Hahaha Romi sad vidim ovo za dućane i slušanje razgovora… Meni je problem što recimo kad meni paše kava (12-15) jer L spava malo tko može piti kavu.Jer svi rade. Svi bi da se vidimo poslije podne, a ono, to mi je pak tlaka, skakat dojiti u drugu sobu, i kaj, ako mi muž radi, ostavim goste solo 🤣🤣 tad već ono lagano se spremamo za spavanac i slično…pa bi i L počela šiziti…a u ovom kvartu baš i ne znam puno ljudi, a kamoli novih mama…premda škicam jednu isto svaki dan pije kavu s kolicima…možda joj priđem…hahaha…
Ti ko neki stalker 😄
A da jesam. Hahhaha. Prođem klokanicu, vijesti, sve društvene mreže kroz 10min i onda još malo prodajem zjake na kavi. 😎😎😎
E a sretna,neznam što bi ti rekla za Njemačku…uh uh uh. Bome, ja koliko god da sam solo preko dana, navečer se podružim s mužem. Mislim nije nije neko extra druženje, najčešće se svodi na to koliko je puta L kakala, što je danas napravila, koju bolest mislim da sad ima itd. 🤣🤣🤣 Ali realno, ako itko može, možeš ti to ishendlat. Tako da…držim fige. 😍😍😍😍
Ma.lako za druzenje, nego njih dvoje uspavat navecer, a L se nikad ne spava 😂 ja ga pitam kad idemo spavat, on kaze sutra 🤣🤣 pa jos ak se obojica budu budili nocu..ovak muz hendla starijeg, a ja P.

Hahaha Romi sad vidim ovo za dućane i slušanje razgovora… Meni je problem što recimo kad meni paše kava (12-15) jer L spava malo tko može piti kavu.Jer svi rade. Svi bi da se vidimo poslije podne, a ono, to mi je pak tlaka, skakat dojiti u drugu sobu, i kaj, ako mi muž radi, ostavim goste solo 🤣🤣 tad već ono lagano se spremamo za spavanac i slično…pa bi i L počela šiziti…a u ovom kvartu baš i ne znam puno ljudi, a kamoli novih mama…premda škicam jednu isto svaki dan pije kavu s kolicima…možda joj priđem…hahaha…
Ovo zvuci ko pocetak udvaranja 😁
Hahahha. Da, da, možda da joj napišem pismo pa zamolim konobara da joj odnese 😂😂😂😂
Hedge posalji joj cugu pa nek konobar onako filmski pokaze na tebe 😀
Uf curke vjerujem da vam je tesko..i ja bi prolupala da sam cijeli dan solo..kao i da mi muz ode na 3 tjedna..sretna svaka cast.
I me buhtlica je medena 😍

Romi tako ti je i meni, nigdje nikoga. Eto znam jednu zensku i bas smo danas otisli do nje popodne, al ona je onak savrsena, po cijele dane riba stan, sve se sjaji, nema zrna prasine i 90% vremena prica o ciscenju. Ili tolko spota sina da ja u pod gledam. Al nije sad da on nesta ucini nego ako nije sve po spagi odmah paljba. Znaci, ne mogu bas puno da se sa njom druzim.
I me V isto vristi ko lud, vec neko vrijeme, osobito ako nesta ne moze uhvatiti i ugurat u usta. Danas se razljutil jer si nije mogel stopala uhvatiti 😅
Nervoza i mene danas uhvatilo i bas mi je bilo zao jer sam V ostavila u ljulji i izasla sam u kuhinju da se smirim. A nije zezal ni nista, bas me pokosilo. Nakon toga sam sjela kraj njega i plakala jer mi bilo zao, a on mi se pocel smijati.
Sretna bacanje i skakanje je i nama hit ☺
Sad ne mogu spavati jer se bojim puta, strah me....

url=https://lilypie.com]
Hedgehog, umirem od smijeha. Pridi joj i dogovori date😂
Sretna, ne bi ti bila u kozi🙄
Ja izdajam a muz je napravio romanticnu veceru hrenovke i spek, kaze da napunim sise😂😂😂pa cemo gledat tv, K i dalje spava😁
Ni ja si ne bi bila u kozi 🤣
Dobar ti je muz!
Ja sam svoje cuce napunila bambusom i tortilja cipsom s umakom 😄

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji