Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiki156
    12. Veljača 2018. 11:08

E i novost! V se poceo okretati s leda na trbuh! Do sad smo vjezbali i okrenuo bi se al ne bez moje pomoci. I jutros ga na ledima ostavim u gymu, odem oprat zube, vracam se a on na trbuhu! Jeeej! 🤩

barbs
    12. Veljača 2018. 11:12

Braaaavooo, V!! 😍😍😍😍 i ja kad je na trbuhu vjezbam s njime! Nadam se da cemo i mi doci do toga mada vidim da je D lijen 

• Amore
    12. Veljača 2018. 11:20

Srnac

Sretna ajme hvala ti. Ja bas sinoc guglala i gledala taj inhalator. Znaci ti si zadovoljna? Imas nastavak i za odrasle?
    Homeopatija, netko vjeruje netko ne. Ja osobno mislim da u prirodi postoji lijek za svaku bolest..ali kad bi se to prakticiralo i u svrhe takvog istrazivanja ulagao novac sto bi bilo sa farmacijom najvecom i najbeskrupuloznijom mafijom ikad.
    Amore ako znas ili se raspitas kod svoje dr za nekog dobrog homeopata u Zg javi mi.
    Teska srca mirim se sa cinjenicom da nam pampers pc vise ne odgovara. Poceo je propustati na sve strane. Mislila sam da je mozda do tog paketa ali evo opet ista prica..probat cu sad mullerove pa dalje u potragu ako ne odgovaraju.

Ja ti u Zagreb idem kod dr.Nine, mislim da se preziva Ilijasenko ili tako nekako, naci ces tocno na netu, ali ona je osim sta je inace kirurg,  jos i iridolog, znaci gleda iz zjenice oka stanje organizma, ali ne znam da li radi sa djecom, mada mi je rekla da u suprotnoj smjeni u istoj ordinaciji radi njena kolegica bas za djecu..Nisam njih jos vodila, nije bilo potrebe, ali probaj nazvati, pa vidi..kod Doma sportova su, Metalceva ulica

Barkleys
    12. Veljača 2018. 11:24

Sretna - aaaaaaa. Možeš ti to! Ako itko može, možeš ti! 💪💪💪💪 
    Kiki- hahaha. Kako sam se nasmijala, bravo za V!!! 👏👏👏👏
    Da, malo snijeg prducka, ali idem van, makar krug po kvartu, dok god sjekire ne padaju 😀 E i naručila sam si Fredicu!!!! Jako sam uzbuđena!!! Moram ju čekati skoro mjesec dana!!! Poludit ćuuuu! Aaaaaa! Prelijepa jeeee! 😍😍😍😍
    I_me iiiiii? Svako malo provjeravam forum da vidim jesi kaj napisala!!! 😢😢😢

• Srnac
    12. Veljača 2018. 11:26

Amore

Srnac

Sretna ajme hvala ti. Ja bas sinoc guglala i gledala taj inhalator. Znaci ti si zadovoljna? Imas nastavak i za odrasle?
    Homeopatija, netko vjeruje netko ne. Ja osobno mislim da u prirodi postoji lijek za svaku bolest..ali kad bi se to prakticiralo i u svrhe takvog istrazivanja ulagao novac sto bi bilo sa farmacijom najvecom i najbeskrupuloznijom mafijom ikad.
    Amore ako znas ili se raspitas kod svoje dr za nekog dobrog homeopata u Zg javi mi.
    Teska srca mirim se sa cinjenicom da nam pampers pc vise ne odgovara. Poceo je propustati na sve strane. Mislila sam da je mozda do tog paketa ali evo opet ista prica..probat cu sad mullerove pa dalje u potragu ako ne odgovaraju.

Ja ti u Zagreb idem kod dr.Nine, mislim da se preziva Ilijasenko ili tako nekako, naci ces tocno na netu, ali ona je osim sta je inace kirurg, jos i iridolog, znaci gleda iz zjenice oka stanje organizma, ali ne znam da li radi sa djecom, mada mi je rekla da u suprotnoj smjeni u istoj ordinaciji radi njena kolegica bas za djecu..Nisam njih jos vodila, nije bilo potrebe, ali probaj nazvati, pa vidi..kod Doma sportova su, Metalceva ulica

E ne mozes vjerovat bas sam jucer slucajno citala neki clanak o toj iridologici. Super to mi je blizu bas cu pronjuskat. Hvala.

• Srnac
    12. Veljača 2018. 11:31

Nisam uopce pitala fizio na vjezbicama sto ide prvo sa leđa na trbuh ili obrnuto ili nema pravila? Kako se vasi okrecu? Moj T se okrece sa trbuha na leđa. Fiz mi je rekla da je njoj draze kad se okrecu sa leđa na trbuh jer na obrnut nacin zapravo izbjegavaju vjezbanje na trbuhu.

Senoritakova
    12. Veljača 2018. 11:31

Jutro curke, nama noć ok prosla, samo je u 8 probudila, a mama bi spavala🤯😤
    Kavicu smo mm i ja popili dok se Rita igrala u ljuljacki.
    Inace, sad kako kombiniramo izdojeno i AD jednom ustajem ja pa jednom mm. Covjek je jadan slomljen😆😆😆, umirem od smjeha...
    Mamasita mene je moj isto zivcirao i petak i subotu...jednu recenicu nismo mogli popricati bez svade i provokacije... i onda se dosao ispricati i kaze joj M neznam sta mi je, zivcan sam ko da trebam dobit menstruaciju😁

• Srnac
    12. Veljača 2018. 11:32

Senoritakova

Jutro curke, nama noć ok prosla, samo je u 8 probudila, a mama bi spavala🤯😤
    Kavicu smo mm i ja popili dok se Rita igrala u ljuljacki.
    Inace, sad kako kombiniramo izdojeno i AD jednom ustajem ja pa jednom mm. Covjek je jadan slomljen😆😆😆, umirem od smjeha…
    Mamasita mene je moj isto zivcirao i petak i subotu…jednu recenicu nismo mogli popricati bez svade i provokacije… i onda se dosao ispricati i kaze joj M neznam sta mi je, zivcan sam ko da trebam dobit menstruaciju😁

pa zivcan je jadan kad se dize po noci 

Senoritakova
    12. Veljača 2018. 11:34

I jucer smo isli u maskare, svi su odusevljeni Riticom...i zaradila je 500kn, da su maskare bar jednom mjesecno😂

Evo malene bakice
    Evo malene bakice

• Srnac
    12. Veljača 2018. 11:38

Senoritakova

I jucer smo isli u maskare, svi su odusevljeni Riticom…i zaradila je 500kn, da su maskare bar jednom mjesecno😂

Hahahah ajme predivna je 
    Ne cudi me da je zaradila.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.