I me...drzim fige da nalazi budu ok. Slapa je predivna i bit ce sve ok...a to sto je na sisi stalno nema veze...i moja mala mucica je svakih sat sat i pol vecinom...ovi stariji klinci nisu tak bili😂
Barbs…navecer vecina mama ima manje mlijeka...probaj pojesti kvalitetan obilniji obrok predvecer i puno tekucine meni vecinom to upali. Moja navecer pocica obje prije spavanja jer je manja kolicina i to joj bude ok. A uz to vecinom i nacicava od nekih 5-8 navecer svakih sat vremena.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Vlaznim maramicama je to redovna cijena a pelene su na akciji. Ja inace ne idem na kave nit ikud osim u setnje s malim tak da sam se osjecala ko da sam na izletu kad nekud odem😅
Ček, kaj nije Lupilu ona marka odjeće iz lidla? Ili sam ja pobrkala nešto? Ili je to nešto novo? Joj nisam bila 2 tjedna u nLidlu i već neznam što se dešava! :D :D :D
Vlaznim maramicama je to redovna cijena a pelene su na akciji. Ja inace ne idem na kave nit ikud osim u setnje s malim tak da sam se osjecala ko da sam na izletu kad nekud odem😅
Ček, kaj nije Lupilu ona marka odjeće iz lidla? Ili sam ja pobrkala nešto? Ili je to nešto novo? Joj nisam bila 2 tjedna u nLidlu i već neznam što se dešava! :D :D :D
Je, je. Te vlazne maramice su se prije nekako drugacije zvale, sad se.ne.mogu sjetit kako...uglavnom te stare maramicd su.sad dobile novu ambalazu i ime, lupilu jel 😄 dobre su te maramice
Bela zao mi je zbog temp :( nadam se da ce noc proci dobro 😙
Barbs nemoj se sekirati oko mlijeka toliko. Ako bude potrebno dat ces tu i tamo koji obrok AD i dobro. I tako uskoro krecete s kasicama 😊
Je, je. Te vlazne maramice su se prije nekako drugacije zvale, sad se.ne.mogu sjetit kako…uglavnom te stare maramicd su.sad dobile novu ambalazu i ime, lupilu jel 😄 dobre su te maramice
Bitno da su dobre! Stara koka, dobra juha😊
Bas tako 😄
Sretna i Mamisita hvala za info o maramicama,volim kad cujem iz prve ruke,provjereno,bas cu ih kupit drugi put da probam
Jedino kaj su izunutra zelene? 😅
Pa sad ces barem znati od ceg je kakica zelena 😂😂😂😂
Dena sad si me bacila u depru…ja sam onda ocito nesposobna mama. Ja njega ne mogu nikad na silu uspavati ako on to ne zeli. Ako mu se spava zaspi lako, al to nisam ja napravila. Prica mi frendica kako je ona svoju malu izdresirala i sad ona spava od 12 do pol 3, KAKO?? Kaze ona da ja moram biti gospodar djetetovog sna. Ja to sigurno nisam.
Uz to ne zeli se vozit u kolicima. Dakle trenutno sam neuspjesna u svemu sto radim. Beba treba jesti, spavati i setati se i ja falsam u svemu. Pitam se sto ce biti kad odraste. Znaci li ovo da ja nemam kontrolu nad djetetom vec sad??
Jucer mi je frendica u gradu rekla da je razmazen jer naravno nije htio u kolica pa sam ga nosila.
Joj e danas sam totalna banana. 💔
Kiki mislim da ti je frendica (bez uvrede) glupa, odnosno, smatram da je to cista glupost!! Ja nikad nisam i mislim da nikad necu i da nitko nebi trebao na silu uspavati dijete. Jel mozes ti spavat kad ti se ne spava? Ja ne mogu, ne mogu ni sebe prisilit da spavam kad mi se ne spava. Kod suncokretice je bilo cudno sto ona nikako da zaspi, nikako da spava i stalno se grci vec 4mj. Po tome sam zakljucila da nesto nije u redu, al nisam htijela pametovat, po tome sto je pisala je radila sve moguce i nemoguce pa sam zakljucila da ne moze biti, ako je sve u redu, da jedna majka 4mj ne moze umirit svoje dijete. Svi mi imamo boljih i gorih dana al nađemo nacin, makar trajalo sat-dva ili koji dan. Jako sam sretna da je napokon nađen problem. Ne mogu ni zamislit kako je bilo njoj svo to vrijeme, gledati dijete kako pati, a ne mocu pomoci. Al mama ko mama, na kraju se izgrebala za svoju curicu.❤❤❤ A ti kiki ne nasjedaj na lovacke price. Ispada od tih mama da su imale porculanske lutke, a ne bebe. Sve samo spavalo, jelo i treptalo okicama. Mos mislit, muka mi od tih savrsenih, ko da im je gust bedirati nas koje priznajemo da amo od krvi i mesa. Ne sumnjaj u sebe, tvoj beban nema sumnje da si jedna, jedina i savrsena za njega ❤mama kiki❤
url=https://lilypie.com]
Meni su savrsene i lidlove pelene i maramice. Pelene su ful tanke a upijaju ko lude i ne smrde pretjerano kad su pune. A maramice super mirise i njezne su ful.😊 sutra cu u shopping pelena i maramica. Taman sam potrosila one njihove iz kutije...taman prije nego sam rodila su imali akciju veliko pakiranje 112 kom 69 kn pa sam kupila 3 kutije i evo tek sad potrosili.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji