Mamisita, nisam ne.. jer stranica mi je spustena ionako... nemamo veliku sobu da pomaknem daleko njegov krevetic tako da ostaje spustena..
Žene divna ste podrška, ni ne poznamo se a sve ste pune savjeta i normalnih pozitivnih komentara, svaka čast!
Evo mi od jučer na novoj hrani (novalac allernova). Užas kako smrdi i nekako je više smeđa nego bijela, gusta, već sam mislila da mi neće htjeti pojesti al ona ne bira, sve do sada je jela na bočicu i žličicu bez prigovora
Vidjet ćemo kroz par dana kako će biti s grčevima kad se tijelo navikne, nadam se da će popustiti...
Mi drugi tjedan idemo na pregled i cijepljenje pa ću traži uputnicu za fizijatra da vidim jel sve ok.
Kiki, koliko ste platili fizijatrijski pregled kod Sabola?
Evo uspjela i sticker promijeniti...Barbs hvala...😊
Mamasita te navlake za ogradicu sam ja uzela prije nego se rodila i meni su super. Slikam ti kasnije...
E sad da komentiram ono sto sam zapamtila sa zadnjih stranica..
Romi i Barbi,ja sam iz Opatije pa ukoliko idete na kavu,javljam se (citajte utrpavam) 😂
I me zao mi je sto to prolazite ali se nadam da ste brzo doma i da je to iza vas...😘
Sto se tice umor-odmor u odnosu mm i mene,idta prica je kao i vecini...samo mene tjesi sto ja idem raditi kada ona napuni 6mj a on ide na porodiljni pa cu ga onda pitati...🤣
Spominjale ste marame i nosiljke tamo na nekim stranicama pa se moram pohvaliti da smo mi u marami od mjesec dana i da je nema ne znam kako bi i ovih nekoliko ruckova skuhala..ali ne zalim se...curica mi je super dobra,da pokucam u drvo,samo ja nemam volje uopce zapoceti kuhati ako postoji vjerojatnost da cu morati prekinuti jer mi se stvara nervoza jer nisam zavrsila,tako da nam je marama bila od pomoci stvarno. A i za setnje sa psima po sumi isto. Meni su kolica u bunkeru cijelo vrijeeme i koristim ih bas za setnje. Za lutanje i obavljanje sitnica tu je marama. Narucila sam si prije 2 tjedna Fredinu klokanicu i bas daanas mi je salju tako da jedva cekam...😍
Giovi - dobrodošla natrag. Kako ste? Kako bebicaaa? Tako sam i ja dok sam bila trudna nadobudni krenula čitati jesenske bebe/mame 2015. Ajme, nikad kraja..😂😂😂😂
Amore - super za kašice, ja polako skupljam info, imam još ohoho vremena, ali kad ste svi u tome trenutno...😂 Zanima me koju si palentu kupila?
Barbs- ogradica je mrak. Ja čekam ono za šipkeee 😍
Evo uspjela i sticker promijeniti…Barbs hvala…😊
Mamasita te navlake za ogradicu sam ja uzela prije nego se rodila i meni su super. Slikam ti kasnije…
E sad da komentiram ono sto sam zapamtila sa zadnjih stranica..
Romi i Barbi,ja sam iz Opatije pa ukoliko idete na kavu,javljam se (citajte utrpavam) 😂
I me zao mi je sto to prolazite ali se nadam da ste brzo doma i da je to iza vas…😘
Sto se tice umor-odmor u odnosu mm i mene,idta prica je kao i vecini…samo mene tjesi sto ja idem raditi kada ona napuni 6mj a on ide na porodiljni pa cu ga onda pitati…🤣
Spominjale ste marame i nosiljke tamo na nekim stranicama pa se moram pohvaliti da smo mi u marami od mjesec dana i da je nema ne znam kako bi i ovih nekoliko ruckova skuhala..ali ne zalim se…curica mi je super dobra,da pokucam u drvo,samo ja nemam volje uopce zapoceti kuhati ako postoji vjerojatnost da cu morati prekinuti jer mi se stvara nervoza jer nisam zavrsila,tako da nam je marama bila od pomoci stvarno. A i za setnje sa psima po sumi isto. Meni su kolica u bunkeru cijelo vrijeeme i koristim ih bas za setnje. Za lutanje i obavljanje sitnica tu je marama. Narucila sam si prije 2 tjedna Fredinu klokanicu i bas daanas mi je salju tako da jedva cekam…😍
I ja čekaaam Freduuuu. Samo meni je rekla tek 5.3. da će poslat. 😥😥😥😥 Javi dojmoveeee!
Giovi dobrodosla
Barbs lijepa ogradica. Temp ne uspijem u guzi izmjeriti jer mi se previse meskolji, mjerim pod pazuhom mada ne znam ni to koliko mi je pouzdano.
Lidl- kupila sam blazinice lupi lu i katastrofa su, poliester vise nego pamuk. Inace kupujem u dm ali nisam isla samo za to. Znam da je netko pisao da touj ne valjaju ali bome ne ni ove.
Evo da vidite i moju malu (sad već veliku) curku
Nisam do sada ni stavila sliku pa da se pokažemo tetama
Doduse, sinoc nije spavao u kreveticu vec s nama.. Na NAGOVOR moga muza… da kao zaspi.. sto je na kraju tako i bilo. vjerojatno je bio razdrazljiv radi cijepiva..
Barbs , bas je lijepa ogradica! Jesi kupovala one navlake kao zastiru za resetke? Ja se razmisljam da te uzmem.
Amoreeee, da prebrutalno je heidi klum, meni se svida ona kao suknja plisana crna, a ima i plava takva😊
E nisi mi to trebala reci, muz ce se pitati di su te silne pelene, kad vidi izvod racuna iz Lidla😀😀 Hedge, palentu neku bio ovo,ono iz Dm- a uzela..
Uglavnom da napisem ukratko...
Mi smo se rodili 23.11. 50cm i 3460kg carskim sa tjedan dana kasnjenja...u bolnici su poludili samnom jer su me ostavili u pon a tek u cet je bio carski pa sam ja stalno zujala okolo bolnice jer ne mogu biti na miru. Do 22.11. Oni sami nisu znalli sta bi i kako bi priveli trudnocu kraju s obzirom da sam bila cement,da se ona nije uopce spustila(pretpostavka da je miom sprecavao spustanje) itd pa kada sam rekla da idem doma i da se vidimo svaka 2 dana dok ne odluce stavili me na carski..😂
U cet rodila u subotu oko 14h vec bila doma i cistila kucu...🤔
Mlijeko mi je nadoslo jos u bolnici i dojimo od pocetka..prvih mjesec dana smo papali preko noci svaka 2-3h i mami je bilo lakse samo joj uvaliti cicu i nastaviti spavati pa smo spavali zajedno. Tek od nedavno od kada mi spava od 00-01 do 05-06h ju stavljam u Kindic.
Iz bolnice smo izasli sa 3280kg a na pregledu sa 2mj imali smo 5900kg i 56cm. Od Valentinova se vise ne povijamo jer su nam na pregledu kukovi bili super i to bi bilo to. 😊
I me jesu radili punkciju, sto kazu? Kad idete doma?
Cekamo nalaze. Bit ce oko 14h gotovi. Sad smo bili na uvz jetre i slezene i sve ok 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji