Romi - supeeer. Ja sam našla na fb u onoj grupi o kašicama njihov kalendar pa ako mi pedijatrica ne kaže drugačije ići ću po njemu… Meni je drago što sada ide proljeće, ljeto, pa će biti puno voća i povrća :D
I meni bas zbog toga,moji imaju vrt,pa jedva cekam to domace da krene,a svekar i svekrva imaju i malina i jos nekog voca sta se da zamrznut,a ovo koje ne moram smislit kako da sacuvam
Ciao cure… evo nas…
Cijepilo su ga. Samo je zakmekuo… Rekla je perica da dobro motoricki napreduje… Ima 69,5cm… ostali smo u soku… i samo 7400g… mislim, rekla je da to nije lose… na doljnoj granici je.. 1kg je dobio u 2mj… ali da je isao dooosta u duzinu(5cm) i da slobodno od sl.tj. krenem sa kasicama… i navecer kasicu za laku noc da ga drzi dovoljno da mi potakne vise mlijeka… rekla je da vjerojatno imam manje mlijeka navecer i da se radi toga cesto budi… sve u svemu, sve nam je lijepo objasnila… tek sl.tj. da krenemo jer 3-4d treba proci od cijepiva…
Ma Barbs on je super 😊😆. Ide u duzinu. 😊
Tu je jedan mali,3 dana stariji od slape, za glavu duzi od nje a ima 7000g,a rodjen sa 4200g,doktori komentiraju dugonja 😊 😂😂.
Tako i Diego je mali dugonja 😊
Nama je patronazna predlozila da prvo krenemo sa Sinlac od Nestlea jer je kao najneutralnije i da vidimo kako ce prihvatit i kad to popapamo da pocnemo miksat kasice. Isto cemo kao i vi uskoro poceti. Mislim da cemo pocet odmah pocetkom 3 mj i kedva cekam 😊
Suncokretice, super sta ste detektirali problem, odahnut cete svvi sada bez tih 'grceva'..I me,sada cekate nalaz te punkcije, ili?
Da, sutra oko podne ce biti gotov nalaz. Vadili su joj krv danas da vide CPR i prepolovio se 😊
Kazu odlicno, znaci da se ta upala smanjuje 😊
Bela- prvo i osnovno! Cestitam na 5 mj majcinstva 😆😂😊
Drugo.. ona tablica.. pise 40g tjedno za bebe od 6-12 mj, a slapa dobila u 1 danu toliko.
Jucer je imala 7870g a danas 7910g 😂😂😂
Al ja mislim da ona ima kila koliko ima zbog remencica. 2 i pol mjeseca fiksirana. 😩
Tek je sad pocela mlatit nogama i rukama pa ce valjda manje dobivat i vise se trosit.. rekla mi sestra danas da je to malo previse.. al sta da radim kad mi je na sisi stalnoo, bas trazi utjehu.. ja bi da uzme dudu al nece, nema sanse..😥
P.s. i ja joj dam da lizne cokoladu, bananu, jabuku,ne bas svaki put ali kad me jede ocima onda da.
Pa to mi je olaksanje, grizla sam se cijelo popodne, al me gledao onim pogledom:Jedes, a ne das😃
😂😂😂😂😂😂😂
Kiki pa koja glupaca da izvinisi!! Gospodarica sna? ?? Pa vecu glupost odavno nisam cula, a od kad sam zatrudnila naslusala sam ih se 🤦ne dopusti da zbog glupih ljudi sumnjas u sebe kao majku!!!
Barbs slazem se s curama, ne daj im dodatni materijal da te gnjave...
Hedgehog moguce da je to, da joj cesto nudim preko dana pa zeza... Danas smo bili vanka i u jutro i popodne i jos sam ja malo utekla u sestre sama pa joj je mm dao izdojeno... Mogu vam rec da sam se preporodila 😊
Hvala cure ❤️ Ma nisu to bili komentari iz zlobe ali mene pogode..nema veze, danas mi je bio los dan, bila sam na treningu, sad mi je bolje i idemo dalje.
I ja jedva cekam dohranu. Jadan vec toliko gleda sta mi to sve jedemo i pijemo...bas me zanima kako ce reagirati na razne okuse.
Barbs, cekaj, mali ti ima 7.400 i narastao je koliko, 5,6cm i to je na doljnoj granici? Ne kuzim po kojoj logici al ok... po meni je to i dalje super prirast a osim tezine i visina se racuna, pa ne raste od zraka. Ajme pa kaj ce onda rec za mog malog od 6 i nesto kg?? 🤭
Bela- prvo i osnovno! Cestitam na 5 mj majcinstva 😆😂😊
Drugo.. ona tablica.. pise 40g tjedno za bebe od 6-12 mj, a slapa dobila u 1 danu toliko.
Jucer je imala 7870g a danas 7910g 😂😂😂
Al ja mislim da ona ima kila koliko ima zbog remencica. 2 i pol mjeseca fiksirana. 😩
Tek je sad pocela mlatit nogama i rukama pa ce valjda manje dobivat i vise se trosit.. rekla mi sestra danas da je to malo previse.. al sta da radim kad mi je na sisi stalnoo, bas trazi utjehu.. ja bi da uzme dudu al nece, nema sanse..😥
Hvala ti
Ma samo neka slapa papa Ta tablica je samo prosjek, nije se sad za opterecivati s tim. Ja sam si ju skinula kad smo se stalno vagale jer je slabo jela.
A remencici su sigurno ucinili svoje, nije se mogla micati jadna.
Mi smo zakurili temperaturu 38 danas,vidjet cemo kako ce biti preko noci.
Ja sam se sekirala oko dojenja i to sto R ne napreduje kao druge bebe, a mlijeko je samo teklo iz mene. I bila sam uvjerena da joj je dovoljno jer mlijeka imaa.. i na samu pomisao na AD sam se osjecala poraženo, ali kad sam vidjela gubitak na vagi, nema toga sto nevu dala svojoj bebi da bude zdrava i sita... tako da je svakoj mami bitno da je dijete zdravo, nemojte se sekirati ako morate dati ad..
Barbs, Kiki, Rita je krenula super dobivati, u 3 tjedna kilu dobila, sada ima tek 5450, a ima 4ipo mj., i ima 61cm( rodena 3100 i 47)
Meni je laknulo sto smo otkrili problem i sto je sada sve iza nas.
Samo zbog male kilaze moramo malo odgoditi dohranu.
Srnac kad smo vadili na srebrnjaku s 11 mj onda su mu vadili iz vene a kad je bio manji onda iz prstica.
Ja sam trazila prick na sve kad su ga ionako pikali za ove respiratorne pa da ne prolazi to 2 puta...nije ni zaplakao a bila mu puna ruka pikica😞 al bolje se tak uvjerit nego isprobavat pa onda sto reakcija ako je alergija u pitanju.
Imas razrede po jacini reakcije- od R0 tj da nema alergije do R6 kad moze doci do anafilaksije. On je u tom R6 za kravlje mlijeko i bjelanjak a zutanjak R2
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji