Mamisitaaaa, ako dodjere u Opatiju onda bi se sve iz okolice mogle naci hahhaha
Mi ovaj tjedab 3 rodendana! Sutra, u srijedu i nedjelju. Sve djecji rodendani 😁
Mm sutra ide u Njemacku i vec sad ludim 😄
Moram procitati ostako.Ja sam se PREPORODILA otkas imam kolica u stanu... ok, zauzimaju nam 90% dnevnog al ga ne nosamo stalno, pogotovo sto se spavanja tice..
Kod nas kisa... i hladno jeeeee.. navodno da i sutra kisa. Nadam se da su ipak pogrijesili.
Sretna, uuuu, sreeeeetnooo....
Diego spava 😎 Sad ce mama sa kavu popije 😎😎😎
Dena, zao mi je radi prehlade... A nikakav caj ne smijes davati? Za iskasljavanje?
Kod nas kisa… i hladno jeeeee.. navodno da i sutra kisa. Nadam se da su ipak pogrijesili.
Sretna, uuuu, sreeeeetnooo….
Diego spava 😎 Sad ce mama sa kavu popije 😎😎😎
P.je spavao, ja peglala. Probudio se, usisala nosic i sad bi trebala nastavit peglat, a kava me zoveeee
Cureeee! Bok! 😙
Dena zao mi je zbog kume, moja sucut.
I me nadam se da je sa slapom sve ok!
Moj izlazak u subotu je prosao ok. Nije me bilo od 20-00, mali se par puta budio al tata ga je uspio ususkati. U jednoj je trenu bilo napeto jer se jako rasplakao ali smirio se. Vratila sam se taman na drugo hranjenje.
V sad spava ali je bio ekstra nervozan ujutro. Samo urla i nista nece, valjda ce sad odspavati jer je ocito bio umoran.
Ja sam danas neke bezvezne volje...
Barbs samo odlucno i stesat ces se do ljeta! Iako se slazem s Mamasitom da se to haljina stisnula 😜
Ja krecem na trening ovaj tjedan. Imaju tu u lokalnoj teretani programe vjezbanja, one grupne, i mozes birati na kaj ces ici pa ja idem prvo na pilates jer nisam vjezbala godinu dana i krepala bi na onim jacim treninzima. Za pocetak cu se valjat po podu na pilatesu, a mozda i odspavam negdje u kutu 😂 taman sat vremena ubit oko. 😴
Sretna ajme hvala ti. Ja bas sinoc guglala i gledala taj inhalator. Znaci ti si zadovoljna? Imas nastavak i za odrasle?
Homeopatija, netko vjeruje netko ne. Ja osobno mislim da u prirodi postoji lijek za svaku bolest..ali kad bi se to prakticiralo i u svrhe takvog istrazivanja ulagao novac sto bi bilo sa farmacijom najvecom i najbeskrupuloznijom mafijom ikad.
Amore ako znas ili se raspitas kod svoje dr za nekog dobrog homeopata u Zg javi mi.
Teska srca mirim se sa cinjenicom da nam pampers pc vise ne odgovara. Poceo je propustati na sve strane. Mislila sam da je mozda do tog paketa ali evo opet ista prica..probat cu sad mullerove pa dalje u potragu ako ne odgovaraju.
Kiki, jaaaaoooo, neka si se lijepo provela i uzivaj u treningu 😍
Mamisita, ma vjerojatno je do haljine 😊😉😁😁😂😂😂😂😂😂😂😂
Sretna, aaa uuuuuu Ja upravo kuham rucak dok D spava i sredjujem stan malo.. ali s vremenom prodjem po gut kavice 😎
Sortiraj odgovore
Najstariji