Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Senoritakova
    15. Veljača 2018. 22:39

Mamasita, mjerili su u bilnici koliko rita posisa i de je rekla da joj je to kalorijski slabo...i da i nije alergicna da bi morali uvesti AD, sad se izdajam jer nece vise sisati. Ona Ad pojede 120ml po obroku i sita je 3 sata, a kad pojede 150ml izdojenoj nakon 2 sata place i hoce jesti....sad neznam jel moze AD toliko hranjiviji ili je u meni problem

barbs
    15. Veljača 2018. 22:46

upadam ko padobranac...
    Klea, pijem puuuno tekucine... a jesti sto navecer? vecinom jedem griz ili slicno... 😂

barbs
    15. Veljača 2018. 22:47

I_me

mamisita27

Jedino kaj su izunutra zelene? 😅

Pa sad ces barem znati od ceg je kakica zelena 😂😂😂😂

hahaja

Barkleys
    15. Veljača 2018. 23:32

I_me

mamisita27

Jedino kaj su izunutra zelene? 😅

Pa sad ces barem znati od ceg je kakica zelena 😂😂😂😂

I_me mi je ukrala riječi iz usta. 

• Barbi13
    15. Veljača 2018. 23:35

Evo i mene,maturalac 4500kn na 12 rata cu placat a prezivjet cu nekako,drago mi je za slapicu da ide na bolje😘😘a Rita je slatka ko seceric😍😍barbs ne sekiraj se D je super😘😘hvala cure na cestitkama😊mamisita javi za pelene iz lidla jer su bas povoljne.

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    15. Veljača 2018. 23:38

Sretnih 5 mjeseci al ne mogu se sjetit imena😂😂😂nemoj zamjerit😘

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Barkleys
    15. Veljača 2018. 23:39

Jel vi vjerujete da sam ja tek prošl itjedan kupila prve pelene od kad se L rodila? Kupila sam prije rođenja 1 pack PC. I to sam neki dan kupila violete (dobiješ ručnik, jer naravno da mi treba xy ručnik ). Taj paket sam načela neki dan. Sve do sada, su pelene koje sam dobila. Babylove, Lumpi, one toujres, pampers, beba, clever, neke iz bipe....

Bela
    16. Veljača 2018. 02:55

Barbi13

Sretnih 5 mjeseci al ne mogu se sjetit imena😂😂😂nemoj zamjerit😘

Hvala  Curka je Luna. Izgubila se među toliko L

• Dena1009
    16. Veljača 2018. 04:49

Bela sretnih 5. Ja ponovo registrirala da ai ti Bela, a ne Bell. 😆
    Barbi sretan rockas velikoj.🎂
    Nadohrana mi smo poceli sa rizinim pahuljicama i nije htio ni okusiti, samo je pljuval, a iskreno ni nemaju okusa, kupila sam hippove. Onda sam dala malo tikvice i nju je par zlicka papal. Onda sam razgovarala sa sekom i rekla mi isto sto i ova pedica (zaboravila cija), da kupim jer ce pojest par zlicica pa da poslje kuham. I dala sam mu jabuku par dana, sad  marelicu jedemo. Jabuke je pojeo par zlicica i nakon toga je tolko bio nestrpljiv da je zgrabil zlicicu i sam si stavljal u usta, bas smo mu se nasmijali. Uvijek sad prvih par zl uzme sa rezervom, a dalje hvata ko pirana.😆 Jedino ne zeli piti. Ni okusiti vode, ni caja, ni sokica. Probali na zlicicu i na flasicu al nece. Iskreno, seka me dosta opustila, veli da je ona davala vocne prvo i da je bez brige prihvatil povrce i sve je papal na pocetku, dok sad sa 3 godine nikad nije gladan i nece nista. Ko bi ih znal. Uglavnom, nije se previse zamarala ni tablicama ni deklaracijama i malac velik i zdrav, osim prehlade nije bio bolestan. 
    Mamisita i V je licnul cokoladu, ja nisam vidla, al veli mm da se nasmijal od uha do uha, da nikad nije vidil takav osmijeh na njegvom licu. Izgleda je i tu na mamu.😂😂
    Moj V je jucer zaspal u gostima oko 18h i spaval do poslje pola 9 kad amo doali doma. Sresila ga za spavanac, dala flasu i spaval do 4, a bime i ja sa njim. Osjecam se odmorno ko da sam 3 dana spavala.😊😊 Poslje flase je natrag zaspal, ali sa nama.
    Od kad smo doma ne sviđa mu se kimbi. Veli moja baka da zato jer sam ga tako naucila. A do sad, prije nego smo dosli doma, spaval je 2 puta sa mnom i to sa mj dana kad je imal grceve. Onda se ipak predomislila da se nije naviknul.😅

url=https://lilypie.com]

• Dena1009
    16. Veljača 2018. 05:05

Evo i nase prve kasice🙄🙄

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.