Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    16. Veljača 2018. 08:25

Nakon 4mj izgubila 1kg!! 😍😍😍😍 Nije puno ali eeeeejjj IZGUBILA SAAAAM... ugl... od nedjelje ne jedem slatko (cokoladu i tako to) pa mozda i radi tog...

barbs
    16. Veljača 2018. 08:26

Barbi13

Amore

Ajme , Barbi, 4500 kn?? Bas veliki izdatak😱

Bez djeparca😱😱

Tako nesto su i moji platiti i vjerujem da im je bilo bas tesko jer to je puno novaca, ali kako je Romi rekla, za djecu sve napravis...

I_me
    16. Veljača 2018. 08:26

Dena- ma sto je sladak! 😊
    Mamasita- nisam skontala si ih stavila ili ne? Kakve su pelene?
    Barbi-4500kn? Ajmeeeeee
    Netko je napisao da mu bebac ima febru.. kako je sada?
    Ja sam se novac smrzla! Ugasili grijanje..
    Tako da sam u 3 ujutro od sestra isla uzet jos jednu deku i uzela slapu kod sebe da se grijemo.😥😩

barbs
    16. Veljača 2018. 08:30

Nama je vecer bila koma a i noc koliko god puta da bih ga uspavala toliko x se on budiooooooo  svaki put kad bih ga spustila.... znaci, proplakala sam.. muz je dosao doma i preuzeo ga i zaspao mu i isto se zbudio malo nakon . ... napokon ga spavali u 11:30cca... oko 2 se peobudio i pojeo al o

barbs
    16. Veljača 2018. 08:32

barbs

Nama je vecer bila koma a i nockoliko god puta da bih ga uspavala toliko x se on budiooooooosvaki put kad bih ga spustila…. znaci, proplakala sam.. muz je dosao doma i preuzeo ga i zaspao mu i isto se zbudio malo nakon . … napokon ga spavali u 11:30cca… oko 2 se peobudio i pojeo al o

opet draaaamaaaaa... ugl od cijepica 100%.  
    jutros 38 u guzu... bije sada za zabrinut se al moram pratiti...

barbs
    16. Veljača 2018. 08:32

I me, ugasili su grijaaanjeeee???  WHAAAAATTT????

barbs
    16. Veljača 2018. 08:35

Hedgehog

Jel vi vjerujete da sam ja tek prošl itjedan kupila prve pelene od kad se L rodila? Kupila sam prije rođenja 1 pack PC. I to sam neki dan kupila violete (dobiješ ručnik, jer naravno da mi treba xy ručnik). Taj paket sam načela neki dan. Sve do sada, su pelene koje sam dobila. Babylove, Lumpi, one toujres, pampers, beba, clever, neke iz bipe….

koja ustedaaaa 😂😂😂😂😂😂

barbs
    16. Veljača 2018. 08:37

Dena i Senorita, preslatki suuu!! 😘😘😘
    Bela, Sretnih 5 u zakasnjenju..  jucer su i Mila i Leon imLi 5mj 😊😊😊😉😉😄😍😍
    Dena, sto finoga jede?

barbs
    16. Veljača 2018. 08:39

E jucee mi vrag nije dao mira... isla sam se izdajati.. iz lijeve sise sam izdojila 110ml.. iz desne nisam stigla.jer se D zbudio i trazio jesti

barbs
    16. Veljača 2018. 08:46

I me, sestra kod pedice je rekla za D: aaajdeeee, dosji mali veliki 😂😂😂😂 Rekla.je da ne bi bilo lose da je dobio jos 200g al da je isao dosta u duzinu...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.