Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce <3
    01. Veljača 2018. 12:34

Luce mala sretna ti 3 miseca 😍
    Sretna hvala ti na savjetima za dohranu, bas si to lipo objasnila, ja se bas veselim uvodjenju dohrane i njenim reakcijama na nove okuse
    Moja Nera vrlo malo preko dana spava u kuci i trazi jest svako 2h, a ako smo vani skoro stalno spava i ne trazi jest dok ne dodjemo kucik mogu biti s njom vanka i po 3-4h...

[OBRISANO] 01. Veljača 2018. 12:35

[OBRISANO] 01. Veljača 2018. 12:36

[OBRISANO] 01. Veljača 2018. 12:38

barbs
    01. Veljača 2018. 12:50

Luce, i Diego kao N.... doma svakih 2h me trazi cicati a kad smo vani zaspi i onda prodje po 3-4h a da nije cicala...

barbs
    01. Veljača 2018. 12:51

barbs

Luce, i Diego kao N…. doma svakih 2h me trazi cicati a kad smo vani zaspi i onda prodje po 3-4h a da nije cicala…

*cicaO ahahah 😂😂😂😂😂😂
    Sad smo vani... mada puse al bih spalila doma... setamo po kvartu jer ne znam ako i kad ce kisa... a mogla bi... vani mi se roba susi... naravno...
    Mamisita, ne bih znala .. zato ga ne nosim jos u klokanici jer ne znam kako se koristi

barbs
    01. Veljača 2018. 12:52

Hvala, S, na info i hvala I me na slikicama 😉

• Barbi13
    01. Veljača 2018. 12:58
    Mame,za 250 kn mi se nudi,sta mislite?
    Mame,za 250 kn mi se nudi,sta mislite?

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Kiki156
    01. Veljača 2018. 13:04

Ja stavila rucak, grasak varivo, a mali spava. Mi smo bili jutros vani, suncano je bilo ali naravno dramaticno! Poceo je plakat vec doma, pa ga obucem za van - urla, odustajem od izlaska i skidam ga - urla, odustajem od odustajanja i ponovno ga oblacim i krecemo van - urla, u kolicima urla, nosim ga i spustam naizmjenicno, palim fen, konacno zaspi, popijem brzinsku kavu, budi se nakon pola sata i jurimo doma. E psihijatrija! 😂 Al necu popustit jer moramo ici van! BLAGO vama kojima se djeca vole voziti i spavaju cijelo vrijeme, ja se ne bi micala iz vana. 

Barkleys
    01. Veljača 2018. 13:21

Ona se na trbuhu samo diže glavom u zrak i ne spušta. Mogu probati popodne ali sumnjam da će uspjeti jer spava samo na leđima.
    Srnac ista priča i kod nas. A kad mi je cijelu noć prije vrištala od grčeva i umora, naravno da ju nisam htjela probuditi spuštanjem sa sebe. Čim promjeni položaj odmah se budi. Ako ne odmah onda za 10- 20 min. S time da ju bude grčevi i na meni ili dok šećemo u klokanici tak da mi je spuštanje u krevet nužno zlo. Znam da moramo to promijeniti i trudim se al opet dobijem pospano dijete…

Znam da sam i ja dosadna s dekicom, ali nemogu si pomoći od oduševljenja. 🤣🤣🤣🤣 I sad se zna probuditi, ali rjeđe. I ja sam postepeno izbacila hodanje, sad se samo ljuljuškam lijevo-desno. Kad vidim da "pada" sjednem i nastavim lijevo-desno, pa se naslonima, pa uzmem kraj dekice i pokrijem je, po dužini, pa ju polako polako spuštam. Ako vidim da se meškolji, ljuljuškam, i onda ju polegnem i drugim krajem ju pokrijem. Izgleda kao da je u onom jastuku za nošenje, tortilji onoj. Izgleda da ju je mučila drukčija podloga, promjena temperature ili šta ja znam. Ali nama pali un99 posto slučajeva. Kuc kuc o drvo da se ne ureknem! 🤣🤣🤣🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI