Klea hvala ti puno na info. U 6 cu zvati pedicu za uputnicu. Krv vade iz prsta? I ja bi prick test jer mu je tata alergican na dosta voca a to mi je vazno zbog dohrane.
Tjesi me jedino sto je to najcesce prolazno iako znam da si govorila da se Jakovu jos nije povuklo. Sto znaci da je bio jako alergican? Ima nekoliko razina?
E i htjela sam još:
Romi - jel vam mrkva prva namirnica? A i pametno ovo za kuhinju i sve…
Srnac - ajme super da si odmah skužila da se radi o alergiji!
Da mrkva je prva namirnica koju sam joj dala kao kasicu,prije sam joj dala samo sok od jabuke,i sok pd mrkve,jucer sam joj pocela davat rizolino,ali mi je pedica rekla da joj rizolino dajem prvo rjede na bocicu,pa onda postepeno sve gusce na zlicicu,sad cu joj nakon 3 dana dat npr. kasicu od pastrnjaka,a onda kadicu od mrkve i pastrnjaka,nakon toga krecem sa vocem
P.s. i ja joj dam da lizne cokoladu, bananu, jabuku,ne bas svaki put ali kad me jede ocima onda da.
Barbs meni je pedica savjetovala da uzmem jedan kalendar dohrane i toga se drzim sta tamo pise,znaci moze se uzeti bilo koji hoces,npr. od Nestlea,Lino,Hipp ili koji god hoces,i sta tamo pise toga se pridrzavat,jer mene iskreno zbunjije sta negdje npr. pise da banana ide od 6 mj. a vidim na nekim kasicama bananu i od 4 mj.,pa sam pitala,i rekla mi je da svaki proizvodac ima svoju tablicu i zato je bitno ic po jednom kalendaru,i da rekla mi je da skinem onu apl. sta ste neki dan spominjale,bebin kal. dohrane i da njega pratim ako hocu...ja necu pocinjat sa keksima,tek kad uvedem vocne kasice,pa npr. skuham jabuku i unutra stavim keks....i da ako kupujes rizolino rekla mi je da kupim onaj rizolino koji i sebi nema ad,pa ga mozes radit sa svojim mlijekom ili cure koju su na ad sa tim mlijekom,jer ako dijete koristi jedan ad da se nemjesa sa ovim nekim bezveznim u rizolinu...npr. Hipp ima ti zelenu liniju koja se priprema sa majcinim mlijekom ili ad-om koje djete vec koristi
Srnac ne dojim ju nego smo na Ad-u pa je sad dobila novalac allernova. Vidjet ćemo kako će biti kasnije, nadam se bolje .
Kiki koliko ste platili procjenu?
Amore gdje ste bili na procjeni ?
Mamisita i mm hoce dat L.sve da lizne,a ja nedam a vragu bilo da joj vec nije dao cokoladu da lizne
on nije mogao docekat da ona pocne jest kasice,a dat cu joj i ja naravno sve da proba,samo nisam htjela jos...a najbolji mi je muz,stalno joj krade sok od jabuke jer mu je bas fin
morat cu pocet sakrivat od njega,rekla sam mu da njezino ostavi na miru a da si on kupi
Romi - supeeer. Ja sam našla na fb u onoj grupi o kašicama njihov kalendar pa ako mi pedijatrica ne kaže drugačije ići ću po njemu... Meni je drago što sada ide proljeće, ljeto, pa će biti puno voća i povrća :D
Kiki potpisujem sve sta ti je rekla Sretna i Mamisita,makni se od takvih ljudi,nemogu vjetovat da je to uopce ozrekla,i nisi sigurno losa majka
I me nemogu ni zamislit kako ti je bilo vani dok je slapica unutra plakala,al sad je to iza nje i neka ostane na tome...cekamo zajedno s tobom sutrasnje rezultate
Barbs bas je velik taj tvoj decko,i neka je,super ti napreduje....nemoj svekrvi govorit ovo za mlijeko,to je tvoja stvar,da nebi poslije slusala kako ti je rekla,nedaj joj materijala za nasladivanje
Sortiraj odgovore
Najstariji