno ali i pola sata ili sat mi puno znaci ...bome ti nece bit lako s njima dvojicom
Hej curke cijeli dan cituckam po malo i onda na kraju dana vise nis ne znam sta sam procitala. I ja prijavljujem bjezim od kuce raspolozenje. Sinoc u dva ujutro skakala po lopti i plakala. Od utorka od kad se cijepio je bas kenjkav i puno se budi. Danas je ok. Sutra idem frendici na rockas i veselim se tome ko beba zvecki. Cak sam kosu oprala 😀
Idem doduse na sat i pol jer muz navecer ide radit ali bolje ista nego nista..ehh a jos nedavno mi nije bilo dosta do 6 ujutro 😀
Iako sam se izživjela i naizlazila na najjace ipak mi fali vise socijalizacije i druskanja.
Danas se moj T prvi put okrenuo sa trbuha na leđa..bas me razveselio😀
Ja jos uvijek peglam robicu. Sad fukam muza da uzmemo susilicu i onda vise necu peglati.
Bebushka cure su medene..vidim razliku.

Maslacak stalno nas mamis s necim finim,jesu li to slani keksici
Jesu,s svjezim domacim sirom.

Mamisita ja jos uvijek peglam,iako mi svi govore da vise netrebam,al posto nrmam susilicu nekako mi je roba meksa kad ju popeglam
Barbs nazalost stvarno nemam nikog u blizini od prijazelja ni svojih,imam samo tu jednu zensku malo blize isto tako nekih 10 min. od mene autom, upoznala sam ju kad smo skupa rodile al nemozemo se bas cesto druzit,toliko mi nekad fali razgovor sa odraslim ljudima da svaki dan setam do Bipe i Spara koji su u blizini samo da vidim druge ljude i mozda sa nekim popricam,znam da mozda zvuci jadno al tako je kad se preselis u drugi grad bez ikog svog i prijatelja,a susjedi bas nisu druzeljubivi,jedva cekam sunce i ljepse dane bit ce sve drugacije u nadi je spas
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji