Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MY_life <3
    18. Veljača 2018. 09:46

Mame oprostite mi ako ste već pisali o tome al ne stignem sve popratiti, tema je dohrana... Planiram mu danas dati malo jabuke jeste vi već krenule s voćem ili još čekate? 

Giovi
    18. Veljača 2018. 09:53

Jutro cure....evo ja pijem kavicu u miru...
    Meni Ev spava vecinu noci lijepo...dva puta mi je zaspala oko 1-1:30h i spavala mi do 10h bez budjenja...isto sam primjetila da sto kasnije ide spavati manje se budi... inace neka normala mi je da zaspi do pola noci i spava do 5-6-7h ovisi i nakon toga se budi samo za papati svaka 2,5h i tako do podne. Dragi je velika spavalica a i ja dam bila do neke 20te godine tako da mi je jasno da je i ona.
    Evo sinoc mi je zaspala oko 23:30h i prvi put se probudila u 8:30h,pojela i nastavila... 
    Prvih 2mj je stalno spavala pored mene jer je meni bilo lakse samo joj uvaliti cicu i nastaviti a sad sam ju pocela stavljati u njen krevetic. Neke dane uspjesno a neke ne jer ja zaspim prije nego ona utone u dovoljno dubok san da je preselim oa ostane sa nama.
    Moje iskreno misljenje je da mislim da se bolje i kvalitetnije naspava kada je u svom kreveticu. Istina da joj je uz mene toplije,ali kada je sama onda se oko nje nitko ne prevrce,hrce joj na uho i sl.

Giovi
    18. Veljača 2018. 09:58

A i kad smo kod hrkanja. Jednu vecer dragi je zaspao prije nas a nas dvije smo pored njega pricale. U jednom trenu je dragi zahrkao glasno (ono kad sam sebe probudis) i ona se u tom momentu toliko uplasila da je doslovno pocela vristati i plakati kao nikad do sad. Jedno 3minute je nisam mogla umiriti...bas je bio bolan plac... jos tri dana nakon toga sam se smijala toj sceni...
    A da bi stvar bila bolja,vecer prije smo isto tako lezali svi troje,i ja sam joj imitirala zvukove hrkanja i govorila joj" e tako tata hrce,na sta se on uvrijedjeno isao opravdavati dijetetu da on ne hrce neho tako mama hrce... cirkus..🤣🤣

• Romi
    18. Veljača 2018. 10:27

Jutro mame ,evo i nas,žive smo Mamisita ,bili smo jučer u Koperu u šopingu i onda smo došli kući već kasno navečer,sve sam pročitala  ali toliko sam bila umorna da nisam mogla pisat.Joj toliko sam lijepih stvari vidjela za L. u babycentru,sad za proljeće i ljeto,bankrotirat ću kad krenem kupovat za sebe naravno nisam gledala ništa,samo za nju.
    Petra i Patrik sretna vam 4 mjeseca.
    Diegu sretnih 5 mjeseci 
    Klea nadam se da si se dobro provela na večeri 
    Bela kako si ,jel šta bolje,jel malena ozdravila?

• Romi
    18. Veljača 2018. 10:32

Dena bravo za kašice,mi smo danas krenuli sa pastrnjakom,mrkvicu obožava,a evo voli i pastrnjak,izgleda da će volit povrće,ali volimo i mm i ja,i isto mislim da će kako je krebulo uskoro jest cijelu kašicu od 125,i mene to zanima kako ću sad to sve posložit za obroke.
    Sretna zanima me jesi li ti davala ugrijanu kašicu ili sobne temp.,ja njoj sada uvijek malo stavim u vruću vodu da joj bude onako mlako,ne pretoplo,al me zanima jel može bit i sobne temp.
    Bubamara ja sam krenula sa povrćem sa 4 i pol mj.,

• Romi
    18. Veljača 2018. 10:36

I me kako je tvoja srećica i naš mali veseljak 
    Giovi gdje radiš u Volovskom da ti se javim kad budem šetala onuda,mi smo imali čak i svadbenu večeru u Voloskom,obožavam to mjesto,čak mi je draže i od Opatije

• Romi
    18. Veljača 2018. 10:37

Sretna uživaj danas na rođendanu ,ajme kad me nema cijeli dan na forumu onda vodim monolog dok se svega sjetim

I_me
    18. Veljača 2018. 10:49

Evo bila vizita. Ostajemo jos minimalno 3 dana 😩😥
    Al ok,bolje tako nego da moram dolazit iz poreca za pulu 2x dnevno na terapiju. 
    Antibiotici djeluju,kvrga je danas manja i crvenilo se povlaci. 
    A jos mi kaze dokt da je noc bila kaos jer su imali 40-50 bebaca sa temp i proljevom,pa da ne bi jos nesto pobrali dolazeci vamo tamo.. ovako smo u karanteni..

I_me
    18. Veljača 2018. 10:51

Giovi

A i kad smo kod hrkanja. Jednu vecer dragi je zaspao prije nas a nas dvije smo pored njega pricale. U jednom trenu je dragi zahrkao glasno (ono kad sam sebe probudis) i ona se u tom momentu toliko uplasila da je doslovno pocela vristati i plakati kao nikad do sad. Jedno 3minute je nisam mogla umiriti…bas je bio bolan plac… jos tri dana nakon toga sam se smijala toj sceni…
    A da bi stvar bila bolja,vecer prije smo isto tako lezali svi troje,i ja sam joj imitirala zvukove hrkanja i govorila joj" e tako tata hrce,na sta se on uvrijedjeno isao opravdavati dijetetu da on ne hrce neho tako mama hrce… cirkus..🤣🤣

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
    To je i moj muz napravio slapi.. jadna usrala se 😂😂😂
    Ja ju tjesim a smijala bi se,ona place,muz zbunjen vice sta joj je 😂😂😂

• sretna
    18. Veljača 2018. 11:18

Romi

Dena bravo za kašice,mi smo danas krenuli sa pastrnjakom,mrkvicu obožava,a evo voli i pastrnjak,izgleda da će volit povrće,ali volimo i mm i ja,i isto mislim da će kako je krebulo uskoro jest cijelu kašicu od 125,i mene to zanima kako ću sad to sve posložit za obroke.
    Sretna zanima me jesi li ti davala ugrijanu kašicu ili sobne temp.,ja njoj sada uvijek malo stavim u vruću vodu da joj bude onako mlako,ne pretoplo,al me zanima jel može bit i sobne temp.
    Bubamara ja sam krenula sa povrćem sa 4 i pol mj.,

Kupovnu? Nisam nikad davala kupovne povrtne. A domace sam uvijek tople davala, ali mozes i sobne temp, nema sta bit..hvala za provod!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.