Ma ja vjerujem da je majcino mlijeko najbolje ali ne treba pretjerivati! Moja mama (i teta i svekrva i svi iznad 50) ne mogu vjerovati to za 6 mj, niti da se ne daje voda, ni caj...kad smo mi bili bebe svi smo isli na dohranu s oko 4 mj. A kazu da su caj davali doktori u bolnicama tek rodenim bebama. Naravno, medicina se razvija i sigurno postoje dobri razlozi i nova otkrica zasto ne caj, zasto ne vodu, zasto ne prije 6 mj ali ako bebi vise mlijeko nije dovoljno i sama trazi vise i pokazuje volju onda treba slusati i sebe i svoj instinkt. Jedino ne preporucuju prije 4.mj jer beba ne moze probaviti.
Denama presladak je!
Barbssta bi te razapeli 😄 ja samo cekam da prode ovo cijepljenje i krecem jer ja sta god jedem i pijem ovaj zijeva i naginje se prema tome 😂 samo mljacka 😄
Tako i moj, cim jedemo, sve za stolom prati. Ja vam nemrem opisat koji je to osmjeh bio kad je licnuo milkicu😅 Kaze mm nije to nis u usporedbi kad bude jednog dana probao spek 😂😂😂
I me, kako je Slapa danas?😚
🤣 moj L se je obozavao spek 😄
Bok cure!
Hvala na cestitkama za 5., kud prije dosao
Mi smo bubani da, evo sad 37.3, nocas nesto vise, dala sam cepic, stalno se budila jadna.
Svekrva ima nekakvu virozu temp i kasalj i ocito smo to pobrali. Bila kod nas prije temp ali eto oni tako mali nemaji zastitu.
Zvat cu opet ped. danas da vidim sta kaze, sad je vikend pa se nadam da nece biti visoka temp.
Dena a slatki je, kao da kaze daj jos
I me ugasili grijanje a vani minus!
Barbs bas to sta kazes, ja sam isto mislila nista prije 6 jer ispada kao da stetu nanosis. A bas vidis po njima da im oci ispadaju i kuze kad jedemo,pijemo.
Ja sam njoj krenula dati vode kad sam pila jer mi je uzimala casu, cisto da proba i bas zeli piti.
e bas tako 😊 vidim da smo sve normalnog razmisljanja...
a meni vrag opet nije dao mira... D spava... desna cica mi se prenapunila.. .iaka se izdojit u 10ak min 120ml + 10-15ml rucno...
Ma, Barbs, i ja sam krenula prije punih 6 mj sa kasicama, prvo me zanimalo kako ce ona prihvatiti, pa kao samo da proba, dijete odusevljeno i odmah joj pocela cijeli obrok spremati, jede kruske, jabuke, tikvice, palentu, korabicu, prosene pahuljice..s keksima ipak necemo jos..A nista, ako je akcija i danas, opet moram u Lidl😀, pikiram i onu koznu torbicu kao Heidi Klum, sad 55 kn😜
Ajme ovo je bila avantura...
Od kada sam rodila posvetila sam se njoj prvih mjesec dana i jednom tjedno citkala forum ali onu drugu grupu jer su sporije isle te stranice...no ni nju nisam uspjela popratiti.
Nakon tih prvih mjesec dana nakon sto smo se skuzile malo i nakon sto je pocelo sve sjedati na mjesto pocela sam nadobudno citati ovu grupu od pocetka...i procitala sam sve do 1400str. I shvatila da vas nikad necu stici i preskocila 100 i danas sam uspjela doci do kraja...uf...
Pa cu se lagano prikljuciti dalje,ako me primate...😊
Mamisita, ahhahaha, izlet do teretane 😍😍😍😍
Giovi, welcome back i svaka cast na voljiii 😘😘😘
Amore, pa tako je da... i mene je zanimalo kako bo on mogao prihvatiti kasice... npr sestricna se i s curkom i sinom drzala 6mj i oboje su kasno zamijenili jedan obrok... ona se drzi toga #samomajcinoml
Lupilu pelene Lidl
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1814954785205775&id=235078143193455
Mojoj se seki isto desilo pa je lijepila onim bijelim selojtepom iz ljekarne da ne baci
Doduse, sinoc nije spavao u kreveticu vec s nama.. Na NAGOVOR moga muza... da kao zaspi.. sto je na kraju tako i bilo. vjerojatno je bio razdrazljiv radi cijepiva..
Sortiraj odgovore
Najstariji