Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bela
    01. Veljača 2018. 14:39

dzenny

Bela,jel na ikonici pise njam bebi njam?? mn samo to izbaci..

Bela
    01. Veljača 2018. 14:42

dzenny

Bela,nasla sam,samo ja je ne mogu skiniti sb.. kao nije na volju u drzavi u kojoj sam ja.. 😕

Upravo stavila sliku.
    Vjerojatno ima nesto slicno tome.

• Romi
    01. Veljača 2018. 14:50

Sretna i Maslacak hvala na savjetima,puno sze pomogle 

• Dena1009
    01. Veljača 2018. 15:04

Kak me ovo nervira, donekle jos procitam, a ne stignem komentirat. Eto opet letimo. Imat cu monolog na vecer ako je kome dosadno 😂😂😂
    E da....ovo je vazno...  Snaha L sretnih ti 3 mj, saljemo😘😘

url=https://lilypie.com]

Marijana12345
    01. Veljača 2018. 15:06

mamisita27

cure padala je kisa a morala sam do ducana i jos nes obavit pa sam prosetala 1x klokanicu da vidim cisto. jel ovo pravilna poza?

Nije potpuno. Pojas dignuti u razinu pupka paralelno s podom. I ful stegnuti jer kad hodas su misici zategnutiji. Ne smije ti kliziti pojas na kukove. Jer ako ti je pojas nize onda beba sjedi na njemu, a ne smije sjediti vec upasti guzom u panel. Onda ces dobiti jos bolji M polozaj guze i nogu

Suncokretica
    01. Veljača 2018. 15:09

Mi smo u fazi ne damo se nikome u ruke osim mami i tati! 
    To je od ovog tjedna počelo. Jel ikome još tako? 
    Do nedavno je mogla bilo kome. Ovaj tjedan plače kad ju drže baka ili deda...

Marijana12345
    01. Veljača 2018. 15:15

Mamasita koja je to nosiljka???
    Ovo je s neta:
    Stokke MyCarrier je ergonomski ispravna, ali samo kratki period zadovoljava tj. pruza idealan polozaj bebe. 
    Nikako nije za novorodence, a ni za prvih par mjeseci bebe jer je panel krut i ne omogucava da leda budu u C, panel ispravlja leda.
    Dok je manja beba daje potporu od koljena do koljena, al kako beba raste tako se baza skracuje te se dogodi da beba vise nema potporu, a jos nije prohodala.

Marijana12345
    01. Veljača 2018. 15:16
    Kiki156
    01. Veljača 2018. 15:50

Eh Mamasita, ti si onda jedna sretna zena s tim setanjem! Jao e ja bi na tvom mjestu samo bila vani! Mene ovo camljenje doma bas nervira, prije sam toliko letila okolo da sam sretala samu sebe 😂 A sad evo sat vremena (ili dva ako kojim slucajem zaspi) ako ulovimo, super! 😏 
    Zupicka je ok, nista posebno...al sestra joj je odlicna, draga, smirena, njezna, javlja se na telefon. Ona te pregleda elspresno, malo motorika i brisi van. Meni smeta sto pusi i ima duge nokte, aliii to sam samo ja 😂😜 Inace, za tog tvog pedica sam cula sve dobro ali kad smo zvali za prijavu rekli su da radije idemo kod Zupic jer ce on brzo u penziju pa da se ne selimo onda na pola. 

Maja 3
    01. Veljača 2018. 15:56

Suncokretica

Mi smo u fazi ne damo se nikome u ruke osim mami i tati!
    To je od ovog tjedna počelo. Jel ikome još tako?
    Do nedavno je mogla bilo kome. Ovaj tjedan plače kad ju drže baka ili deda…

Kod moje je tako bilo kad su joj zubici izbijali. Nitko ju nije smio ni pogledat!
    A moze biti i da ako ih nije duze vidjela..pa nece kod njih. Kapa,naocale isto tako..bebe to nevole..osim ako su naviknuti da netko u blizini to stalno nosi.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI