E da, a to sto je slapa "bucko" ne brini 😊😉 Moja frendica od prvoga dana se izdaje i mala je jela.na bicicu i isto je bila bucko a pedica je rekla da nije to strasno jer jr na majcinom mlijeku... ali a je bucko hahahah
Padobranski ulet..Lidlove pelene su dobre!Koristim ih !Nikakav miris,mekane su,udobne na dodir!I jako dobro upijaju!Moja nekad zna popit deci-deci i pol caja prije spavanja i nisu nam nijednom promocile!Ja sam zadovoljna!I sad su na akciji pa danas idem po njih!Tako da preporucam!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mamasita, mjerili su u bilnici koliko rita posisa i de je rekla da joj je to kalorijski slabo…i da i nije alergicna da bi morali uvesti AD, sad se izdajam jer nece vise sisati. Ona Ad pojede 120ml po obroku i sita je 3 sata, a kad pojede 150ml izdojenoj nakon 2 sata place i hoce jesti….sad neznam jel moze AD toliko hranjiviji ili je u meni problem
Opet upadam!Nije problem u tebi!Ad je zasitnije od majcinog mlijeka!Zato se za recimo,bucmastu bebu,koja je na ad-u smatra da ima previse kg,a ako je ista kilaza ,a beba doji to je onda ok!To mi rekla patronazna!Moja je velika pa nam s 4 mj dr rekla da uvedemo jedan vocni obrok!Ali nisam se zabrinjavala jer moji svi su bome veliki bili od pocetka!Pozdrav
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sad ce me netko razapeti al neka 😂😂😂😂
Ja da sam slusala svoj istinkt sa 4mj bi krenuli sa kasicam...ili barem navecer sa onom kasicom za laku noc... i kako moj svekar kaze, nekoc je bilo normalno da se ranije uvode sokici(od mrkve, jabuke) a sada odjednom ne prije 6mj... pricam o dojenoj djeci...
Ugl treba slusati svoj istinkt 😊
A vi me razapite 😂
Ljudi jel itko od vas koristio platnene pelene? Zanima me cisto procitati iskustva…?
KleaIva 😊😊😊😊😉😉😉😉😁😁😁
Dena ma presladak je!
Barbs sta bi te razapeli 😄 ja samo cekam da prode ovo cijepljenje i krecem jer ja sta god jedem i pijem ovaj zijeva i naginje se prema tome 😂 samo mljacka 😄
Sad ce me netko razapeti al neka 😂😂😂😂
Ja da sam slusala svoj istinkt sa 4mj bi krenuli sa kasicam…ili barem navecer sa onom kasicom za laku noc… i kako moj svekar kaze, nekoc je bilo normalno da se ranije uvode sokici(od mrkve, jabuke) a sada odjednom ne prije 6mj… pricam o dojenoj djeci…
Ugl treba slusati svoj istinkt 😊
A vi me razapite 😂
Zasto bi te razapeli??
E to sad vec iskace iz pastete tih 6 mj 😂😂😂
Ja sada jela kruh i drzim slapu na boku i pricam sa sestrom i ona se smije i kaze kako me prati ocima kak svaki put krenem prema ustima, tako i ona otvara usta 😂😂😂
Tih 6 mj nam je nekako nametnuto i #nemajke smo ako damo prije 😩😩😩
Znat ces sa drugim djetetom 😆😊
Sad smo mlade i 1x mame i sve nam je novo i ne znamo
Ma ja mislim da cemo mi sa kasicama poceti prije 1.3. 😂
Dena hvala, lijepo si sve napisala odmah su mi suze na oci dosle ❤️😭 Bas sam osjetljiva neka postala svastaaa. A Viktor je toooliko sladak! 😍
Daj, Barbs, tko bi te razapeo?! Mi nismo takva grupa 😊 Ja sam htjela cekati punih 6 mj ali isto necu, cekam samo cijepljenje i pregled da mi kaze pedica sto i kako i onda cu krenuti s dohranom jer isto stalno gleda i zao mi ga je!
Bela sretnih 5! 😁
Mamasita i meni je Lidl izlet 😂 al sad idem i na trening 2x tjedno pa sam u 7.nebu, jos namjerno hodam do teretane fijuuuu izleta 😂
Barbi bome je to sve trosak! A normalno da zelimo sve pruziti djeci...
V se opet budio svako malo, al nije htio sisat svaki put, mislim da ga je trbuh mucio. Pokusat cu mu veceras dati opet AD...valjda nece povratit
Zato sto si #nemajka ako krenes prije jer #nije potrebno jer #MAJCINOMLIJEKOJETHEBEST... ajd u k*... kako je I me rekla, s drugim cu pametnije ahahahahahahaa
sretna, ja sam za vikend htjela ali me pedica upozorila da je bolje slijedeci tjedan radi cijepiva...
Moj ima vec 2mj da naa prati kako jedemo... a sad sve jace i jace
Sortiraj odgovore
Najstariji