Nakon 4mj izgubila 1kg!! 😍😍😍😍 Nije puno ali eeeeejjj IZGUBILA SAAAAM... ugl... od nedjelje ne jedem slatko (cokoladu i tako to) pa mozda i radi tog...
Ajme , Barbi, 4500 kn?? Bas veliki izdatak😱
Bez djeparca😱😱
Tako nesto su i moji platiti i vjerujem da im je bilo bas tesko jer to je puno novaca, ali kako je Romi rekla, za djecu sve napravis...
Dena- ma sto je sladak! 😊
Mamasita- nisam skontala si ih stavila ili ne? Kakve su pelene?
Barbi-4500kn? Ajmeeeeee
Netko je napisao da mu bebac ima febru.. kako je sada?
Ja sam se novac smrzla! Ugasili grijanje..
Tako da sam u 3 ujutro od sestra isla uzet jos jednu deku i uzela slapu kod sebe da se grijemo.😥😩
Nama je vecer bila koma a i noc koliko god puta da bih ga uspavala toliko x se on budiooooooo
svaki put kad bih ga spustila.... znaci, proplakala sam.. muz je dosao doma i preuzeo ga i zaspao mu i isto se zbudio malo nakon . ... napokon ga spavali u 11:30cca... oko 2 se peobudio i pojeo al o
Nama je vecer bila koma a i nockoliko god puta da bih ga uspavala toliko x se on budiooooooo
svaki put kad bih ga spustila…. znaci, proplakala sam.. muz je dosao doma i preuzeo ga i zaspao mu i isto se zbudio malo nakon . … napokon ga spavali u 11:30cca… oko 2 se peobudio i pojeo al o
opet draaaamaaaaa... ugl od cijepica 100%.
jutros 38 u guzu... bije sada za zabrinut se al moram pratiti...
Jel vi vjerujete da sam ja tek prošl itjedan kupila prve pelene od kad se L rodila? Kupila sam prije rođenja 1 pack PC. I to sam neki dan kupila violete (dobiješ ručnik, jer naravno da mi treba xy ručnik). Taj paket sam načela neki dan. Sve do sada, su pelene koje sam dobila. Babylove, Lumpi, one toujres, pampers, beba, clever, neke iz bipe….
koja ustedaaaa 😂😂😂😂😂😂
Dena i Senorita, preslatki suuu!! 😘😘😘
Bela, Sretnih 5 u zakasnjenju.. jucer su i Mila i Leon imLi 5mj 😊😊😊😉😉😄😍😍
Dena, sto finoga jede?
E jucee mi vrag nije dao mira... isla sam se izdajati.. iz lijeve sise sam izdojila 110ml.. iz desne nisam stigla.jer se D zbudio i trazio jesti
I me, sestra kod pedice je rekla za D: aaajdeeee, dosji mali veliki 😂😂😂😂 Rekla.je da ne bi bilo lose da je dobio jos 200g al da je isao dosta u duzinu...
Sortiraj odgovore
Najstariji