Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    [OBRISANO] 01. Veljača 2018. 15:59

Kiki156
    01. Veljača 2018. 16:01

Hedgehog i Dzenny ja ne znam kako vi uspijete dijete uspavat, lec u kosaru, nosit iz stana i nataknut na kolica - nema saaaanse da bi to uspjela, svaka cast! 
    Ja sam isto na drugom katu bez lifta. Konstrukciju drzim u autu, kosaru u stanu. Malog obucem i nosim njega u jednoj ruci, a kosaru u drugoj jer mi je inace pretesko. Drzala bi i kosaru u autu al mi je usla neka vlaga u auto pa se bojim da ne prede na kosaru, zato je samo zeljezo dolje. Ako imam srece on zaspi i onda idem pit kavu (Hedge i meni je to cilj dana! 😂), ako ne zaspi nista od svega, on ce urlat dok ga ne dignem i nosim pa odemo doma. I tak. A kad se sjetim prvih setnji...jao taj je samo spavao, a ja glupaca letila kuci nakon pola sata kao da ne budemo predugo vani, mala je beba, ovo, ono 🤦🏼‍♀️ 
    Suncokretice, jos jedan savjet koji meni pali! Dakle, beba sisa i zaspi, ides je spustat u kinderbet, prije spustanja, cim je odvojis od sise, stavi dudu i onda spusti u krevetic - da samo nastavi sisati. I probaj je umotati u deku da nema razlike u temperaturi. I upali fen. 😁👍🏻

Kiki156
    01. Veljača 2018. 16:07

HAHAHAAAA pogledajte ovo

https://youtu.be/MX-MYlZxw6s

Kiki156
    01. Veljača 2018. 16:08

Mamasita zar imaju dvojica tamo? Nama su, kad smo zvali, rekli samo za tog jednog koji ide u penziju i uvalili nas kod Zupic 🙄 
    Sta si cula o njoj? 😱

Maja 3
    01. Veljača 2018. 16:15

Ja imam pokusaj br 2 s krafnama!🤣

Marijana12345
    01. Veljača 2018. 16:16

Kiki156

HAHAHAAAA pogledajte ovo

https://youtu.be/MX-MYlZxw6s

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

barbs
    01. Veljača 2018. 16:30
    tezak zivot imam.....😴😴😴😴😴
    tezak zivot imam.....😴😴😴😴😴

barbs
    01. Veljača 2018. 16:42

Frendica mi je donijela stvari iz Ikeeeeee 😍😍😍😍0😍 hranilica na akciji 10€, kupila mi i jastuk u obliki oblacica (10€) i 3,5€ pack od 3 komada dubokih tanjurica i 3,5€ plitniiiiihhh 😍😍😍😍😍😎😎😎😎
    Idem citatiiii 😊😊😊

Marijana12345
    01. Veljača 2018. 16:57

barbs

Frendica mi je donijela stvari iz Ikeeeeee 😍😍😍😍0😍 hranilica na akciji 10€, kupila mi i jastuk u obliki oblacica (10€) i 3,5€ pack od 3 komada dubokih tanjurica i 3,5€ plitniiiiihhh 😍😍😍😍😍😎😎😎😎
    Idem citatiiii 😊😊😊

Kakva je to hranilica? Za 10€? To je ona plasticna za dijete koje sjedi?

barbs
    01. Veljača 2018. 17:38

Marijana, da da... bila je 100kn... al na akciji... s obzirom da ne jedemo svakodnevno kod svekica i mojih, nema potrebe kupovati one druge, kakvu imam i dolje 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI